- Poruka
- 55.959
dok citate..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Čitam ...Ubiti pticu rugalicu
Uganula sam ruku, sad ne mogu ništa da radim
Trenutno je u zavojima i mobilizovana, imam poštedu dva dana

Ovu knjigu imam kući , pročitala sam je na jednom godišnjem odmoru, svega se sećam ali šta se dešava u knjizi -ne.Završila sam jutros Svetlost severa, Dženifer Doneli i stvarno sam uživala kao što su mi prorekle neke drugarice forumašice (Mina, Esterita). Lepa, višeslojna knjiga, drži pažnju, vuče da se vidi šta će biti dalje.
U svakom slučaju za preporuku.

A možda knjiga ipak nije ubedljiva. Mislim, ta Svetlost severa.Ovu knjigu imam kući , pročitala sam je na jednom godišnjem odmoru, svega se sećam ali šta se dešava u knjizi -ne.
Da li je to starost ili preopterećenje
Sviđa mi se knjiga koju čitam, Ubiti pticu rugalicu![]()
Bi , knjiga je dobraA možda knjiga ipak nije ubedljiva. Mislim, ta Svetlost severa.
Ajde probaj da me nagovoriš da opet uzmem Ubiti pticu rugalicu. Meni je početak bio tako dosadan da sam odustala. Onda me Rada grdila. I još neki su me ubedjivali da grešim, da je to super knjiga...
Pa šta je to tako super?

)
Već sam vam pričala da je upisala filozofiju.

Javi za Dete jutra kad pročitaš.

Rado, da si ti majka mog dragog, samo bih police punila.
Ovako, imam ogrlice, torbe, ešarpe. I divne praline.
No, kad bih birala, uvek bih knjigu želela.![]()

Prepoznala me ona.
Bila je s mužem. Naravno džentlmenski joj je prepustio da sama nosi desetak knjiga.
Jooj, što je lepa žena...
Ja mislila slikaćeš ćeru i Marčela kako joj potpisuje slikuĆera je sat vremena čekala u redu da joj Marčelo potpiše knjigu, a moja draga veštica je takođe bila strpljiva da je slika svojim telefonom, jer, naravno, pošle smo bez aparata. Marčelo je za moj račun preskup, 600 dinara, ali tamo je čekalo preko pedeset tinejdžera za potpis. Jednoj maloj je čak pisao i opravdanje jer je pobegla iz škole.![]()
![]()
Sve si zaboravila da slikaš. Ona je baš simpatično otkačena. A muž joj je beše hirurg, ili tako nešto, pa mora da čuva ruke, ne može da nosi knjige. Normalno. A i Balkanac - kavaljer. Prepušta ženama poslove.Najvažnije sam propustila da vam kažem. Upoznala sam Donamilevu.Prepoznala me ona.
Bila je s mužem. Naravno džentlmenski joj je prepustio da sama nosi desetak knjiga.
Jooj, što je lepa žena...
Nego, mi zaboravismo da se slikamo.![]()
Nightmare je slikala svojim telefonom, mi nismo ponele aparat.Ja mislila slikaćeš ćeru i Marčela kako joj potpisuje sliku

Ne diže ništa teže od skalpera.Sve si zaboravila da slikaš. Ona je baš simpatično otkačena. A muž joj je beše hirurg, ili tako nešto, pa mora da čuva ruke, ne može da nosi knjige. Normalno. A i Balkanac - kavaljer. Prepušta ženama poslove.

Ccccc, a rekla si da nista neces da kupujesEvo mog skromnog ulova od sinoć
Ničea sam kupila snajki za godinu dana zabavljanja, ne sa mnom, s mojim sinom.Već sam vam pričala da je upisala filozofiju.
![]()
Ovo sam dobila od Dasty za rođendan.
Nestpljiva je, hoće da mi doda jednu godinu dva meseca ranije.
![]()
Ovo je bilo bagatela kod Lagune, kao i u Bgd-u
![]()
Šlolice, zamislite za samo 650 dindži, pa neka je loša lektura. Mom sinu je dobra.
![]()

'Si ti to burmu izgubila pre svadbePročitala sam najnoviju Kinselu, ''Imam tvoj broj'', i bila mi je vrlo smešna, jedna od onih knjiga koja se čita s pola mozga. Počinje tako što glavna junakinja, Popi, izgubi verenički prsten i onda ne zna kako to da saopšti svom vereniku i njegovim roditeljima (jer je to, je l' te, mnogo skupocen porodični prsten star nekoliko generacija, blabla). U svakom slučaju, meni koja sam nedavno izgubila burmu je baš legla (napominjem da sam je i prošle godine izgubila negde u ovo vreme pa sam je slučajno pronašla u nekoj tašni posle dva meseca, ali sad je opet nema)
Nakon Kinsele, počela sam da čitam MarkesovihSto godina samoće. Jbt, u toj porodici su svi ludi![]()