krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ali je zato Tišma super. Podseća na Isidorinu Gospa Nolu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bas lepo, nisam to znala. A kakva su imena imali? Napisi mi makar u pp. Mnogo volim imena kao fenomen i nadam se za drugo dete cu moci da biram (secate se kako je Jovan dobio po grckoj tradiciji, da ne kazem plemenskom zakonu).Stvarno! UzimamAli je zato Tišma super. Podseća na Isidorinu Gospa Nolu...

Stvarno! Uzimam
Koji naslov beše?
Kako sednem za komp krecem sa pretragom smestaja za letovanje. Tako da vam jos dugujem procitano
KamenitaBas lepo, nisam to znala. A kakva su imena imali? Napisi mi makar u pp. Mnogo volim imena kao fenomen i nadam se za drugo dete cu moci da biram (secate se kako je Jovan dobio po grckoj tradiciji, da ne kazem plemenskom zakonu).

, da ponovimo još jednom.
divna Izabela... ali ako pročitaš to sve odjednom, tj. jedno za drugim, onda napravi pauzu od njenih dela da ti se ne bi sve pomešalo ili ti dosadilo.

Tu je Dostojevski, pa Sofijin svet, pa Mika Antić, pa Italijanski u džepu, pa Ruski rečnik, pa... ne mogu da se setim više šta. Ne mogu da je prepoznam. Bila je tamo sa sestrama od tetke nedelju dana, verujem, ubile su se od čitanja, blago meni. 

Mamin je 12. avgusta...Ma, začas ćeš Portret. On ti je malo dete za Uliksa...
A što ignorišete moje pitanje odozgo?![]()