Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јесте Ћитале онај интервју са Ђејмијем Оливером, ладно човек каже да није у животу прочитао ниједну књигу.
Као, јесте један кувар неког пријатеља, али ни њега целог лол..

Napravio si čak dve štamparske greške...:zcepanje:

Јесте Ћитале онај интервју са Ђејмијем Оливером, ладно човек каже да није у животу прочитао ниједну књигу.
Jok.
Ja volEm Rudolfa. On je sigurno nesto i citao :)

Ester, ošišaj se. Porašće ti kosa opet (samo nemoj mnogo kratko), a verovatno je farbaš pa joj treba malo predaha.

Pročitala sam tu Džejmijevu izjavu :roll: Nije ni čitanje za svakoga, nek se drži onog što mu ide (zgrtanje miliona na kuvanju)

Čim sam pročitala reč Milka, osetila sam potrebu za slatkišima. Doduše, nemam Milku, ali imam Medeno srce.

I dalje čitam Sto godina samoće. Već sam rekla da mi ne leže ti autori sa španskog govornog područja, ali je ovo maltene lektira pa sam se zainatila. Nije mrcvarenje, da se ogradim, ima zaista divnih misli.

E, počela sam Đavolji tobogan Milke Knežević-Ivašković. Veoma je čitljivo, svidža mi se. Škola u unutrašnjosti slična mojoj, ubijena učiteljica...;)
Meni je ovo promaklo :lol:

Iz biblioteke sam dovukla samo dve knjige
Šan Sa - Igračica goa
U miso supi - Rju Murakami
Ćera je uzela Agatu Kristi - Svedok optužbe
Sin je uzeo Selenića - Očevi i oci
Agatu sam davno prestala da čitam a Selenića sam već pročitala.
Naravoučenije : Ići sam u biblioteku :rtfm:

A Ivan Ivanović je sinoć to prokomentarisao rečima: "Pa zato ceo život provodi pored šporeta".
I ispade da mu je loše.

Niste valjda svi ušli?:eek: Mogli su da ti napišu šta hoće.:zcepanje:
Tvoj muž me je razočarao, ništa nije uzeo.:lol: Ja sam mom uvalila Istoriju ljubavnica.;)

On je bio na poslu , nije bio sa nama ... :lol:
Tek sad čita Lauševića ili obnavlja ili čita kraj .Znam da je čitao kad je bila aktuelna , vidim ponovo je uzima ...mora da je nije završio.
Naravno da smo uviđajni i ne ulazimo svi .... samo je ćera dotrčala, da mi šapne, dok sam birala za mene.
Čak sam se i zbunila , nisam znala od Agate šta da joj uzmem ...i uzela sam po preporuci bibliotekarke ( ono što ti uvali)
Vidim da se spominje nešto natpriridno i mistično :think: ne sviđa mi se to
Čekam Nemesis da se javi i da komentar , ona čita Agatu .

Evo, recimo:
ABC ubistva
Iskricavi cijanid
Bozic Herkula Poaroa
10 malih crnaca

sad vidim da ima dosta jos koje nisam procitala,
ili sam ostatak procitanih sklonila na hard,
uglavnom kao da mi neke knjige fale :think:

A vidi u Danasu od četvrtka:
http://i258.photobucket.com/albums/hh280/Boban_album/Danas_INTERVJU_22112012.jpg

Nisam ni primetila, kupila sam ga na ulici, bio kombi ispred Kalče povodom otvaranja sajma, delili su i knjige uz novinu. Ja uzela Nije srpski lupati. Bila na sajmu pa na slavi, pa nisam ni prelistala novine.:(

Veoma je zastupljena u medijima ova Milka poslednjih dana.:think:
Već sam čitala njene knjige Tango Makabre i Izgubljeno lice, i baš mi se dopada kao pisac. Ceo dan kuvam, perem, pušim... šalim se, ne pušim, forumašim, ne stižem da čitam, a jedva čekam da vidim šta će da se desi u Malom selu kraj Beograda.:lol:

ja sam od Agate pročitala pitaj boga šta
uzimala sam s početka srednje iz biblioteke non-stop, a i mamina prijateljica je imala neki njen komplet
znam samo da sam dosta knjiga pročitala, ali da mi nisu ostale u sećanju
tj kad počnem da čitam skontam da sam čitala, ali naravno ne sećam se kraja

ali recimo 10 malih crnaca sam čitala samo jednom i sećam se nekih detalja i da mi je bila onako...:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back