krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ja mogu ladno da napravim nekoliko ovakvih, ali, nemam ih gde...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Definitivno me neki smajlici automatski asociraju na neku osobu.
= Mica
= Mirka![]()
= Ester
= Rada
= Emocija![]()
= Majce
= Night (od sinoc
)
... ... ...
Giovana (na pjenu od Budve/Baneta)
dobro si počela
nastavi sa Rajkom...dobro si počela
ja odo'..tj biću odsutna par dana
te povodom toga želim da vam poželim svima sve najbolje
da se i dalje družimo i volimo, da nam dođe novih ljudi
da se ponekad i počačakamo..i sve
odlazim![]()

Zašto nikome ne mogu da dajem repke, grrrr
Tek svaki sedmi put.Giovana (na pjenu od Budve/Baneta)![]()
Bambika![]()
Elefteria![]()
Tatjana1610![]()
Cru![]()
Aquarius![]()
MajaVa![]()
Nemesis![]()
Nalence![]()
Meda![]()
Rada SA kaminom![]()
Rada BEZ kamina![]()
Rada u avionu![]()
Rada na selu![]()
... ... ...

Giovana (na pjenu od Budve/Baneta)![]()
Nasmejala si me samo tako...

ne trebaju i
što mislite na nas!
.....što vas nema da poželite željicu?
Hvala ti Night sto si me uvrstila medju vas tako pozitivne i divne, hvala svim devojkama sto su se druzile sa mnom tokom ove godine.
Svima zelim bolje od najboljeg, da se puno cita, voli, da se ima sta pojesti, popiti, obucci i svucci, da mirisu kolaci i torte, naravno i trpeza da bude bogata pa da tako lepo udjemo u 2013. godinu.
Ne zaboravite da obucete nesto crveno sutra uveceTako kazu da treba...
Sve vas volim neizrecivo!![]()

Čestitam rođendan dragoj Esteriti, znam da malo kasnim, ali nisam bila pri računaru. Živa bila!
Mi smo zdravo stigli u CG, uz malo peripetija. Naime, vozom smom stigli do Podgorice, gde smo kupili karte za bus koji će nas odvesti do primorja. I tako mi stojimo na peronu, da uđemo, kad kondukter kaže da zec ne može s nama. Povuci-potegni, nema šanse i tako nam ode taj bus i mi zamenimo karte za drugi koji nam je dozvolio da zeka ide. Međutim, on je išao za Kotor pa nas je ostavio na raskrnici, odakle smo hteli da pozovemo taksi, a nijedno od nas nema kredita. I tako stojimo suprug i ja pored puta s koferima i zecom, nedaleko od nas je bio neki sudar pa zastoj u saobraćaju, a onda i kiša počne da pada. Mi već počeli da se smejemo zbog apsurdnosti situacije. I tako naiđe neki njegov kolega s čijeg telefona pozvasmo taksi i konačno stigosmo u stan. A tamo haos (bili majstori i sve razrovarili, svuda prašina, krš i lom), pa smo morali da čistimo ceo dan, umesto da se odmaramo od puta.
Ja se malo raspisala, skrenula s teme, elem, čitam Svih sedam talasa, nastavak romana Kad duva severac, kojeg ću da prosledim Mrs.Bi kad se vratim u Srbiju.
Lepo se provedite u novogodišnjoj noći, pa se čitamo i družimo i u 2013.![]()

...i još sam nešto htela........što vas nema da poželite željicu?
![]()

Gde to?![]()

Ovo je tvoj smajliO divno je što si me uvrstila u ovo lepo društvo! jedino mi je žao što umesto smajlića koji si mi dodelila vidim samo x..,ali nema veze, sigurna sam da je neki prikladan!![]()
... i jare i pare 

Kerefeko, mogu da zamislim kako si ushićena. Divan će ti poklon doneti Deda MrazDevojke, moram svoju radost da podelim sa Vama!
Upravo mi je stigla knjiga koju sam tražila i tražila i tražila....Kod bake na ručku
Da objasnim: knjigu ima moja koleginica i pravila je neke djakonije po receptima iz iste.Ja nikako ne volim kuvare, jer iz njih možeš da iskoristiš 3 recepta,a ostalo ništa...prepuni su namirnica koje ne možeš da nabaviš ili jela koje niko neće da jede, jer su previše extravagantna za naše podneblje...Medjutim, ova knjiga mi se toliko dopala da sam provela pola godine tragajući...Nema je ni izdavač , iako na sajtu stoji da ima, pa su mi iskopali neki primerak koji im je stajao u kancelariji, sa malo oštećenim koricama, ali po punoj ceni...Ipak nadjoh novu preko neke e - knjižare i sad mi je stigla...divna ,divna...sa prelepim fotografijama i receptima koje mogu da primenjujem u svojoj uskoro novoj kuhinji...
Presrećna sam! Stavila sam je ispod jelke, kao poklon samoj sebi!
Prosto se i ja radujem s tobom. Aj napisi ko je izdavac, sad i mene bas zanima, i kad stignes ti je uslikaj![]()