- Poruka
- 94
pouchna za sve koji vole umetnost i njenu drugu stranu... rafaelovim tragom dzoana pitman
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li to ona o grupici nadmenih studenata grčkog pa im se pridruži jedan novajlija i nadmudruje se s njima, pokušavajući da shvati u šta su se oni to upetljali i šta kriju? Čitala sam je poodavno, u prvi mah mi se učinila fenomenalnom, a zatim sam se razočarala. Prosečna knjiga, po mom mišljenju.
Mrs.Bi, lep provod u banji (ja nisam Lamar pa ne mogu da nađem adekvatan smajli, ali zamisli eto nekog hedonistu koji se baškari)
... jer mi se posle čitanja tih knjiga ide u Škotsku, kao što mi se išlo u Bocvanu...
Je li to ona o grupici nadmenih studenata grčkog pa im se pridruži jedan novajlija i nadmudruje se s njima, pokušavajući da shvati u šta su se oni to upetljali i šta kriju? Čitala sam je poodavno, u prvi mah mi se učinila fenomenalnom, a zatim sam se razočarala. Prosečna knjiga, po mom mišljenju.
pouchna za sve koji vole umetnost i njenu drugu stranu... rafaelovim tragom dzoana pitman
Je li, sine, a koji ti beše?Nešto si mi poznat...
![]()
ja sam lider.... sa beograda.... tvoj kolega. zaboravila si me vidim a i ono vece kad si plakala a ja te tesio![]()
Jooj, i meni se ponovo ide...![]()
Da li je čitao neko "Isčezlu"?
dobra je ova Tes G.
začitala sam se kao prava![]()
Ne da je dobra, odlicna je!![]()
Pročitala Amor Porteno. Nije loša, očekivala sam više.
Preporuka neka?