krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Lele...
A da ti neko prepriča?

A da ti neko prepriča?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Uh, to kad pocne da se preplice, to obicno i znaci da nijedna nije ostavila neki narociti utisak. Hvala za preporuku!
Inace sam podozriva kad se mnogo hvale neke knjige, narocito savremenih pisaca, a sad bar znam sta otprilike mogu da ocekujem.
Lele...
A da ti neko prepriča?![]()
Moram ja to sama, ipak cu koristiti aparat ja 
Rado, 358 strana, sve na grckom.
(btw, to je dobro upustvo za mene, ako je bas, bas detaljno,
)
?
Sledeći put ne daj takvima ni za živu glavu.
Devojke, samo da vam pošaljem pozdrav iz Vrnjačke Banje. Tu sam na spa vikendu u jednom slatkom hotelčiću. A na svakom spratu police sa knjigama. Ima nekoliko onih koje bih želela da pročitam. I uzmem juče Kupe za dame, ne mogu sad da se setim pisca, ali sam vratila, jer sam shvatila da ne mogu da je pročitam celu, tačnije ne čitam ništa. Šetam, uživam. Evo moj red za masažu. Ćao.
Bas ti zavidim 
Baš tako... Na svu sreću pišem kome sam šta dala, inače ne bih znala šta je kod koga...
Imam par knjiga koje mi nikad nisu vracene
Zato danas retko kome pozajmljujem..
Redovno pozajmljujem tetki pošto i ona obožava da čita, i onda me ona povremeno obraduje time što kad vraća knjige doda i neku novu

I ja sam se danas baš raščitala. Čitam za klub Tajnu istoriju Done Tart, pa vas pozivam ako je neka u prilici da nabavi, baš je zanimljiva.
Devojke, samo da vam pošaljem pozdrav iz Vrnjačke Banje. Tu sam na spa vikendu u jednom slatkom hotelčiću. A na svakom spratu police sa knjigama. Ima nekoliko onih koje bih želela da pročitam. I uzmem juče Kupe za dame, ne mogu sad da se setim pisca, ali sam vratila, jer sam shvatila da ne mogu da je pročitam celu, tačnije ne čitam ništa. Šetam, uživam. Evo moj red za masažu. Ćao.
Tajna istorija je jedna od prvih Laguninih knjiga koje sam pročitala.Kupljena je u vreme studija,'98. Na mini sajmu knjiga u Domu Sindikata..Secam se bas jasno.Laguna je bila u povoju,tada sam na običnom papiru dobila odštampani clanski broj.Iz pozadine se pojavio neki covek,interesujuci se ko je kupio tu knjigu ,jer ju je prevodio i sa dosta zara mi je pricao o njoj...

Đavolji tobogan je još "različitija"... Zato i volim Milku.![]()

JesteSnezna, dobra ti je tetka.
!Meni nema ko da poklanja knjige. Sem sama sebi.
Bi, sta da ti kazem, nego - uzivaj

Slažem se skroz.I ja. Do juče nisam mirisala Šašića, ali je dokazao da je car. Svaka čast kako je stoički podneo i izneo imitaciju svog suparnika...

I ja sam se danas baš raščitala. Čitam za klub Tajnu istoriju Done Tart, pa vas pozivam ako je neka u prilici da nabavi, baš je zanimljiva.