Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Ja volim Kradljivicu knjiga, volim i Kupe za dame, a Bolji zivot mi je slabija...
Smrzla sam se samo tako dok sam se vracala s posla...![]()
Bolji čovek, smrznuta!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim Kradljivicu knjiga, volim i Kupe za dame, a Bolji zivot mi je slabija...
Smrzla sam se samo tako dok sam se vracala s posla...![]()
Takođe. Mene je Night navela da je pročitamIgračica goa je i po mom ukusu super knjiga, kratka, jasna i veoma jaka.
Rado, ti si najbolji moderator na Krsti.
Pecat i potpis stoje iza ovih mojih otkucanih reci.
Sve pohvale za tebe i tvoj trud.
Kraljica si.
Batali je odmah. Ako te nije zainteresovala do 90. neće ni do 150. strane. Uostalom, koliko uopšte strana ima ta knjiga kad joj daješ šansu do 150. strane. Ja do tada očekujem da je završim.dajem šansu do 150. strane
ako nastavi ovako, bataliću je
Batali je odmah. Ako te nije zainteresovala do 90. neće ni do 150. strane. Uostalom, koliko uopšte strana ima ta knjiga kad joj daješ šansu do 150. strane. Ja do tada očekujem da je završim.
ima oko 430 i živo me interesuje šta će da razvlači toliko
stigla do 151. i učini mi se neki trzaj, da će biti nešto
- - - - - - - - - -
msm mogla bi biti zanimljiva, ja sam prema opisu već zamislila radnju i moguće tokove i zaplete, a ovo što je pisac stvorio je bezveze
Otkud ovi izlivi nežnosti ničim izazvani?![]()
Kako otkud?
Jos pitas.
Uvek si tu za nas, lepo moderises temu tj. teme, uvek nasmejana, pozitivna, iako si profesor matematike
svakom se nadjes da odgovoris, uvek imas lepu rec i vidi se iz aviona da ti je stalo.
A da ne spominjem tvoju ljubav koju imas prema knjigama.
Zato si me kupila, sto bi rekli klinci.