Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joj sad sam se setila nečeg
kad smo kod google translate-a :lol:
pre jedno 10ak godina(tad ga još nije bilo) pred neki izlazak letnji, jedna drugarica moja drugoj na leđima duž kičme kao fol tetovažu napravila, ispisala ajlajnerom crnim neke kineske simbole
ona imala majicu skroz bez leđa i baš je kul izgledalo(tad :lol:)
samo u jednom momentu pita ona nju "a odakle si precrtala te simbole?"

kaže tatoo majstorica pa sa neke kutije od lampe:zcepanje:
il je bilo uputstvo za upotrebu il je pisalo made in china:rotf:

Ulepsa mi jutro!!! :)
:)

Devojke, treba mi pomoc... Davajte predloge koju knjigu bih mogla da poklonim decku? Nismo nesto previse zajedno pa ne mogu sama da skontam sta bi bilo najbolje, a i nemam mnogo ideja...
On ovako inace najvise cita krimice, trilere, istorijske, itd... Ja bih nesto da ima tako neku interesantnu tematiku, al da se neupadljivo provlaci ljubav... Joj jesam komplikovana :mrgreen:

Kako ja navijam za južnu prugu, pokloni mu Dekijeve Duge noći i crne zastave.;)

Dobar dan svima :)

Bas ste se lepo iscaskale na grckom :zcepanje:
Waterfall, znas ti koliko ja volim Remosa ;)

Nego, da podelim sa vama kad smo vec kod ove teme, juce sam dobila grcku boravisnu dozvolu :zurka:

A u vezi knjiga, nista ne citam, samo pravim spiskove za kupovinu.
Sad odoh da se komiram jer me danas izmorilo ovo moje dete, a sutra imamo goste.

Cestitam :zag:

A sto se tice Remosa - znam da je nasa ljubav prema njemu zajednicka ;)

Kad stignes napisi sta ti je na spisku.

Žene, samo da vam mahnem, ponela sam na put Valjarevića (Zimski dnevnik)pa čituckam kad stignem. Nije loš, ali ne smatram da je za kupovinu.
Veliki pozdrav iz Sarajeva :bye:
Blago tebi :bye:

Devojke, treba mi pomoc... Davajte predloge koju knjigu bih mogla da poklonim decku? Nismo nesto previse zajedno pa ne mogu sama da skontam sta bi bilo najbolje, a i nemam mnogo ideja...
On ovako inace najvise cita krimice, trilere, istorijske, itd... Ja bih nesto da ima tako neku interesantnu tematiku, al da se neupadljivo provlaci ljubav... Joj jesam komplikovana :mrgreen:
Mislim da bi pravi preporucioci za tebe bili Arvena (ona se vec javila), MajaVa, Moonlight, Nemesis... One se uglavnom razumeju u to sto trazis :D

Bas ste se lepo iscaskale na grckom :zcepanje:
Waterfall, znas ti koliko ja volim Remosa ;)

Nego, da podelim sa vama kad smo vec kod ove teme, juce sam dobila grcku boravisnu dozvolu :zurka:

A u vezi knjiga, nista ne citam, samo pravim spiskove za kupovinu.
Sad odoh da se komiram jer me danas izmorilo ovo moje dete, a sutra imamo goste.
Jesss
smilie_girl_252.gif

Znaju i Grci da odaberu :manikir:

Dobar dan svima :)

Cestitam :zag:

A sto se tice Remosa - znam da je nasa ljubav prema njemu zajednicka ;)

Kad stignes napisi sta ti je na spisku.
Izguglam ja tog vaseg Remosa kad ste vec toliko navalile.
Khm, khm... pa nije lose :flert:

Ukoliko voli istorijske krimice meni bi izbor bio jednostavan, Prasko groblje i Ime ruze, sa tim nema greske. Hohstapleri, falsifikatori, prevaranti, masoni, iluminati, zavere, Protokoli sionskih mudraca (ne brini, svako musko zna sta je to), druga ima u sebi misteriozno ubistvo u manastiru, crkvene detektive, mracnu atmosferu. Odlicna je i Krstaski ratovi u ocima Arapa, ja sam uzimala od decka i mnogo mi se svidela. Ipak, Eko bi bio moj prvi izbor.

Dodajem Pekicevu Atlantidu, tek sam pocela da je citam ali rekla bih da je extraaaaa dobra.

Poslednja izmena:
Bi ...hoće li knjiga da se razvije u nekom pravcu ?
Da nastavim sa čitanjem ?
Meni je više dosadno da čitam šta je jeo i pio svakog dana
Mogu li ja umesto Bi :flert: Mogu, m?

Dakle nista se nece desiti.
Cela knjiga je tako lagana, jedva da se nesto desava, citas kao da ne citas... nekako sa ogromnom lakocom.
Meni je to bilo zanimljivo. I atmosfera koju ume da napravi... i tako.
Ali od desavanja nista.

Cela knjiga je tako lagana, jedva da se nesto desava, citas kao da ne citas... nekako sa ogromnom lakocom.
Ali od desavanja nista.
Niste tako govorile kad ste je, onomad, hvalile, a ja naivna potrčala da kupim.:tiganj:

Tako moja sestra pre par dana. Vidim davi li davi moju omiljenu knjigu Je.bo sad 1 000 dinara od Dezulovica.
Pitam je, jel ti se svidja, kaze ne svidja mi se al da zavrsim kad sam pocela.
Ma reko, prvo kako moze da ti se ne svidja :evil:, drugo ako ti se ne svidja davaj ovamo :evil:
Evo ti, rekoh, Kinesko-engleski recnik za ljubavnike i Park Charmen Machado
Ti ces meni moju omiljenu knjigu da razvlacis 2 nedelje :besan2:

Tako moja sestra pre par dana. Vidim davi li davi moju omiljenu knjigu Je.bo sad 1 000 dinara od Dezulovica.
Ma reko, prvo kako moze da ti se ne svidja :evil:, drugo ako ti se ne svidja davaj ovamo :evil:

I za nju si me zeznula. Ne sećam se kome se beše nije svidela, Dasti ili Dijeneku. Bila je kod njih.
Nemoj ovo više da ti se ponovi. Ima da rade tašnice...

Bi ...hoće li knjiga da se razvije u nekom pravcu ?
Da nastavim sa čitanjem ?
Meni je više dosadno da čitam šta je jeo i pio svakog dana

Ali od desavanja nista.

Najtmer, dobro ti je Lamar napisala, ništa se epohalno neće desiti. On se penje na brdo, pije u lokalnoj kafani, upoznaje ljude, ide u susedni grad... Ali meni je prijala, svidela mi se atmosfera, svidelo mi se što je prosto uživao u toj lepoti, bezbrižnosti, dobroj klopi i piću. Pisala sam tada kad sam čitala, da sam i ja doživela da dva dana živim na visokoj nozi, u super hotelu, da me vode na ručkove i večere gde sam jela ono što nisam znala ni da postoji, da me paze i maze i ....... zato mi je sve to nekako blisko.
Ali ako ti je dosadno, batali.... što da se mučiš. Bar nisi ko Rada potrčala da kupiš knjigu. A možda bi se Radi i svidela. Nikad se ne zna.
Evo Lamar i ja imamo sličan ukus, ali ja nisam mogla da čitam Je.bo sad 1.000 dinara. Prosto ne mogu da čitam ništa o ratovima na ovim prostorima. Možda je i dobra i duhovita i šta ja znam, ali meni stane neka knedla u grlu i odmah mi je neprijatno kad se pomene rat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back