krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Po nekom mom misljenju, druga njegova najbolja knjiga, posle knjige Kad padne noc.
A ja sam samo posle nje (Kad padne noć) odlučila da on nije pisac za mene.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po nekom mom misljenju, druga njegova najbolja knjiga, posle knjige Kad padne noc.

A ja sam samo posle nje (Kad padne noć) odlučila da on nije pisac za mene.![]()

I ja istoA ja sam samo posle nje (Kad padne noć) odlučila da on nije pisac za mene.![]()

kakve ste vi to dame...dajte bre čovjeku šansu, dobar je on...i morale ste prvo pročitat' najdosadniju knjigu...mada meni je najdosadnija Igraj, igraj, igraj..mislim da sam je započinjala jedno , brat bratu 1o puta![]()
JokMišimu ili Kavabatu?![]()
A dovrsi li je ikad?kakve ste vi to dame...dajte bre čovjeku šansu, dobar je on...i morale ste prvo pročitat' najdosadniju knjigu...mada meni je najdosadnija Igraj, igraj, igraj..mislim da sam je započinjala jedno , brat bratu 1o puta![]()
M&M - ja bate. Ja sam ta kojoj se na vr' glave popela. Ali ipak ne toliko koliko nesretni bregA vidis, meni se Igej, igraj, igraj bas dopala, mada nesto i ne volim Murakamija.
Majstor i Margarita fenomenalna, neko je spominjao pre neki dan.
Dosadna-mozda Pod mesecinom boje safrana, Leto pre sumraka.

Ne, nikad...Jok
A dovrsi li je ikad?
M&M - ja bate. Ja sam ta kojoj se na vr' glave popela. Ali ipak ne toliko koliko nesretni breg![]()

ja opet isto, kao i sinoć...Vini Pu do sad, a sa'ću Gospodaricu Anu, tu sam neže pri pedesetici

Ja sam uzela Mavrov poslednji uzdah jer je Mirka svojevremeno preporučila da se to ili ta Čarobnica uzmu za početak. Da se nikako Ruždi ne počinje Satanskim stihovima ili Decom ponoći. Kakve li su tek onda onePogresila sam kada sam uzela Ruzdijevu ``Carobnicu iz Firence``. Po meni, roman je totalni, ali totalni promasaj.
Nisam citala Satanske stihove i ostale njegove romane, ali cu ga zaobilaziti.
Nije on za mene. Kao i ja za njega.
Ovom prilikom se izvinjavam postovaocima dela S. Ruzdija, ali tako je kako je.
I ne mogu cak da obrazlazem zasto mi se ne dopada, jednostavno, trosila bih reci.

to je taI ja isto
Ja sam procitala Kad padne noc, i jos jednu koja se desava u nekoj sobi gde neka devojka spava istatijaznam....
Ili je to bas u ovoj Kad padne noc
Ma ne znam, znam da sam procitala dve, pamtim tu neku sterilnu atmosferu koja vlada u njegovim knjigama, i ne citam dalje.
A sada citam jednog Japanca. Kad zavrsim otkricu vam kog![]()
Kvabata je divan! Lepota i tuga, preporučujem!Mišimu ili Kavabatu?![]()
I ja sam Breg svojevremeno pročitala bez problema. Možda je Lamar prestarelaNe, nikad...
i ja ....nikako mi nije legla,taman kao tebi Breg, a njega sam u sretna vremena baš brzo pročitala![]()
I ja sam Breg svojevremeno pročitala bez problema. Možda je Lamar prestarela
A ja sam samo posle nje (Kad padne noć) odlučila da on nije pisac za mene.![]()

Dugo ih nisam sukala, al msm stvaaaaaarnoto je ta
Kvabata je divan! Lepota i tuga, preporučujem!
to je ta
Kvabata je divan! Lepota i tuga, preporučujem!
Vid ove dve. Ko vam je sad pa taj

da l sad da počnem drugu knjigu iz biblioteke il da legnem da spavam
Venecijanska izdaja-Stiv Beri, triler
ma neeeeee, otkud ti to?
ovo je sad atak na Lamarkin senzibilitet

onosnismajli
Odlican triler, valjda nisi pocela nocas da je citas, jer se tesko ostavlja, ima dosta zanimljivih zapleta.