Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa vama i ne treba da bude neki :manikir:
To se Ester i ja malo koskamo

Ma, posluzice mi u svakom slucaju da prekratim vreme :mrgreen:
Dok se Miljenko ne smiluje
smilie_love_040-1.gif

Mada, draga moja Esterita (posto ostali vidim ne citaju nista sto mi pisemo :mrgreen: ), debelo se od pre par dana mislim za ovog Borisa Dezulovica :think:
Evo ih zajedno! http://www.index.hr/vijesti/clanak/boris-dezulovic-promovirao-svoj-ugovor-s-djavlom/383153.aspx
Ko sad moze da se odluci :think:
I da ni slucajno niste zucnule, te nisu nesto, te vid kakva frizura, te vid kakvo ovo, vid ono... :evil:[/QUOTE,

Lamarita, jeste da te volim jako...ali ova dva posta mnogo govore o tvom liku i djelu
nije u redu toliki nemoral na temi
sad bi vamo sad bi tamo pa bi obadva
ne znam stvaaaarno šta da kažem

A mene lepo odvratiste od dotičnog, Zato što te volim sam poklonila da se ratosiljam, tako da mi je njegovo delo apsolutna nepoznanica...:malav:

Nije vredan kupovine. Možda se učini interesantim piscem kada pročitaš jednu njegovu knjigu, a posle vidiš da su sve na isti kalup. Meni je on smor i nikome ga ne bih preporučila.

NEGO
Zašto mi otkriste zaplet romana Mati pirinča, ja sam tek nameravala da ga čitam, a sad mi baš krivo što znam šta će se desiti. Stavite u spojler kad nešto prepričavate, nije teško. :rtfm:

Odavno dugujem prikaze knjiga procitanih na godisnjem,ALI u medjuvremenu sam dobila sestrica,pa nije bilo vremena od radosti! Opravdano,je l da?

Malocas sam krenula da pisem,ali je post zbog nekog prekida nestao,a poduzi je, pa sam odustala.
Oprala sam frizider,uspela da izgrebem mikrotalasnu,sad samo da rasirim ves i da se okupam,pa ujutru na posao....A prikaz sutra - OBECAVAM,

Odavno dugujem prikaze knjiga procitanih na godisnjem,ALI u medjuvremenu sam dobila sestrica,pa nije bilo vremena od radosti! Opravdano,je l da?

Malocas sam krenula da pisem,ali je post zbog nekog prekida nestao,a poduzi je, pa sam odustala.
Oprala sam frizider,uspela da izgrebem mikrotalasnu,sad samo da rasirim ves i da se okupam,pa ujutru na posao....A prikaz sutra - OBECAVAM,
Čestitam :heart:

Kakva je ta Amanitijeva?
Meni se Amaniti ili mnogo svidja, ili mi se ic ne svidja :)

Meni je bezveze... Ideja je stvarno interesantna ali na 160 strana ogromnoooog fonta cini mi se da nije uspeo dovoljno da je razradi, da me uvede u pricu. Sve je onako povrsno opisano.

Joj tek sad citam ovo za Musoa, juce kupih ovde kod mene na sajmu Zov andjela, delovala mi interesantno, bacene pare, a? :mrgreen:

Zavrsila sam Duet dusa, stvarno prelep stil, ali malo mi je nedovrsena, imao neko slican osecaj? Mozda je do mene, ja volim kad se prica na kraju totalno upakuje da sve dobije svoj smisao. Ipak preporucujem.

PS: Moze neko da mi na pp objasni kako da postavim slicicu? :rumenko:

E i da vam kazem da vas puno, puno volim. Tako ste drage, sarmantne, duhovite.
Cast mi je da caskam sa vama.
Ocekujem feedback od svih vas, jer mi danas bas bas treba. :rumenko:

Ne znam šta je feedback, ali nadam se da može zagrljaj :zag:
Pažljivo sam pročitala sve što ste pisale sinoć dok sam ja pekla paprike i ja glasam za AcA, od ovih ponudjenih, a inače za Srdjana Valjarevića
Srdjan.jpg
Jedva čekam da Lamarita pročita knigu, da čujemo šta kaže Aco.
I da znate da je Esterita u pravu kad kaže da ćemo se možda naći u knjizi.
Kod mene u kancelariju je sad došla jedna koleginica koja inače piše, objavila je nekoliko romana i pripovedaka (razumete da ne mogu da kažem ime) i ona kaže kako je koristila kolege ka inspiraciju za likove.

Hvala na čestitkama i vatrometu!
Bebac se zove Vuk.
A nadam se da će dogodine na stranama ove naše biblioteke, osvanuti vest da je još jedna beba u najavi...moja :) Samo da pozavršavam neke sitnice i da upriličimo venčanje.

Arvena, ti si prva na koju pomislim kad čitam trilere, horor ili nešto sa elementima SF( pošto klasičan SF ne volim) i razmišljam da li bi ti se dopalo.Veže se čovek za ljude i ovako virtuelno!A moram priznati da se ovde okupilo fino društvance....

Poslednja izmena:
Ne znam šta je feedback, ali nadam se da može zagrljaj :zag:
Pažljivo sam pročitala sve što ste pisale sinoć dok sam ja pekla paprike i ja glasam za AcA, od ovih ponudjenih, a inače za Srdjana Valjarevića Jedva čekam da Lamarita pročita knigu, da čujemo šta kaže Aco.
I da znate da je Esterita u pravu kad kaže da ćemo se možda naći u knjizi.
Kod mene u kancelariju je sad došla jedna koleginica koja inače piše, objavila je nekoliko romana i pripovedaka (razumete da ne mogu da kažem ime) i ona kaže kako je koristila kolege ka inspiraciju za likove.

Ju,pa hoće li te biti u knjizi ? ; )

Sad druga tema: završila sam Priče o braku i seksu, Mihala Vivega Simpatične su, lako se čitaju (čak i u originalu, iako mi je bilo malo problematično zbog slenga), neke su zanimljivije, neke manje zanimljive. Cela zbirka ima neki svoj dobar ritam i hronološki redosled. Ja volim kad je hronološki, a ne skok tamo, skok vamo. U početku je kako se upoznao sa svojom ženom, par epizoda iz braka, razvod, pa kako se snalazio sam u početku, a kako posle kad je postao poznat u bogat pisac. Iskreno, ništa specijalno. Imam još dve njegove knjigove u originalu, Roman za muškarce i Slučaj neverne Klare, ali to jednog dana.
Sada sam počela Zauvek tvoja, nastavak Jedi, moli, voli, Elizabet Gilbert. Posle dve strane nemam još nikakvo mišljenje.

Hvala na čestitkama i vatrometu!
Bebac se zove Vuk.
A nadam se da će dogodine na stranama ove naše biblioteke, osvanuti vest da je još jedna beba u najavi...moja :) Samo da pozavršavam neke sitnice i da upriličimo venčanje.

Arvena, ti si prva na koju pomislim kad čitam trilere, horor ili nešto sa elementima SF( pošto klasičan SF ne volim) i razmišljam da li bi ti se dopalo.Veže se čovek za ljude i ovako virtuelno!A moram priznati da se ovde okupilo fino društvance....

e pa, Kerefeko to ti od sveg srca želimo. Važno da si ti našla čoveka svog života, a to ostalo su onda stvarno sitnice.
Ju,pa hoće li te biti u knjizi ? ; )
Pa ne znam. Zavisi koliko sam inspirativan lik. Nisam ništa njeno čitala, a kad pročitam možda ću i prepoznati neke kolege. :D

TO Mrs. Bi, TO Kanela!!! To je poz. feedback!!!
Hvala Vam puno.
Kerefeko, pocascena sam sto pomislis na mene, ali ja stvaaarno ludujem za trilerima, mada mi je zivot bio, a i sada je triler. ;)
I naravno, zelim da ti se ostvare svi planovi, kao i ostalim curama! :kiss: :kiss:

dakle....
mučila sam ovog nemca danas na plaži, jadan on il jadna ja:lol:
prvo sam mu dala šansu do 100str, pa sam i preko toga nastavila
e negde oko 140 sam batalila
brate mili krimić se vuče, nikako da se nešto zakuva:confused:
ali pošto sam naplažu ponela samo jednu knjigu, posle sat vremena sam joj se vratila :lol:
i tačno na 199/200 je počelo da me zainteresirava (koja reč :lol:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back