Ni ja ne volim vampirske knjige i filmove, ovaj
Intervju s vampirom sam gledala zbog Banderasa.
Pahuljice, ni meni
Ljubavnik ledi Četerli nije bio preterano zanimljiv. Pretpostavljam da je izazvala skandal u to vreme kad se pojavila, danas to nije ništa
Ja čitam
Izlet Suzan Vriland, govori o nastanku Renoarove slike (''Luncheon of the Boating party''). Ranije sam čitala njenu
Devojku u zumbul plavom i dopala mi se; potom sam kupila
Slikare i modele, koja nije ostavila naročit utisak (nit smrdi, nit miriše), i na kraju se latih ove. Nisam još ni pola prešla, tako da ne mogu da pišem o utiscima.
Pročitala sam
''U radno vreme'' Lusi Kelavej. Govori o dvema ženama koje rade u istoj firmi i obe se upuštaju u veze sa kolegama. Ustreptalost, flert, krivica, kajanje... Nisam nikad bila u takvoj situaciji pa nemam mnogo razumevanja, tako da bih preporučila onima koje jesu.
''Ubistvo kralja Tutankamona'' Džejms Paterson - ovo sam uzela suprugu da čita, ali dok je on uživao u drugom trileru, ja sam dohvatila ovu i za dva dana je završila jer su poglavlja jako kratka. Jedan deo opisuje Karterovo traganje za grobnicama u Dolini kraljeva, drugo nas vodi u stari Egipat, doba Nefertiti a potom Tutankamona i njegove žene, a treće je zauzeo sam Paterson sa objašnjavanjem kako se odlučio da piše na tu temu. Ovo mi je treća Patersonova knjiga u životu - jedna mi se svidela, druga mi je bila bezveze, a ova mi je ''za iz biblioteke''.
''Ljubav u Emiratima'' Isidora Bjelica - čitao mi se neki putopis, a u brzini nisam našla ništa sem ovog, Sviđa mi se njen entuzijazam s kojim govori o putovanjima i osećaju kada se prvi put nađe u stranoj zemlji, ali pola knjige zauzimaju neke vradžbine o prizivanju duhova/demona/čegagod, tako da sam te delove preskakala - konačni utisak: bez veze