Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Vec je obozavam.
Sjajno pise. O svemu.
Sjajno pise. O svemu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))
)))
Meni bi bila potrebna mala pomoć, pripremam se za more i kapirala sam da odmorim glavu onako skroz a da zaobiđem ljubavni vikend roman ako je ikako moguće)))
Namerila sam se na malo epske fantastike, al to je meni standardno štivo, pa sam onda ipak smislila da malo proširim potragu..
Tako da mi treba nešto lepo, lagano, lepršavo..
Ako imate neke preporuke voljna sam da ih razmotrim.
U šoping bih išla sutra popodne, do Lagune i Vulkana, pa na miru i natenane da biram.
Solo jer tako je najlepše)))
Ja bih ti preporucila ovo sto ja sada citam. Donu Tart i Tajnu istoriju.
Ili jos bolje, njen drugi roman ``Mali prijatelj``

Ne znam da li možda misliš na Zvevu Kazati Modinjani? Nije baš onaj najgori čiklit, ali nije ni neka književna vrednost. Čitala sam Vanila i čokolada, a ima još koješta http://www.dobra-knjiga.com/Home.asp?NaslovID=11308
Ja to baš i ne bih preporučila. Naročito sad kad sam videla koliko je toga naštancovala.
Ostalo mi je još samo 9 dana...
Al' sam neskromna, čudo jedno...
Ja cu tog da citam, al na jesen, gde ovde da nadjem tu knjigu. Volim ja te lokalne intrigice vise od prestolNickihOdlete moj Žare Namćor na Sirijus. Meni je bilo zabavno jer poznajem lokalne prilike koje opisuje, ali teško da bi ga razumeo neko ko nije iz ovog kraja. Ne samo zbog jezika, već i zbog sadržaja. Ismeva lokalne političare, jepce i ostale iritantne tipove. Čak im ni nadimke nije promenio. Podseća na Basaru, samo što Basarine burleske može da razume makar Srbija. Jovanovića samo Bela Palanka.
Sada ću da čitam Parove, uporedo sa Quentinom. Ne da palamudimo zajedno, nego da mi on razjasni sve što ne ukapiram...I da se rešim još jedne cigle od knjige dok mi ne prođe odmor. A prođe dok sam rekla piksla...
![]()
))

Sada ću da čitam Parove, uporedo sa Quentinom. Ne da palamudimo zajedno, nego da mi on razjasni sve što ne ukapiram...I da se rešim još jedne cigle od knjige dok mi ne prođe odmor. A prođe dok sam rekla piksla...
![]()
Ne znam za taj cvet ( pustinjski), ali je mene raspametila knjiga Pustinjska ruza ( mozda je to bas i taj cvet).Drage moje, nacitane dame, cuvajte se))
]Pustinjski cvet[/B]
Ah, taj nevidljivi a sveprisutni miris frezija(uvek ga preinacim u miris ljubavi)![]()

Ovakav isti komplet je imala (ima verovatno i dalje) moja omiljena tetka kod koje sam provodila srednjoškolske raspuste i sita se načitala i Bromfilda (ostao mi u sećanju naslov Kiše dolaze) i Perl Bak. Mnogo sam volela te raspuste.
)
]Draga Rayela,nema potrebe da potenciras na neke stvari, imam sasvim dovoljno za zivot,hvala.[/B]
Inace Bromfild nije napisao "nekoliko" dela, u mom kompletu ima 16. knjiga, i dobila sam na poklon od majke, a roman koji sa navela, zove se Pustinjski cvet, njega nema u kompletu, znaci neko nije bio fin da vrati...
![]()
Inace, citam, kao sto napisah Gorki lotos!
I meni su, ja sam jednom ostavila bas na ovom pdf. ali sam nesto "zgurila" s piscem, jedva sam (se) ispravila, desava seMeni su Parovi baš dobri. Pročitao sam osamdesetak strana. Na odmoru sam, ali stalno neka gužva. Nemam vremena da čitam koliko bih želio.

Kada knjige poklanjam zaista ne gledam dal je neko imucan ili nije.
Nadam se da to svako od nas tako radi.
Nekada jednostavno zelim da nekome poklonim knjigu koju volim u nadi da ce je i on voleti i tu se i zavrsava cela moja filantropija.
Zao mi je sto skoro uvek sve pogresno razumes.
Od Bromfilda sam citala , ali odavno, posto je i mojoj majci to bila omiljena knjiga, Kishe dolaze, znam da mi se dopala,
ali posle vise nekako nisam nikada dsola na ideju da ga citam, a i knjige mi nisu bile pri ruci.
Ja Perl Bak ne volim, eto priznajem, ne volim je![]()

Kad već pominjete Pustinjski cvet, mene je ovaj jako ganuo...![]()