Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

neka ih, tamonjimaNije moj tip.

Pa vama i ne treba da bude neki
To se Ester i ja malo koskamo![]()
Ma, posluzice mi u svakom slucaju da prekratim vreme
Dok se Miljenko ne smiluje![]()
Mada, draga moja Esterita (posto ostali vidim ne citaju nista sto mi pisemo), debelo se od pre par dana mislim za ovog Borisa Dezulovica
Evo ih zajedno! http://www.index.hr/vijesti/clanak/boris-dezulovic-promovirao-svoj-ugovor-s-djavlom/383153.aspx
Ko sad moze da se odluci
I da ni slucajno niste zucnule, te nisu nesto, te vid kakva frizura, te vid kakvo ovo, vid ono...[/QUOTE,
Lamarita, jeste da te volim jako...ali ova dva posta mnogo govore o tvom liku i djelu
nije u redu toliki nemoral na temi
sad bi vamo sad bi tamo pa bi obadva
ne znam stvaaaarno šta da kažem
Završila sam Ko je rekao živeli ...
Počela Kad padne noć- Haruki Murakami
Ne da čitam ovih dana ...rasturam![]()

a to što su pojedinE pomislileneka ih, tamonjima
samo vam je to u glavU![]()
Što, odma' ima da uđemo u sledeći roman.p.s. zamisli da čovjek naleti na ovu spradačinu s njim
evo, gsn Aco, unaprijed se izvinjavam

A mene lepo odvratiste od dotičnog, Zato što te volim sam poklonila da se ratosiljam, tako da mi je njegovo delo apsolutna nepoznanica...![]()

Brišeš li redovno prašinu sa onih mojih?
![]()
ide zima...a ja tad retko izlazim, neka ih ...neću da mi se dogodi ponovo da nemam šta da čitam

ČestitamOdavno dugujem prikaze knjiga procitanih na godisnjem,ALI u medjuvremenu sam dobila sestrica,pa nije bilo vremena od radosti! Opravdano,je l da?
Malocas sam krenula da pisem,ali je post zbog nekog prekida nestao,a poduzi je, pa sam odustala.
Oprala sam frizider,uspela da izgrebem mikrotalasnu,sad samo da rasirim ves i da se okupam,pa ujutru na posao....A prikaz sutra - OBECAVAM,

Kakva je ta Amanitijeva?
Meni se Amaniti ili mnogo svidja, ili mi se ic ne svidja![]()

E i da vam kazem da vas puno, puno volim. Tako ste drage, sarmantne, duhovite.
Cast mi je da caskam sa vama.
Ocekujem feedback od svih vas, jer mi danas bas bas treba.![]()

Samo da pozavršavam neke sitnice i da upriličimo venčanje.Ne znam šta je feedback, ali nadam se da može zagrljaj
Pažljivo sam pročitala sve što ste pisale sinoć dok sam ja pekla paprike i ja glasam za AcA, od ovih ponudjenih, a inače za Srdjana Valjarevića Jedva čekam da Lamarita pročita knigu, da čujemo šta kaže Aco.
I da znate da je Esterita u pravu kad kaže da ćemo se možda naći u knjizi.
Kod mene u kancelariju je sad došla jedna koleginica koja inače piše, objavila je nekoliko romana i pripovedaka (razumete da ne mogu da kažem ime) i ona kaže kako je koristila kolege ka inspiraciju za likove.
Hvala na čestitkama i vatrometu!
Bebac se zove Vuk.
A nadam se da će dogodine na stranama ove naše biblioteke, osvanuti vest da je još jedna beba u najavi...mojaSamo da pozavršavam neke sitnice i da upriličimo venčanje.
Arvena, ti si prva na koju pomislim kad čitam trilere, horor ili nešto sa elementima SF( pošto klasičan SF ne volim) i razmišljam da li bi ti se dopalo.Veže se čovek za ljude i ovako virtuelno!A moram priznati da se ovde okupilo fino društvance....
Pa ne znam. Zavisi koliko sam inspirativan lik. Nisam ništa njeno čitala, a kad pročitam možda ću i prepoznati neke kolege.Ju,pa hoće li te biti u knjizi ? ; )

)