Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A od Murakamija mi se najvise dopala bas ta knjiga ``Kad padne noc``.
Rju Murakami, U miso supi
Linvud Barkli, Nismo stigli da se oprostimo
Bravo za post kerefekoove 2 cu potraziti bas
![]()
Meni se U miso supi dopala bas zbog te atmosfere i bas zbog tih i takvih opisa. Sta da radim kada volEm takve knjige.
Sada cete pomisliti da sam mozda bolesna u_glavu...
Napisao je Rju Murakami i roman ``Audicija``, samo nisam stigla da je procitam.
Ko voli psiho-trilere moja preporuka je ``Nevesta iz Mumbaja``, Karin Fosum. Roman je sjajan.
Jooj, kad li ću da ga pročitam... Hoćeš da čitamo zajedno?
primijetila sam da mi u zadnje vrijeme ne date da se nanižem
vazda mi neka uleti
eto sad ova Vodopadica![]()
i ja se razvlačim sa knjigom
kako kažu ovdje za zlopito dijete...jede ono supu, supa jede njega
e tako i ja
čitam ja knjigu, čita ona mene
al' stvarno je bzv, ono, kao neki lagani film, sve znam unaprijed, a zašto čitam, e to ne znam
njih dvoje se voljeli 1o dana kad su bili mladi, on postao pandur i juri po svijetu njenog oca koji je neuhvatljivi lopov i sad ona treba da bira između njih dvojice, teška muka na nju, koga li će da izda, a koga neće, i sad se ona tu lomi na 1oo strana
Arvena, evo ti i od mene jedan feedback.
![]()
Je`l to nesto od Gijoma Musoa?
Mislim da jeste.
evo i od mene
aj' sad objasni tačno što znači feedback![]()
Nisi.I ja citam takve knjige..mada vise gledam takve filmove..Bas cu da potrazim tu nevestu...
I meni se atmosfera dopala.Zapravo,najbolji utisak je to sto je uspeo da nas sasvim uvuce u pricu,ali sa meni potuno novim dozivljajem.Bila sam kao omadjijana nemirom,ali malo mi je preterao,znas vec na sta mislim,pa se posle vratio na ono sto mi se dopadalo.Nameravam da citam i Audiciju.
Vidim da je Lagunina knjiga nedelje Princeza iz senke , i na spisku mi je,ali nisam sigurna da li je imam
Cini mi se da je Rada pominjala Zlatno runo,a Laguna je izdala prva dva toma.Zainteresovana sam.Moze li neko da mi malo priblizi pricu?J e l' to porodicna saga ili nesto apstraktno,imaginarno?