Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nešto što smo kupili - kupili...
sledećeg Sajma neće da bude Đunte, neće biti Platoa ... biće samo ebeni Papić i ona u šalteru, je l Dedić i tako neke spisateljice u šalterima...kao ideš, a žene u šalterima nude knjige.
Meni krivo samo što oni izdavači što su dolazili, izgleda su odustali.

Ili po principu od koga su dobili najviše knjiga za džabe, to je takva sorta...

E, bre, čituckao sam Gavrilo Princip u Beogradu, to je period pre atentata, al meni je sve što znam o njemu, zakon, Dedijer - Sarajevo 1914.

Ovde je kakav je bio, koga je voleo, gde je pio, sa kim se družio, da li je učio i šta...al ja to čitam da vidim grešim li, a ne grešim, ebiga .)))

Poslednja izmena:
mV:
..kada je na sajmu bio i onaj ko nikada knjigu nije kupio (bio i moj komsija pandur, ja ga pitam "sta si kupio", on se smeje i kaze "pljeksavicu"), ..

Hahahaha hit!

Elefteria, mnogo je slatka Ema! Ja bih volela da kupimo kucu zbog Jovana, obozava ih. Ali to ako uspem da se kloniram jer ni oko Jovana ne postizem sve ponekad.
I lep predlog za ovog grckog pisca, bas cu ga potraziti u biblioteci.

Sve vaše izveštaje sa sajma sam pročitala.
Nisam bila.Devojčica je mogla sa školom da ide ali nije otišla.
Čitala je Šaptača i htela je da vidi autora. (Donato Karizi-a)
Sad očekuje da joj kupim Vladar iz senke.

-------------------------------------------------------
Ne čitam , koristim lepo vreme.
Počela sam tri knjige i sve tri ostavila.
------------------------------------------------------------
Ema je divna ... :heart:

Elefteria počela kao Dana, čeka da se nakupi par knjiga pa onda odjednom o njima. A ja pročitam jednu, ali tri puta pišem o njoj. Jesu poludeli izdavači koji su izvisili zbog Dedićke. Ima u onom tekstu za koji sam pre neko veče stavila link. http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71.html:457111-Bura-medju-izdavacima-uoci-Sajma-knjiga Ne poštuje se kvalitet, ni tradicija, nego ko zna koji je kriterijum.

Slatka ti je Ema, Jel to koker? ili će da poraste u neku ozbiljniju rasu? Nisam je tako zamišljala, mislila sam da je mala bela pufnica kao Frangipanina Milica.

Ma ne čekam ja da se nakupi nego su sve te knjige tanke, tako da sam ih brzo pročitala pa mi bilo lakše odjednom da ih pomenem. :)

Jeste, Ema je koker, ovde na slici je ispala dosta veća, možda zato što sam je slikala izbliza (u stvarnosti je dosta sitna, ima samo 2 meseca). Hteli smo nekog umiljatog i živahnog psa, a da ne poraste mnogo veliki pošto nemamo kuću i dvorište. Neću ništa belo pufnasto, jedan je zeka.

Sad čitam Ukus koštica jabuke. Nije nešto što bih inače odabrala, ali mi je druženje s vama proširilo vidike. Sad ću malo usporiti sa čitanjem jer mi ova moja džukelica oduzme dosta vremena. Ali, ne žalim se. Rado, gde je tvoja Azra? Možda sam je i videla na temi o ljubimcima, ali se ne sećam, zapamtila sam samo Lamarinog Maksa.

mV:
ja samo da javim Radi (a i da se svima pozalim) da sam ipak otisla na sajam knjiga, posle neverovatnih peripetija, u subotu u jedan, kada je na sajmu bio i onaj ko nikada knjigu nije kupio (bio i moj komsija pandur, ja ga pitam "sta si kupio", on se smeje i kaze "pljeksavicu"), guzva ko na pijaci, nisma ni obisla sajam, pogubila sam zivce, ljudi se laktaju i guraju da se probiju do standova, samo sam kupila ono sto mi je bilo na spisku, sacekala red za toalet u trajanju od 20 min, i otisla kuci sa ogromnim rancem na ledjima i pet kesa u rukama, proklinjuci sajam, mrtva umorna i (opet) razocarana.
spisak knjiga dajem sutra, kad ih popisem, kupovala sam samo akcije, nekako sma sracunala da mi se samo to isplatilo, jer za skoro sve ostalo imam clanske popuste..
Normalno, sa akcije. Ostalo mogu i od kuće...
Jedna moja koleginica je bila malo bolja nego taj tvoj komšija pandur; nije kupila ništa. A druga je kupila samo Mojsilovićku, kako bi se slikala s njom za Fejs...:rotf:

I od sada da znaš, kad ideš u javni toalet, šibaj u muški, manja je gužva. Ne boj se, nema šta da vidiš...:(

:lol: :cmok:

Normalno, sa akcije. Ostalo mogu i od kuće...
Jedna moja koleginica je bila malo bolja nego taj tvoj komšija pandur; nije kupila ništa. A druga je kupila samo Mojsilovićku, kako bi se slikala s njom za Fejs...:rotf:

I od sada da znaš, kad ideš u javni toalet, šibaj u muški, manja je gužva. Ne boj se, nema šta da vidiš...:(

:lol: :cmok:

Rado, ulepša mi noć....:lol:

A meni jutro. :)
Uzeh iz biblioteke Samoubistvo nevinosti i Na putu Dzeka Keruaka, da vidim zasto je taj roman najvise maznjavan u Americi, pored Biblije.
I dve knjige Dzakuzi u liftu i Treci stepen od Patersona, tek da presecem...

Dobila sam na poklon Rogove :D od Dzoa Hila! On je sin Stivena Kinga. Napisao je Heart Shaped Box.
Izgleda da je triler sa primesama fantastike. Ne znam sta cu pre. A ceka me i Otok O. Hakslija.

Nesto sam nervozna danas. Ne smiruju me ni knjige. Ne znam sta mi je. :(

Самоубиство невиности је тешка категорија, није баш за поправљање расположења.

Узео ја да читам и омлатио је за једно поподне, ал сам се прилично био убедачио.

Прво то, па после Патерсона за терање лошег расположења :))))

Самоубиство невиности је тешка категорија, није баш за поправљање расположења.

Узео ја да читам и омлатио је за једно поподне, ал сам се прилично био убедачио.

Прво то, па после Патерсона за терање лошег расположења :))))

Hvala RAZVIGORE!
Ja sam prava psiho, triler, d(r)ama. :D

I ja uzela iz istog razloga, i ubrzo vratila, nisam shvatila. Meni je bio glup i dosadan. Znam da nije lepo da se tako kaže za knjigu, ali takav mi je utisak.

Zaljubljena sam vizuelno u tog pisca.
Postavljala sam njegovu sliku ovde.
Nikad ništa njegovo nisam čitala ali su dobri bili komentari baš za taj roman Na putu.
Sad me još više interesuje.
--------------------------------------
Inače , krenula sam juče u biblioteku da vratim knjige .
Kako je jedna knjiga na Radinu karticu , zovem je da mi da broj.
Njen komentar : Ništa me ne slušaš ...rekla sam ti da biblioteka ne radi do (tog) novembra (opet ne znam dan).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back