Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je li to ona o grupici nadmenih studenata grčkog pa im se pridruži jedan novajlija i nadmudruje se s njima, pokušavajući da shvati u šta su se oni to upetljali i šta kriju? Čitala sam je poodavno, u prvi mah mi se učinila fenomenalnom, a zatim sam se razočarala. Prosečna knjiga, po mom mišljenju.

Mrs.Bi, lep provod u banji (ja nisam Lamar pa ne mogu da nađem adekvatan smajli, ali zamisli eto nekog hedonistu koji se baškari)

Jeste..moji utisci su potpuno isti...

... jer mi se posle čitanja tih knjiga ide u Škotsku, kao što mi se išlo u Bocvanu...

Jooj, i meni se ponovo ide...:(

- - - - - - - - - -

Je li to ona o grupici nadmenih studenata grčkog pa im se pridruži jedan novajlija i nadmudruje se s njima, pokušavajući da shvati u šta su se oni to upetljali i šta kriju? Čitala sam je poodavno, u prvi mah mi se učinila fenomenalnom, a zatim sam se razočarala. Prosečna knjiga, po mom mišljenju.

Da, ta. Ali, ja ne želim da se razočaram. Bar ne posle 520 stranica...:rida:

Ja jos nisam procitala Iscezlu. Intrigira me, jer volim taj zanr.
Kazu da je nesto posebno, ali po sadrzaju bih rekla da sam vec citala o takvom zapletu.
Ali ovo je zena pisac, Dz. Flin, nesto tako... Mozda je ona ubacila malo vise zacina u roman nego njene kolege?
U svakom slucaju, imam je u vidu. Samo, mnogo je skuuupa.
Ona je napisala i ``Ostricu``. Stiven King ima sve reci hvale za nju.
A ja postujem kralja. ;)

Poslednja izmena:
Nisam citala.
Naslov obecava.
Ne znam da li je tako i kod vas ostalih devojaka, ali meni naslov romana mnogo znaci.
Nekad se i zaljubim u neki... kao npr. Dolazim po tebe i vodim te sa sobom, Pusti pravog da udje itd.

Ostavila sam Patersona.
Osnovano sumnjam da sam citala Treci stepen, pa zaboravila... ali cu je procitati za svaki slucaj. Volim detektivku Bokser.
Uzela Samoubistvo nevinosti i za sada sam ocarana. Sta cu... volim takve knjige.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back