krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Što i vama želim.
Ali, to "sad sam mirna" počinje tek 6. jula.

Ali, to "sad sam mirna" počinje tek 6. jula.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeste , ta je...Јебо сад 1000 дин, ел то?
Добар је Деж.
Нема вам оне мале ЦГ-орке, баш је била духовита, мора да је смадрљао неки : (
Волео сам да читам њене постове.
Uzela sam Forsajtove. Knjizica od deset kila i hiljadu i sto strana.![]()
Neću da vam spamujem temu , ništa ne čitam
Počela sam"Biiiip sad 1000 dinara" ali mi ne ide ...Čekam da mi Dijenek da onu drugu knjigu .
Do tada vas pozdravljam![]()
Sto? Vi's da niko nista ne cita, svi spamujemo "лол", sto bi reko Razvigor.Neću da vam spamujem temu , ništa ne čitam
Počela sam"Biiiip sad 1000 dinara" ali mi ne ide ...
Čekam da mi Dijenek da onu drugu knjigu .
Do tada vas pozdravljam![]()
)Kad tebi nedostaje, mozes misliti koliko onda nedostaje namaЈебо сад 1000 дин, ел то?
Добар је Деж.
Нема вам оне мале ЦГ-орке, баш је била духовита, мора да је смадрљао неки : (
Волео сам да читам њене постове.

Koja kategorizacijaImaju i posebnu policu na kojoj piše ćirilicom ovako:Ni tebi? Ja sam pre 10 dana vratila nepročitanu. Možda je i dobar, ali meni ne leži.
Kao ni Ubiti pticu rugalicu. Malo sam danas cunjala po Platou u Knezu, pa videla neka nova izdanja starih knjiga i to sam baš htela da prokomentarišem sa vama. Izmedju ostalih i tu Pticu. A prvo mi je zapalo za oko Pod slobodnim suncem, koju je Dana nedavno čitala, a ja davno, pa sam se prisetila. Pa sam onda uzimala u ruke Dolazim po tebe i vodim te sa sobom. Pa to je prilična knjiga, 400 sitno pisanih strana. Mislila sam da je manja kao i druge Amanitijeve knjige.
Pa sam videla komplet od 14 knjiga Branimira Džonija Štulića !!! Znam ja da je to izdato, ali nisam nikad videla uživo.
чиклит
женскаћи
A onda sam naišla na nova izdanja Kundere izdavača Gramatika i frapirala se cenama: Šala, nešto više od 300 strana 1.080 dinara, Oproštajni valcer, 220 strana, 972 dinara.... jesu tvrde korice, ali... meni to nešto mnogo.

Koja kategorizacija
A ove knjige su bas skupe
A ono o Biiiip knjizi sam stavila u spojler da ne gledam. Tako vi meni o jednoj od mojih omiljenih knjiga![]()
Sto? Vi's da niko nista ne cita...![]()
), i pitam se kad će da počne da mi se sviđa.
Ubiše me s onim glupim imenima, nikako da ih popamtim, ja to i ne čitam, samo preletim, pamtim vizuelno. Ko je ko , šta je šta, sve u svemu, mnogo mi glupo...
Kundera je mnogo jeftiniji na voćkama!![]()

Joj sto si sasava !Jao, znaš kako mi je neprijatno što je to tako ispalo. Osećam se užasno krivom, ali šta da radim. Toliko tih knjiga ima, neću postići da ih sve pročitam, pa nečeg moram i da se odreknem.

Evo sad cu da seKako bre niko ništa...?Ja juče i prekjuče po jedu knjigu pročitala, a ti tako. Danas sam nastavila Bog malih stvari, prešla n-tu stranicu (n=120), i pitam se kad će da počne da mi se sviđa.
Ubiše me s onim glupim imenima, nikako da ih popamtim, ja to i ne čitam, samo preletim, pamtim vizuelno. Ko je ko , šta je šta, sve u svemu, mnogo mi glupo...
![]()
na Radu zbog Bog malih stvari.
Laguna privuče s popustima na ono što im ne ide, a aktuelne pisce nikad ne stavi na akciju. Nemam ja živaca da čekam tri godine ako mi se nešto prohte.![]()
Evo sad cu da sena Radu zbog Bog malih stvari.
A ona ni trepnuti nece![]()

Za kratko vreme su imali dva poskupljenja. Lovac je do Nove godine bio 490 din, oko aprila poskupeo na 580, a sad nesto gledam komentare za Katedralu na moru, koja je takodje poskupela sa 890 na 1050 dinara, i vidim da je Lovac 640. Bas sam se iznervirala. Kakve god da su na popustu, cekacu.