-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Mnogo si se počela kurčiš s tom tvojom čl. kartom od kad si je dobila, šta će ti Komo kad ja imam?
Ali, možemo sad istovremeno da čitamo, šta misliš?![]()
A grehota da stoji neiskoriščena

καληνύχτα

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo si se počela kurčiš s tom tvojom čl. kartom od kad si je dobila, šta će ti Komo kad ja imam?
Ali, možemo sad istovremeno da čitamo, šta misliš?![]()
joj sad sam se setila nečeg
kad smo kod google translate-a
pre jedno 10ak godina(tad ga još nije bilo) pred neki izlazak letnji, jedna drugarica moja drugoj na leđima duž kičme kao fol tetovažu napravila, ispisala ajlajnerom crnim neke kineske simbole
ona imala majicu skroz bez leđa i baš je kul izgledalo(tad)
samo u jednom momentu pita ona nju "a odakle si precrtala te simbole?"
kaže tatoo majstorica pa sa neke kutije od lampe
il je bilo uputstvo za upotrebu il je pisalo made in china![]()
Devojke, treba mi pomoc... Davajte predloge koju knjigu bih mogla da poklonim decku? Nismo nesto previse zajedno pa ne mogu sama da skontam sta bi bilo najbolje, a i nemam mnogo ideja...
On ovako inace najvise cita krimice, trilere, istorijske, itd... Ja bih nesto da ima tako neku interesantnu tematiku, al da se neupadljivo provlaci ljubav... Joj jesam komplikovana![]()
Bas ste se lepo iscaskale na grckom
Waterfall, znas ti koliko ja volim Remosa
Nego, da podelim sa vama kad smo vec kod ove teme, juce sam dobila grcku boravisnu dozvolu
A u vezi knjiga, nista ne citam, samo pravim spiskove za kupovinu.
Sad odoh da se komiram jer me danas izmorilo ovo moje dete, a sutra imamo goste.
Blago tebiŽene, samo da vam mahnem, ponela sam na put Valjarevića (Zimski dnevnik)pa čituckam kad stignem. Nije loš, ali ne smatram da je za kupovinu.
Veliki pozdrav iz Sarajeva![]()
Mislim da bi pravi preporucioci za tebe bili Arvena (ona se vec javila), MajaVa, Moonlight, Nemesis... One se uglavnom razumeju u to sto trazisDevojke, treba mi pomoc... Davajte predloge koju knjigu bih mogla da poklonim decku? Nismo nesto previse zajedno pa ne mogu sama da skontam sta bi bilo najbolje, a i nemam mnogo ideja...
On ovako inace najvise cita krimice, trilere, istorijske, itd... Ja bih nesto da ima tako neku interesantnu tematiku, al da se neupadljivo provlaci ljubav... Joj jesam komplikovana![]()
JesssBas ste se lepo iscaskale na grckom
Waterfall, znas ti koliko ja volim Remosa
Nego, da podelim sa vama kad smo vec kod ove teme, juce sam dobila grcku boravisnu dozvolu
A u vezi knjiga, nista ne citam, samo pravim spiskove za kupovinu.
Sad odoh da se komiram jer me danas izmorilo ovo moje dete, a sutra imamo goste.
Izguglam ja tog vaseg Remosa kad ste vec toliko navalile.Dobar dan svima
Cestitam
A sto se tice Remosa - znam da je nasa ljubav prema njemu zajednicka
Kad stignes napisi sta ti je na spisku.
Devojke, treba mi pomoc... Davajte predloge koju knjigu bih mogla da poklonim decku? Nismo nesto previse zajedno pa ne mogu sama da skontam sta bi bilo najbolje, a i nemam mnogo ideja...
Izguglam ja tog vaseg Remosa kad ste vec toliko navalile.
Khm, khm... pa nije lose![]()
Bi ...hoće li knjiga da se razvije u nekom pravcu ?
Da nastavim sa čitanjem ?
Meni je više dosadno da čitam šta je jeo i pio svakog dana
Ipak ću ja da počnem danas Heseovu Rozaldu.Što je sigurno, sigurno...
A, dobar je Remos, bila sam na oba njegova koncerta u BG. Pratim ga još od devedesetih. Ne zbog izgleda (debeo je), već mi jako prija nejgov glas.![]()
Mogu li ja umesto BiBi ...hoće li knjiga da se razvije u nekom pravcu ?
Niste tako govorile kad ste je, onomad, hvalile, a ja naivna potrčala da kupim.Mogu li ja umesto BiMogu, m?
Dakle nista se nece desiti.
Cela knjiga je tako lagana, jedva da se nesto desava, citas kao da ne citas... nekako sa ogromnom lakocom.
Meni je to bilo zanimljivo. I atmosfera koju ume da napravi... i tako.
Ali od desavanja nista.
Tako moja sestra pre par dana. Vidim davi li davi moju omiljenu knjigu Je.bo sad 1 000 dinara od Dezulovica.
Pitam je, jel ti se svidja, kaze ne svidja mi se al da zavrsim kad sam pocela.
Ma reko, prvo kako moze da ti se ne svidja, drugo ako ti se ne svidja davaj ovamo
Evo ti, rekoh, Kinesko-engleski recnik za ljubavnike i Park Charmen Machado
Ti ces meni moju omiljenu knjigu da razvlacis 2 nedelje![]()
Okrenula sam list, sad kupujem samo stare knjige mrtvih pisaca, sigurnije je.![]()
Niste tako govorile kad ste je, onomad, hvalile, a ja naivna potrčala da kupim.![]()
Odmah da se samodemantujem (bolje nego da se samoubijem). Kupila sam Basaru, a nisam ni morala...
Bi ...hoće li knjiga da se razvije u nekom pravcu ?
Mogu li ja umesto BiMogu, m?
Dakle nista se nece desiti.
Cela knjiga je tako lagana, jedva da se nesto desava, citas kao da ne citas... nekako sa ogromnom lakocom.
Meni je to bilo zanimljivo. I atmosfera koju ume da napravi... i tako.
Ali od desavanja nista.
Najtmer, dobro ti je Lamar napisala, ništa se epohalno neće desiti. On se penje na brdo, pije u lokalnoj kafani, upoznaje ljude, ide u susedni grad... Ali meni je prijala, svidela mi se atmosfera, svidelo mi se što je prosto uživao u toj lepoti, bezbrižnosti, dobroj klopi i piću. Pisala sam tada kad sam čitala, da sam i ja doživela da dva dana živim na visokoj nozi, u super hotelu, da me vode na ručkove i večere gde sam jela ono što nisam znala ni da postoji, da me paze i maze i ....... zato mi je sve to nekako blisko.Tako moja sestra pre par dana. Vidim davi li davi moju omiljenu knjigu Je.bo sad 1 000 dinara od Dezulovica.
Pitam je, jel ti se svidja, kaze ne svidja mi se al da zavrsim kad sam pocela.
Ma reko, prvo kako moze da ti se ne svidja, drugo ako ti se ne svidja davaj ovamo
Evo ti, rekoh, Kinesko-engleski recnik za ljubavnike i Park Charmen Machado
Ti ces meni moju omiljenu knjigu da razvlacis 2 nedelje![]()