Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a pri kraju sam knjige Gusareva kći, Margaret Sezar-Tompson, izd Mono i Manjana

i ovo je dobra knjiga i ovo je za preporuku, svakome..ostrvo Jamajka, glumac Erol Flin, Ida, mještanka i Mej njena kćer..odlična, životna knjiga...sve izmišljeno, al' ova Margaret je to odlično odradila..laka i pitka, a zanimljiva..na momente podsjeća pomalo na onu knjigu o Marlonu Brandu i onoj njegovoj tahićanki, koju sam skoro čitala, samo što je ovoa nekako životnija,,,baš mi se dopala...Kerefekice, ako nemaš, KUPUJ

ja imam i taj diznijev komplet od 4 knjige :D
a imam komplet knjiga sa različitim završecima :D
Maje sam obožavala, kako da ne volim svoju imenjakinju :aha:
a 5 prijatelja, jeste li čitale ?
:)
e da...i Gradimira i njegovog Hajduka sam čitala sa uživanjem:zaljubljena:

iz školske biblioteke sa uzimala knjižice sa predivnim ilustracijama, razne bajke su bile u pitanju..čitala sam ih i kad sam prerasla jer su me fascinirale ilustracije pa sam i ja učila da crtam uz njih :)
img0501f.jpg

Na ovom kompu ne vidim sliku knjiga koju si postavila, ali sam videla na drugom...I podsetila si me da ih imam kod mame i tate...Sećam se da ih je mama kupila za mene, kada je na posao dolazio trgovački putnik.Nemam ih sve, ali većina je moja...Divne su! Moram da ih uzmem i dodam u svoju biblioteku.

i ovo je dobra knjiga i ovo je za preporuku, svakome..ostrvo Jamajka, glumac Erol Flin, Ida, mještanka i Mej njena kćer..odlična, životna knjiga...sve izmišljeno, al' ova Margaret je to odlično odradila..laka i pitka, a zanimljiva..na momente podsjeća pomalo na onu knjigu o Marlonu Brandu i onoj njegovoj tahićanki, koju sam skoro čitala, samo što je ovoa nekako životnija,,,baš mi se dopala...Kerefekice, ako nemaš, KUPUJ

Nemam.Merkam je odavno,ali sve sam se bojala da ne ispadne neka glupost.Ali ako ti kažeš, onda kupujem! Kompatibilne :)

Ja sam je kupila na pretproslom sajmu knjiga i jos ceka na citanje.

LM,procitala sam Traktore,utisak skroz bzv.Ne preporucujem.

Sada cu da citam Bela sezona suse-Andre Brink.

Juznoafricka prica...

Moram da se pohvalim prvo ovom knjigom , stigla je iz Beograda, sa sajma koji je Rada posetila i tom prilikom kupila meni knjigu :heart:
Za ovo sam znala pre tebe :flert:

Dok sam ja šetala od štanda do štanda, Rada mi je već kupila ovu knjigu
Da se slučajno ne proda dok stignem.
Ova mi je omiljena :D

Citala sam ovu Necu da se uclanim... i meni je bila zabavna :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back