Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niceg se ja ne secam pa ni tetke :rumenko:
Secam se samo da je knjiga meni bila besmislena i "prazna".
I odgovrno tvrdim da je bolje da ne gubis vreme na nju :deda2:

I sami znate da je malo knjiga u vezi kojih sam ja ovako kategoricna :D

Meni se ta Potraga za srecom dopala.

Wild cestitam!:super:

Tratincice Srecna slava!

Trenutno citam Cetvrtu kraljicu/Debi Tejlor, svidja mi se a mislim da bi se dopala i Waterfall, Maroko, harem, laganica...

Procitana Prodavnica sarija/Rupa Bazva i Ima li nekoga tamo?/Marijana Kiz, zanimljive, pitke, lagane, i nije mi zao utrosenog vremena za citanje

:cao: svima ostalim citalicama!

Arvena je u velikoj depresiji.

Ko ili sta moze da me digne... Neki dobar, ali stvarno dobar frajer ili Prozak (mada je taj lek u danasnje vreme prevazidjen).
Ima mnogo delotvornijih za moju muku...
Idem malo da se druzim sa Jalomom. Cisto da presecem...

Ja mislim da mi treba da organizujemo neku pijanku. :lol:
Kome treba izgovor da pije, proslavljamo Vajldicin ispit :)

Jer, kako je Bukovski :heart: lepo rekao:

“That's the problem with drinking, I thought, as I poured myself a drink. If something bad happens you drink in an attempt to forget; if something good happens you drink in order to celebrate; and if nothing happens you drink to make something happen.”

(samo izbacite rec problem)

Ja citam onog Tatu sto mi je vratio tata, i jes malo morbidnjikav, opisuje pomalo, kako bih rekla, sumanut svet - ali je stil dobar i kompozicija je odlicna i lik koji prica je potpuno neobican pa ja za sad ne bih mogla da kazem da mi se knjiga ne dopada. Vuce me da citam.

Istina volim ja te malo nakrivljene likove, te osobenjake sa specificnim osobinama, sve dok jelte zive u knjigama.
I dalje se vrlo cesto setim lika iz Kci direktora cirkusa i pomislim kako je genijalna ta knjiga i lik a nebrojeno ljudi mi je reklo da im je knjiga bila potpuno nenormalna.
Iz istog razloga dopao mi se i junak knjige Ja i ti i iz istog razloga cu da idem sebi da kupim Kako bog zapoveda od Amanitija, videla sam sadrzav i jako mi se dopao.

Moja sledeca kniga na repertoaru je Ana Karenjina. Donela sam tu odluku jer mislim da je vreme za drugo citanje.
Posle 20 godina verovatno ce to biti jedan sasvim novi uvid. A onda cu da odgledam film da vidim sta su Amerikanci osmislili i kako su videli celu stvar.

I nesto me krenule knjige da covek ne veruje.
A htedo da iskoristim i Alnarijevu akciju 4 za 999 al bi opet pare bacila na tralalajke, te odustah nacisto i opredelih se za jednu i jedini od 999 Anu Karenjinu.
Trebace narastaju mom vise nego uskoro :(

Amaniti je ljubav moja.
Kako Bog zapoveda je malo drugacija knjiga od onih kakve on obicno pise, ali me je opet odusevila.

Mnogo se prica o Ani Karenjinoj ovih dana i treba da se prica... ali ja bih je sada sa ovoliko godina koliko imam potpuno drugacije dozivela nego pre puuuno godina kada sam bila obicno deriste i kada mi je bila obavezna lektira i ubedacila bi me u ovom trenutku... dovoljno sam ubedacena i ovako.
Mozda cu pogledati film.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back