ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
ja sam od juče pročitala cijelih 3o strana, i to ne iz komada, nego iz nekoliko puta
baš nemam kaT
baš nemam kaT
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je ta knjiga glupa. Kao da nije Ljosa...![]()
Hm, ja sam čitala samo Bes Ruždijev. Prvi put zbog nečega bila prisiljena da prekinem čitanje, i to mislim da sam ga ovdje preporučila, dopao mi se, da bih nedavno ponovo počela i... nisam oduševljena. Dobar je, zreo pisac, samo što meni taj roman nije legao. Podsjetio me utiska koji je na mene ostavio Hemingvej sa svojim Sunce se ponovo rađa. Kao da su to djela koja mogu da te ili oduševe ili ostave ravnodušnim.Otvaraju se mogućnosti za moj odlazak na Sajam.....Onako, baš mi se namešta...a nisam planirala, stvarno....
Nego, iskulirale ste me za Zlatno runo...Pitala sam o čemu se radi, kakva je to knjiga?
I još nešto - kakav je taj Ruždi....Svi o njemu pričaju,svi su čitali,a ja nemam pojma...uopšte ne znam gde da ga svrstam, šta piše, kako piše, da li bi mi se dopalo ( rešila sam da više ne kupujem po osećaju,nego da se malo i raspitam, jer mrzim kad posedujem knjigu koja mi se ne dopada)........Pa pošto znam da znate i da ste čitale...Uputite me malo...
pošto smo, jel', ja i ti kompatibilne veoma,
zašto sam pročitala pesmu , zašto ....
sad ne mogu da uživam u tvojim slikama ...
Tako'e ...trebalo je napisati upozorenje crvenim slovima da nije za emotivno labilne![]()
Nadam se samo da nema mnogo filozofije i apstraktnog...
ehhh
došli smo do prebrojavanja stranica ...
Da se pohvalim, počću uskoro da s eu Gradskoj biblioteci bavim radom sa decom sa Dečjeg odeljenja u okviru nekog radioničarskog, književnog kutka.![]()
Čini mi se da ima. Zato sam i batalila Hodočašće ANj.![]()