Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kanela, baš lepa polica, garant nema da se kupi kod nas :(

Ta pseudospisateljica Elizabet Gilbert je, inače, i na koricama obožavane ULJKIPLJ, odnosno njena ''srdačna preporuka'' ove knjige. Bi, nemoj to sebi da radiš.

Nego, ja sam danas bila u biblioteci da se opremim za, kako su najavili, kišni vikend, i uzela: Kraljev govor (snimljen film sa Kolinom Firtom, bio u trci za Oskara ove godine, možda ga je i dobio, ne sećam se), Igru karata u Kairu (ovo mi je neko od vas hvalio, da nije Lamar?) i Zimske dnevnike Srđana Valjarevića.

Jeste, ja :D
A da ti kazem, i Zimski dnevnik je dobar.
A ako ti se ne dopadnu...
smilie_winke_020.gif

:lol:

Kanela, baš lepa polica, garant nema da se kupi kod nas :(

Ta pseudospisateljica Elizabet Gilbert je, inače, i na koricama obožavane ULJKIPLJ, odnosno njena ''srdačna preporuka'' ove knjige. Bi, nemoj to sebi da radiš.

Nego, ja sam danas bila u biblioteci da se opremim za, kako su najavili, kišni vikend, i uzela: Kraljev govor (snimljen film sa Kolinom Firtom, bio u trci za Oskara ove godine, možda ga je i dobio, ne sećam se), Igru karata u Kairu (ovo mi je neko od vas hvalio, da nije Lamar?) i Zimske dnevnike Srđana Valjarevića.

Meni knjiga Jedi, moli, voli nije tako loša, kao što mi je loš film. A loš je zato što je nepotrebno predugačak i zato što je loša podela uloga. Gde onu Džuliju Roberts izabraše kad se svuda u knjizi pominje Liz kao plavuša. A ovo ako mi se ne bude svidelo, neću čitati! Jednostavno! A vidiš da nije loše preporučila ULJKIPLJ (nisam ni znala), mada je niko nije čitao na njenu preporuku, nego na naše ovdašnje medjusobne preporuke.
Kolin Firt mi se mnogo svidja. Bio mi je dobar u Dnevnik Bridžit Džons. Baš onako engleski uštogljen. I dobio je oskara za glavnu mušku ulogu u filmu Kraljev govor, prošle godine. Vidiš mogla bih to da skinem da gledam. Jednog dana kad budem imala vremena. Sigurno je dobar, a knjiga, po pravilu još bolja. O čemu se radi?

Jeste, ja :D
A da ti kazem, i Zimski dnevnik je dobar.
A ako ti se ne dopadnu...
smilie_winke_020.gif

:lol:
Jeste, Lamar je preporučivala Igra karata u Kairu, pošto ju je pročitala na moju preporuku. Tek da se zna. :rtfm: Da ne ispadne da ja čitam samo pseudospisateljice. :zper:
I taj Zimski dnevnik mi je u planu. Svideo mi se Komo, istogo pisca.

Kupila Basaru, Dugovečnost x 2, za koleginicu i mene, i Poslednji harem, knjigu nedelje. Morala sam, izgubila bih popust u Laguni, dugo nisam ništa kupila a da nije na akciji...još od Dugih noći i crnih zastava.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back