krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Srećan vam Badnji dan. Dabogda svaka našla paru u česnici...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dakle drugarice citam Kevina i jako mi se dopada ali mi se dize kosa na glavi od uzasa
A da stvar bude jos gora pocela sam da umisljam i da budno pratim svaki Stefanov pokreti cini mi se da dete misli da sam poludela
![]()

)Trebalo bi da ima Nemesis.
Ima na grčkom![]()

samo zato sto je na engleskom nisam nasla.Meni se dopala
A ova ce da mi se dopadne, znam
Jedino ne znam sta cu sa ovim Bregom. Evo me kukam vam svaki dan
A necu da ga ostavim. Necu![]()

Kako ste uspele da skinete Kevina sa neta?![]()
Kako ste uspele da skinete Kevina sa neta?![]()

KevinaDa, da imam gaKevina
Na srpskom?
Ako imas na srpskom, molim te kazi i nama, na pp kako da je ``skinemo``. Molim te!!!

Drage drugarice, srecna vam i Nova godina i ovaj Badnji dan
Ja skroz slaba sa slobodnim vremenom, ali makar da vam mahnem.
Vidim da ste stavljale liste za prethodnu godinu, evo i naslova koji su se meni svideli, redom kojim sam ih citala:
1. Otmenost jeza - Mjuriel Barberi
2. Nova zemlja - Djampa Lahiri
3. Tigrova zena - Tea Obreht
4. Atlas opisan nebom - Goran Petrovic
5. Smrt i njeni hirovi - Zoze Saramago
Ostalo mi je 100-ak strana 'Kod kuce', ali sam ipak 1.1. otvorila sezonu citanja 'Anom Karenjinom'. Nisam je citala od srednje skole, toliko sam se uzivela u likove i pricu, i grabim svaki slobodan trenutak da uzivam.
Jedino ja ne umem da skinem film Kevina sa neta![]()

Ne umem ni ja. Meni to deca skidaju. Biće ti lakše kad ti deca još malo porastu pa budu znala sve to. Oni to prosto znaju, a ja ne mogu ni da naučim. Verovatno nisam dovoljno zainteresovana, jer poželim 2-3 filma godišnje. Meni nije vredelo ni što su mi skinuli kad ja nisam znala da pustim.Jedino ja ne umem da skinem film Kevina sa neta![]()
Tako da nisam odgledala kad sam htela nego tek sutradan kad su mi objasnili ko debilu. Ali meni je to stvarno previše, dva daljinska, u svakoj ruci po jedan, ovde puštaš, tamo pojačavaš. A pogotovo što mi uvek treba i prevod, pa dok mi i prevod uklope, iznerviraju se totalno. Ali baš me briga, mogu valjda i oni nešto za mene da učine. Drage drugarice, srecna vam i Nova godina i ovaj Badnji dan
Ja skroz slaba sa slobodnim vremenom, ali makar da vam mahnem.
Vidim da ste stavljale liste za prethodnu godinu, evo i naslova koji su se meni svideli, redom kojim sam ih citala:
1. Otmenost jeza - Mjuriel Barberi
2. Nova zemlja - Djampa Lahiri
3. Tigrova zena - Tea Obreht
4. Atlas opisan nebom - Goran Petrovic
5. Smrt i njeni hirovi - Zoze Saramago
Ostalo mi je 100-ak strana 'Kod kuce', ali sam ipak 1.1. otvorila sezonu citanja 'Anom Karenjinom'. Nisam je citala od srednje skole, toliko sam se uzivela u likove i pricu, i grabim svaki slobodan trenutak da uzivam.
a ja još uvek ne nosim naočare. Nabaviću bolju stonu lampu. Imam neku lepu, pa sam joj kupila i nov abažur, ali ona je stvarno samo za ukras i eto, tek da se upali da se nazre gde je šta. A imam i onu pravu za rad. Nije nešto reprezentativna, ali lepo obasjava, može i da se podesi.Jedino ja ne umem da skinem film Kevina sa neta![]()

Da Djampa Lahiri zna koliko je hvalim na našim prostorima, plaćala bi mi bar po 150 dolara mjesečno! Svaka čast za izbor, pročitaj i njene ostale knjige!