Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lamar
:lol: Shvatila!:D

Hvala vam na podršci devojke, mnogo! :heart:

Nightmare, to je prelepa knjiga. Ja sam se sita isplakala na kraju :neutral: Napisala sam i mini recenziju na Goodreadsu...sećam se kad sam završila sa čitanjem da sam bukvalno bila bez reči. Onaj osećaj kada nešto pročitaš i preplavljen si utiscima.

Evo mene sa još jednom pročitanom knjigom Nebo nema miljenike, Erih Marija Remark
Odmah nakon otvaranja obradovala me je činjenica da je knjiga povezana kao nekad (u knjigoveznici) sa tvrdo ukoričenim koricama.
Nema razlepljenih strana, koje moram da proveravam po rednom broju, tokom čitanja.

Roman je napisan na neki ujednačen način i kad govori o ljubavi , zadovoljstvu, događaju, sećanju, bolesti ili smrti.
Remark ostavlja nešto neobjašnjivo u tebi dok čitaš njegova dela.
Pogađate istinama i osećanjima kao strelicama i one ti smetaju i bockaju a nisu dovoljno jake da bi taj bol (osećanja) podelio sa nekim.
Njegovim očima i ja vidim ljubav. Ta ljubav je nesebična, podeljena, iskazana ...
Preporuka :ok:

I od mene.:ok:

PS
Gde si ti danima?

Lamar
:lol: Shvatila!:D

Hvala vam na podršci devojke, mnogo! :heart:

Nightmare, to je prelepa knjiga. Ja sam se sita isplakala na kraju :neutral: Napisala sam i mini recenziju na Goodreadsu...sećam se kad sam završila sa čitanjem da sam bukvalno bila bez reči. Onaj osećaj kada nešto pročitaš i preplavljen si utiscima.
Oooo, sta vi meni radite. Sad se i meni cita ova knjiga.
Svojevremeno sam od Remarka iscitala vecinu toga. Ali sad pojma nemam sta sam citala a sta nisam.
Tako ni za ovu ne znam :think:

Rado srecna slava :cmok:

Hrana ljubavi je simpa knjiga, meni se na trenutak mislilo da ce me smoriti ali je bas simpaticna.

Srebrnu mesecinu sam vec komentarisala, volela bih da sada opet citam neku sl. knjigu.
Prozak... i Hranu ljubavi nemaju u mojoj biblioteci a Srebrnu mesecinu imaju. Proverila :)

Proverila sam sada ceo svoj spisak sta imaju a sta ne.
Nekih 10-15 % sa mog spiska nemaju, nekih 10-ak knjiga moram da navratim u ogranak gde sam ranije inace stalno odlazila, ostalo imaju.
Nisu losi za jednu obicnu opstinsku biblioteku :D

Drage moje, :ortakinje:
ja stavila na cekanje Lakunu. Nije mi isla nikako, a sto je najgore dopada mi se nacin pripovedanja, al nesto ne stima, ne znam sta. hm....
OndaK sam procitala Ljubav, znatizelja, prozak i sumnje i odusevila se, ne o d u s e v i l a s e :pljus: :trlja: Nikada nisam procitala knjigu koja je tako lagana, a nije lagana i dobra i nije teska i mislim da je to tesko napisati. A i more biti da sam ja jednostavno u takvom raspolozenju, a jesam. Ko nije procitao, obavezno da procita! :deda2:

Sad ne znam stacu stacu.

Ajde Vajld, razvali taj ispit, svi smo prosli kroz to, znamo kako ti je, drz se. Go Vajld GO!!!!!!!

Knjiga je sto se ono kaze bila otkrovenje za mene.
Upravo si je sjajno opisala Una.
Ko je nije procitao, neka je obavezno procita.
Cekamo Wild da nam napise lepe vesti! :ceka:

tako mi i treba kad sam spomenula da sam donela knjigu na posao, stigla sam da je otvorim i pročitam par strana, kad eto mi posla i sad ne postizavam
a ne nerviram se nešto previše....čitam ja nju-čita ona mene

je l se ko izjasnio da mu se dopala Crvena kraljica:think:

Devojkeeeeeeeeeee, ojojojojojo, položila sam :tambalamba:
Triput ura za Wild!
2817852zjvemcl8gt-1.gif

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back