Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato što sam opsesivno njuškalo..često idem tako po biblioteci i izvlačim po intuiciji knjige ( ne spadam u red onih koji ' ne gube vreme na loše knjige'). daj mi knjigu ja ću je makar prolistati:D
A i obilato koristim Goodreads, onu sekciju za preporuke...idem redom i sve što mi se svidi odma na spisak:lol:

Penak je divan, onako vrlo lagan...baš za praznike, Ovo što sad čitam je treći deo iz serije međutim odvojene su knjige tako ih ne moraš čitati po redu..mada je lepše tako:)

Bernharda svi hvale pa reko hajd da ga uzmem, nisam ga čitala do sad...a Odojevski je moj ponos i otkriće pošto nije toliko poznat ( moram malo da se hvalim, ko će a ko ne ja):mrgreen: Ako uzmeš njega, počni od Ruskih noći, to mu je glavno delo, ima filozofski šmek:lol:

Pa bas je interesantan i treba da budes ponosna :lol: sad sam citala ono malo sto ima o njemu na vikipediji, on sam je bio bas zanimljiv lik. Princ, pa se bavio pisanjem prica i muzickih kritika, pa malo naukom, a najzanimljivije mi deluje delo The Year 4338: Petersburg Letters - roman o buducnosti gde je mnoge stvari predvideo (bar tako kazu tamo na vikipediji) - sad bas to trazim.
Vidite sta kazu na vikipedijici o Vladimiru:
http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Odoyevsky
i o romanu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Year_4338

Kod mene u kući je strašna gužva ...organizacija Nove godine , skorašnja slava , učenje zbog ispita ...svi su jako nervozni i nikad toliko nisu galamili
Nemam uslove za čitanje .... e to sam htela da kažem :aha:

I kod mene! Al' gužvu pravim samo ja!
Uhvatila me je Ng groznica, pokupovala sam diiivne venčiće za kuću, neke grane sa leptirićima, samo smišljam šta ću kome da poklonim i u kakav papir da upakujem...mnooogo se radujem!Ovo je moj omiljeni praznik.Idućeg vikenda ću u Beč ,da upotpunim dekoracije i poklone!
A što se teme tiče, čitam vas svakodnevno i u knjigama sam stalno - proučavam kataloge sa sajma,ali da čitam...ne baš...Tek poneku stranu Formule ljubavi - kako da ne upropastite sopstveni život tragajući za pravom ljubavi i dopada mi se,ali traži punu pažnju...jer nije neki glupavi priručnik za "samopomoć" :roll:

Poslednja izmena:
Kod mene u kući je strašna gužva ...organizacija Nove godine , skorašnja slava , učenje zbog ispita ...svi su jako nervozni i nikad toliko nisu galamili
Nemam uslove za čitanje .... e to sam htela da kažem :aha:

Najt, baš ti je znaimljivo. Kod mene isto gužva, ali takodje je najviše pravim ja, kao Kerefeka. Spremam proslavu u subotu povodom useljenja u stan. A i godišnjica braka mi je tada. Pa čitam samo recepte.

Najt, baš ti je znaimljivo. Kod mene isto gužva, ali takodje je najviše pravim ja, kao Kerefeka. Spremam proslavu u subotu povodom useljenja u stan. A i godišnjica braka mi je tada. Pa čitam samo recepte.

da čestitam među prvima :vatromet:
važan datum i treba proslaviti ...
danas, kad su svi nezadovoljni ...lako seku situacije , brzo se ljute , teško praštaju ...drago mi je kad čujem da još postoji neko ko ceni brak , toleranciju , razumevanje ...i sve ono što brak sa sobom nosi

E pa lepo što mi čestitate godišnjicu braka koja je za 2 dana. Ali čestitajte mi onda i rodjendan koji je danas. :D:orkestar:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back