Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
večeras ću da privedem kraju I dio Milenijuma, bože zdravlja :lol:
sutra krećem II dio, uzela sam iz biblioteke sve djelove

tako, nije loš, pravi triler, sa svim što ide u triler, dobri su likovi, neobični onoliko koliko treba, drži se tenzija dobro, ima i seksa..dovoljno

Прочитах ових дана ''Убиство с предумишљајем'' од Слободана Селенића...па ко воли мало историје, мало психологије и доста емоција, препоручујем.

Selenic je odlican. Procitala sam sve od njega :D

Јесте. :)
Мислим да је веома сликовито описао један део српске историје. ;)
Нисам прочитала све.
Остало ми је ''Писмо-глава''
И ''Тимор мортис''.

А филм ''Убиство с предумишљајем'' је урађен веома верно. Буквално су узимани цитати из књиге.

Neplanirano sam pročitala ''Kad duva severac'' (Danijel Glatauer, Laguna). Dosadno. Brzo se čita jer je u formi mejlova koje razmenjuju dvoje ljudi, i na kraju, što biste vi rekle trt. Glavna junakinja mi se ne sviđa, smatram da je suviše brbljiva i napadna :mrgreen:

Nevezano za temu:
E, bila sam na svadbi i lepo se provela, čak i bez muža, jer sam poznavala većinu zvanica. Evo i sličice, da vidite moju haljinu :mrgreen:
fiesta1-1.jpg
Ovo crveno je šal, nije deo haljine

Nikako da nastavim sa čitanjem Žena jednog Bordžije...
Nešto se ta knjiga i ja ne slažemo. Mislim da želi svu moju pažnju a ja nisam spremna da joj to dozvolim .
Dok čitam, uhvatim sebe kako izračunavam ponovo broj gostiju ... piće , hranu i stalno imam osećaj da sam nešto zaboravila.

Mislim da ću umesto nje početi Ubiti Pticu rugalicu, zapisala sam je kao predlog .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back