Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaoooo ja se secam!!!
Bio je to veeeliki hit!
Ali, recice nama nasa Lamar ko je taj misterijus Dzaponeze. ;)
Mada ja vec imam jedno ``sumnjivo lice``, ali nisam sigurna.

Procitala sam Fridu Kahlo ili o bolu, Slavenke Drakulic i roman mi se veoma dopao.
Prosto me je sada sramota sto sam imala pogresno misljenje i o njoj (Fridi) i o njenim slikama.
Sada mi je sve jasno. I zasto i kako.

moje mlađe dijete je izgleda fatalna za muški rod...njen drugar iz odelenja je izjavio...ja ću da je grlim i ljubim, da je oženim i da je vodim u Pariz
sad mi to ispričALA mrtva iznervirana i ljuta jer je on to rekao svojoj drugarici u klupi, a ta drugarica (zamisli majko) pred cijelim odelenjem..
evo je smirujem po' sata i umirem od smijeha..da je to baš lijepo...šta ima on da me vodi u Pariz?

a sjele smo da dovršimo veselog Vini Pua...ode razgovor u drugom pravcu

• Podržavam
Reactions: Em.
moje mlađe dijete je izgleda fatalna za muški rod...njen drugar iz odelenja je izjavio...ja ću da je grlim i ljubim, da je oženim i da je vodim u Pariz
sad mi to ispričALA mrtva iznervirana i ljuta jer je on to rekao svojoj drugarici u klupi, a ta drugarica (zamisli majko) pred cijelim odelenjem..
evo je smirujem po' sata i umirem od smijeha..da je to baš lijepo...šta ima on da me vodi u Pariz?

Reci joj da za Pariz odmah pristane!
Ovo drugo nek kaze da ce da razmisli :malav:

PS Ma ko je ne bi voleo onakvu :zaljubljena:

Pa to je divno! :heart:
Baš je srećnica! :D

Sećaš li se :lol:
a ja stalno mislila da su to pevali Duran Duran :rumenko:

za Arvenku...ja ne znam dal' sam baš to čitala o Fridi...nekoliko knjiga sam o njoj pročitala, divna je Frida, divna...žao mi je što nikako film da odgledam

ja sam odgledala film i tako saznala puno o Fridi. I ona Selma Hajek je to maestralno odglumila.

E, a sad moram da vam ispričam kako i gde sam ja gledala taj film. Pošto ionako vazda čitam jedno te isto, dozvoljavam sebi da malo pišem van teme.
Otišli mi na more, u Buljarice. Tamo nam se svidjalo, bili smo 3-4 puta. I tako stignemo, krenemo u potragu za sobom, da prodjemo malo jeftinije, kad naidjemo na apartman. Savršen! Dve spavaće sobe, jedna sa francuskim, druga sa dva odvojena kreveta. Kuhinja, trpezarija, velika dnevna soba, sve nekako zajedno, a ipak odvojeno. Još gazda mlad simpatičan, Marko, iz Podgorice, otac mu dugo živeo u Zemunu. Ko da odoli, uzmemo apartman.
I tek posle vidim, čitava edicija onih knjiga što su izlazile u Novostima i Politic, video rekorder (tad je još to bilo popularno) gomila kaseta. Izmedju ostalih i Frida.
Nijednu svoju knjigu što sam ponela tog leta nisam pročitala, samo te njegove. I nagledala se filmova.
To nam je bio najlepši i najudobniji smeštaj što smo ikad imali.

Ja ni sad ne znam ko peva.
Ja nikada ne znam ko sta peva, samo znam sta volim da slusam
Rulezzz_09.gif

O Fridi sam pokusala jednom davno da citam neku knjigu i odustala.
I ta knjiga me toliko odbila da vise nikada nisam pokusala ni jednu knjigu o njoj, a ni film nisam gledala :(

PS Super smestaj :ok:

Bi je strogoca za filmove, pa ako je ona dala zeleno svetlo mora da valja :cmok:
A Una nam je obezbedila komforan nacin da do njega dodjemo :cmok:
I tako meni nista drugo ne preostaje nego da ga ovih dana pogledam :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back