Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su sve tri knjige koje sada citam na engleskom
tako da sve tri mrljavim.... a naravno sve su u elektronskom formatu
pa ne mogu da ih nosam sa sobom, nemam Kindle.
Jedno mi je King prava knjiga :D pa njega premestam
iz tasne u tasnu, kako koju nosim kad idem negde.

E da se pohvalim da sam upoznala Elefteriu. Mnogo je slatka, lepša i mladja u prirodi nego na onoj slici. A ja sam još dok se zvala Puss in Boots (nadam se da nisam nešto pomešala) mislila da je mnogo starija. Uvek je zanimljivo to sa godinama na forumu.
Odšetale smo do Gradske biblioteke, kako i priliči, a donela mi je knjigu Kad duva severac Danijela Glatauera koju sam želela da pročitam, a u bibliotekama je, naravno, nema.
Tako da kad završim Amandu Kvik Opasna želja uzimam Severac.
Moram da priznam da me Amanda zainteresovala. Živa nisam da saznam hoće li mu se dati prve bračne noći. Prava knjiga za autobus. Mislim, što se tiče težine teksta (ništa ne mora da se razmišlja), ali ima malo opisa zbog kojih Rada ne čita Sivu u busu.

E da se pohvalim da sam upoznala Elefteriu. Mnogo je slatka, lepša i mladja u prirodi nego na onoj slici. A ja sam još dok se zvala Puss in Boots (nadam se da nisam nešto pomešala) mislila da je mnogo starija. Uvek je zanimljivo to sa godinama na forumu.
Odšetale smo do Gradske biblioteke, kako i priliči, a donela mi je knjigu Kad duva severac Danijela Glatauera koju sam želela da pročitam, a u bibliotekama je, naravno, nema.
Moram da priznam da me Amanda zainteresovala. Živa nisam da saznam hoće li mu se dati prve bračne noći. Prava knjiga za autobus. Mislim, što se tiče težine teksta (ništa ne mora da se razmišlja), ali ima malo opisa zbog kojih Rada ne čita Sivu u busu.

Si videla kako je slatka Eleferita?:lol:

Ja sam procitala Prodavnicu sarija, znam da ste je odavno hvalile, interesantna, opusta... Ali kraj?? Meni je bas pokvario utisak :(
meni se svidela Prodavnica sarija, a o kraju smo polemisali. I ja sam se razočarala krajem, ali ispalo je (kao i u životu najčešće) da šta god da radiš, koliko god da se trudiš, najčešće ne možeš da se makneš s nekog mesta koje su ti odredile neke okolnosti, tj. rodjenje. Naročito u Indiji sa njihovim kastinskim sistemom.
Mnogo je slatka. A i drago mi što smo se videle, da ne ispadne da se samo niška podružnica druži i vidja, a beogradska samo kad Nišlijka dolazi na sajam :)

Jeste :D
Meni je ona beskrajno slatka :zaljubljena:
A jos da nije tog boksa :mrgreen:

Možda oni Dijamanti i bele rade, to je veselo.
Ili nešto od Kišona ako voliš.
ili Kako da ubijete svog muža Keti Let
Nisam ja debela nego je ova haljina tesna

Lamar, da li je tvoja sestra čitala Krokodil na peščanom sprudu?To je avantura sa primesama ljubavnog, i radnja se dešava u prošlosti, zabavno je, dinamično, dopada mi se i stil pisanja. Autor je Elizabet Piters.
Otislo direkt na njen spisak. Koji JA uredjujem :manikir:
Ja idem u biblioteku, nosim spisak, i mada ona to zna, tako po malo uticem na njen ukus :cool:

meni se svidela Prodavnica sarija, a o kraju smo polemisali. I ja sam se razočarala krajem, ali ispalo je (kao i u životu najčešće) da šta god da radiš, koliko god da se trudiš, najčešće ne možeš da se makneš s nekog mesta koje su ti odredile neke okolnosti, tj. rodjenje. Naročito u Indiji sa njihovim kastinskim sistemom.
Ja sam procitala Prodavnicu sarija, znam da ste je odavno hvalile, interesantna, opusta... Ali kraj?? Meni je bas pokvario utisak :(
I ja sam najpre reagovala tako kao ti.
Ali onda kada su se javile Bi i Dance sa ovim objasnjenejm, i kada sam ja molo razmislila, slozila sam se.
Jednostavno to je realnost :(

Vidim da me ogovarate :D
Baš mi je drago što sam upoznala još jednu članicu ovog foruma. Mrs.Bi je mnogo slatka i simpatična i izgleda bar deset godina mlađe nego što mi je rekla da ima (zaboravih da je pitam koju kremu za lice koristi).
I toliko se iznenadila kad je videla da ću da uzmem samo jednu knjigu iz biblioteke (jer kod kuće već imam jednu podeblju nepročitanu), pa sam na kraju izašla sa 3 knjige.

Efteria i Bi ...baš mi je drago
Napravile ste sebi dan lepšim i interesantnijim .... i obogatili život još jednim prijateljstvom .
Meni je jako drago što imam Radu ... nisam verovala da ću ovo da napišem ...forumu hvala

Poslednja izmena:
Sama cinjenica da se ovde nalaze osobe koje vole da citaju, govori u prilog tome da nam te osobe mogu odgovarati i u realnom zivotu.
A kada je Rada u pitanju, onda se to naravno ispostavilo kao tacno :)

Vidim da me ogovarate :D
Baš mi je drago što sam upoznala još jednu članicu ovog foruma. Mrs.Bi je mnogo slatka i simpatična i izgleda bar deset godina mlađe nego što mi je rekla da ima (zaboravih da je pitam koju kremu za lice koristi).
I toliko se iznenadila kad je videla da ću da uzmem samo jednu knjigu iz biblioteke (jer kod kuće već imam jednu podeblju nepročitanu), pa sam na kraju izašla sa 3 knjige.

Da. I njoj (Bi) mnogo lepo stoji kratka kosa :)
A za kremu kad ti kaze, ti sapni i nama :)

hvala, hvala :rumenko:
kremu koristim koja je na akciji. Nekad niveu, nekad l'oreal, za suvu i osetljivu kožu. Ali mislim da je genetika presudna. Moja mama ima još bolju kožu nego ja i manje bora.
I volim kratku kosu.
I nisam baš imala nameru da nateram Elefteriu da uzme 3 knjige.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back