ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
Jelenko ne čita, on knjigama pritiska kupus.![]()
šta ima veze, bitno je da ih koristi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelenko ne čita, on knjigama pritiska kupus.![]()

E sad kako koje, neke su dobre za potpalu vatrice, neke sa tepanje muva, neke za uvijanje tegli......Jelenko ne čita, on knjigama pritiska kupus.![]()
E sad kako koje, neke su dobre za potpalu vatrice, neke sa tepanje muva, neke za uvijanje tegli......
Vratila sam se iz Lagune lakša za 2000 dinara. Proslavismo drugi rođendan knjižare, i ja tek kod kuće shvatih da bih jeftinije prošla sutra nego večeras.
Za TOP 20 davali su popust 30%, pa kupih Velikićev roman Bonavia i Saramagovo Putovanje jednog slona. Kupila sam i Sva imena, najnoviju njegovu knjigu koju je izdala Laguna. Noćnij mori kupih Veliki rat (za njene pare, da se razumemo, radila je po podne) i na kasi kaže nemam prava na dodatnih 10% popusta na tri knjige, jer su prve dve već snižene. Zbog gužve dograbih prvu pored kase, knjigu nedelje Kći stepe.
Sad razmišljam, da nije bio rođendan, imala bih i na prve dve, na svojih 25, i još 10% popusta, ukupno 33,5. Ovako samo 30. Neka, to im je od mene za rođendan.![]()

Moja Rada![]()

E sad kako koje, neke su dobre za potpalu vatrice, neke sa tepanje muva, neke za uvijanje tegli......
Hoćeš da čitaš ...poneću ti sutra , svrati za nju

Di bre čoek može da se ljuti na tebe?!! (mada je ta izjava izvađena iz konteksta...... Čini mi se da se odnosila na 90% savremenih pisaca, odnosno da su njihove knjige jedino dobre za potapanje kupusa)Sam si to davno priznao na Književnosti, ne ljuti se što sam te odala.![]()

knjigu Najbolje za muskarca/Dzon O`Farel, laganica, preporuka za sve mlade tate,
pitam se cemu sluze a uz to i ne rade 

Samo da javnem da sam procitala simpaticnuknjigu Najbolje za muskarca/Dzon O`Farel, laganica, preporuka za sve mlade tate,
verujem da ovako kako je opisano o momackom zivotu, braku i deci misli bar 70% muskaraca.
Pocela sa Kad padne noc/Murakami i za sad mi se dopada,
videcu da li ce taj utisak i da ostane s obzirom da je ovo drugo druzenje sa Murakamijem, Norveska suma mi je bila![]()
Ester nisi jedina koja ima problem sa repkamapitam se cemu sluze a uz to i ne rade
![]()

A, pa sad, ne bih se u potpunosti složio……. Stendal, ruski klasici, Tomas Man ili recimo Crnjanski nikako nisu dobri za ovu namenu, ali zato Vladimir Dedijer, Aleksandar Ignjatović, Mihajlo Lalić, Krpica časak rasplamsaju vatricu......To ti kazem! Narocito kad voluminiziranom potpalis vatru![]()
Zar muškarci razmišljaju?!I ja sam čitala "Najbolje za muškarca" pre možda čak i par godina, baš je lagana knjižica i pomaže da se malo bolje
pronikne u muški svet i način njihovog razmišljanja...![]()

A, pa sad, ne bih se u potpunosti složio……. Stendal, ruski klasici, Tomas Man ili recimo Crnjanski nikako nisu dobri za ovu namenu, ali zato Vladimir Dedijer, Aleksandar Ignjatović, Mihajlo Lalić, Krpica časak rasplamsaju vatricu......
.gif)
Svaka cast MajoKonacno zavrsih Midlseks,i bas mi se svideo.Jedino sto mi kvari utisak je to sto ne znam sta se desilo izmedju,posle oceve sahrane i sredjenog zivota i kako je prosao Kal u krevetu sa devojkom...
Sada cu da pocnem Njena africka avantura-Tejlor Stivens.
U pitanju je triler.

E, povodom ove tvoje laganice, i ja uzela iz biblioteke dve.
Samo da javnem da sam procitala simpaticnuknjigu Najbolje za muskarca/Dzon O`Farel, laganica, preporuka za sve mlade tate,
verujem da ovako kako je opisano o momackom zivotu, braku i deci misli bar 70% muskaraca.
Pocela sa Kad padne noc/Murakami i za sad mi se dopada,
videcu da li ce taj utisak i da ostane s obzirom da je ovo drugo druzenje sa Murakamijem, Norveska suma mi je bila![]()
Ester nisi jedina koja ima problem sa repkamapitam se cemu sluze a uz to i ne rade
![]()