Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sanja.jpg

Krajnje je vreme da se zaljubite u sebe!
Vežbe za oblikovanje tela i recepti za pravilnu ishranu.

btw, ova knjiga mi se cini bas zanimljiva
http://laguna.rs/n1961_knjiga_svetlo_izmedju_okeana_laguna.html

Poslednja izmena:
Slučajno sam je čula u onoj njenoj emisiji, kad su je njeni gosti pitali (pošto piše ljubav, vežbanje, kuvanje, 20 minuta) da li za 20 minuta stigne da vodi ljubav, skuva i odvežba ili sve radi po 20 minuta. Onda je nešto lupetala u vezi s godinama...... nisam shvatila, a nisam se ni trudila. Uglavnom kad naletim na neke takve emisije, ako posle minut ne promenim kanal, uvek se zapitam zašto ja to gledam.

Cao devojke! :heart:

Citam vas povremeno, ali posto ja ne citam toliko koliko bih zelela, samo da prijavim da sam i dalje u fazi zaglupljivanja. :lol: I da se pozalim ujedno:
Moja cerka je sebe dobro obezbedila za neko vreme i to nejbezobraznije, sve sto je novo donela je na engleskom, ja mogu samo prasinu da brisem sa tih knjiga. :rida:
Pogledajte prilog 255939

(...to su sve ove u sredini legnute, ali stvarno nema smisla, dodje mi da joj ih sakrijem od muke. :hahaha: )

I ja ucila ruski....

Sve su police kod nje u sobi ulegle, jer su i u tri reda poredjane, ko hrcak skuplja svoje knjige oko sebe i neda ni jednu da maknem.
Navatacu je na brzaka kad resim da se molerise njena soba, da vecinu iznesem odatle. Ko zna sta ce za uzvart da trazi. :lol:

Ja se ne secam sta sam dobila :think:
A indeks mi uzeli kad su mi izdavali diplomu.
I ja se stalno pitam, dal je to uobicajeno :think:
To da ti uzmu indeks trajno.
Ili sam ja naknadno trebala da idem da uzmem indeks a to nisam znala :think:

Mada su ga do sada sigurno vec spalili kao dokument kome je istekao rok za cuvanje :zcepanje:

Pa ono jes. Lici na to ime i prezima kad na brzinu procitas :zcepanje:
A i naslov poprilicno pase kao naslov koji bi doticna osoba dala svom delu :mrgreen:

Pa to ti ka'em sve se lepo uklopilo :lol:

E a sto me je mm juce nasmejao....citam ja onog Tita jos uvek i razvacim i davim, i kazem mu - E sad idem da procitam da saznam vise ko je ubica zivo me zanima - kaze mi on - Ma nemoj bre i onako nista neces saznati :lol:

I sad me jos vise zanima ko je ubica i kakve sve to veze ima jedno sa drugim posto prosto ne mogu da verujem da je onoliku knjizurinu napisala a da ubicu nije odala.

U tom citanju sam sedeci zaspala...jos ne znam ko je ubica :cool:

Kakva crna tri jezika :(
Ja nis' :rida:
Ako se ne racuna ruski :think:
A ne racuna se, znam :sad2:

O, bo'me se računa, i te kako. Mnogo smo mi požurili da otkačimo ruski u školama. Pa sad kad je otišla koleginica koja je prevodila s ruskog u penziju, ja obnavljam moj ruski iz srednje škole. Doduše filološke gimnazije, ali se za bezmalo 30 godina (qqqqqq) zaboravi jednako i iz filološke, kao i iz atumehaničarske gde sam išla prve dve godine zajedničkih osnova srednjeg usmerenog obrazovanja. Hahaha, kako sad ovo zvuči smešno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back