krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Sećaš li seOnaj moj Dzapanac me malo smorio
Trenutno sam na polovini knjige.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sećaš li seOnaj moj Dzapanac me malo smorio
Trenutno sam na polovini knjige.

Kolko ti beše imaš godina kad tek sad čitaš ovu knjigu??!Ja ću verovatno za vikend da zavržim O miševima i ljudima. Klasika je klasika, uvek zanimljiva.![]()
Šta bi sa Forever Young ?Sećaš li se
Volim i ja vas!Jelenko me uvek nasmeje...
Ne mogu ni ja da dajem repke, a htela bih...
Pamtiš Krpicu? Nema ga od kad je madonamadona banovana...![]()
Kolko ti beše imaš godina kad tek sad čitaš ovu knjigu??!
(znam da gutaš knjige, a čini mi se da si i T Mana čitala tek prošle godine..... )
Jedino sam pročitala Smrt u Veneciji, a nakupovala sam ga... Dakle, zaključak je da nemam puno godina.

Loše ti se čini.Jedino sam pročitala Smrt u Veneciji, a nakupovala sam ga... Dakle, zaključak je da nemam puno godina.
Posle lamarine golgote, teško da ću da ga uzmem u ruke.![]()
za Arvenku...ja ne znam dal' sam baš to čitala o Fridi...nekoliko knjiga sam o njoj pročitala, divna je Frida, divna...žao mi je što nikako film da odgledam

"Porani Jelo, odocni Jelo, porašće ti klupče Jelo..."-reče Sveti Sava jednoj lenjoj ženi.![]()

opet atak na moj zenzibilitet
nemam kaT..i veoma mi je žao što tvoje razumijevanje ne ide u tom pravcu![]()

Reci joj da za Pariz odmah pristane!moje mlađe dijete je izgleda fatalna za muški rod...njen drugar iz odelenja je izjavio...ja ću da je grlim i ljubim, da je oženim i da je vodim u Pariz
sad mi to ispričALA mrtva iznervirana i ljuta jer je on to rekao svojoj drugarici u klupi, a ta drugarica (zamisli majko) pred cijelim odelenjem..
evo je smirujem po' sata i umirem od smijeha..da je to baš lijepo...šta ima on da me vodi u Pariz?
a sjele smo da dovršimo veselog Vini Pua...ode razgovor u drugom pravcu

moje mlađe dijete je izgleda fatalna za muški rod...njen drugar iz odelenja je izjavio...ja ću da je grlim i ljubim, da je oženim i da je vodim u Pariz
sad mi to ispričALA mrtva iznervirana i ljuta jer je on to rekao svojoj drugarici u klupi, a ta drugarica (zamisli majko) pred cijelim odelenjem..
evo je smirujem po' sata i umirem od smijeha..da je to baš lijepo...šta ima on da me vodi u Pariz?
a sjele smo da dovršimo veselog Vini Pua...ode razgovor u drugom pravcu
Nek ćera pita malog, da l' bi njegov tata poveo mene u Pariz...![]()

a ja stalno mislila da su to pevali Duran DuranSećaš li se

za Arvenku...ja ne znam dal' sam baš to čitala o Fridi...nekoliko knjiga sam o njoj pročitala, divna je Frida, divna...žao mi je što nikako film da odgledam

..majko što znači...potkopava autoritet ?