Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Ja sam odustala od Oza, vratila u biblioteku juce. Pokusacu jednom ponovo, kad budem imala vise vremena. Teska odluka, jedva sam prelomila.
Procitala potom za par sati jednu Francuskinju, sa Francuzima ne mogu da omanem. Mislim da ona nije prevodjena kod nas, gugl mi nista ne izbacuje.
Ove telemarketing smarace uvek u startu odbijem sa - ne zivim ovde, samo sam na odmoru i odlazim sutra... Posle toga nema sta da mi kazu.
Jeste citale nesto od ovog pisca? Ja ni cula za njega.
http://www.vesti-online.com/Scena/Kultura/439327/Ugljesa-Sajtinac-dobitnik-Nagrade-EU-za-knjizevnost
Videh da je jedan Grk dobio istu nagradu ove godine pa preko tog linka saznam da je i predstavnik nase zemlje nagradjen![]()
Oz je jednostavan za citanje i od onih autora od cijih knjiga ne mozes da se odvojis dok je ne procitas.
Ja sam stavila link o ovom nasem "coveku" na PDF Knjizevnost. On je drugi iz Srbije koji dobija tu jako prestiznu
nagradu frankfurtskog sajma knjiga. Ne, nsita nisam citala od njega.Pa covek je mlad, neka pise jos malo

- - - - - - - - - -
Samo da procitam ovog Kineza ( drugu knjigu) pa odmah moram da se bacim na Patrika.Patrik Modijano dobitnik Nobela za književnost
Ovogodišnji dobitnik Nobelove nagrade za književnost je francuski književnik Patrik Modijano, saopštila je Švedska akademija u Stokholmu.
Ipak meni vise leze Evropljani ( Amere ubrajam u iste) od ovih Azijata.
Al, bumo videli.

Ja sam doduše čitala samo Kad padne noć, i videla da mi ne leži, ali mnogi ga vole...

Pošalji mi link, molim te.