krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Auu, nisam videla Bijićkin predlog...
Znači to je to, dva glasa za ULJKIPLJ

Znači to je to, dva glasa za ULJKIPLJ

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Drage moje, treba mi vasa pomoc.
Kupujem knjigu jednoj dami od 58 godina, kojoj se dopao Citac, Novi zivot i voli Cirjanic sto je dobila NIN-a pre dve godine valjda.
Molim vas za neki predlog.![]()
Procitala sam Caka Palahnjuka i ostala odusevljena njegovim romanom Zagrcnut.
A pisao ga je pocetkom dvehiljaditih.
A sve isto i desetak godina kasnije.
Odusevio me je.
Sad moram da trazim Bljuc da bi me ponovo odusevio.
Sigurno je nema u bibliotekama, tek je nedavno izdata.
Sad ste me napalile na Vilsona. Mada sam ga svojevremeno merkala, ali cim vidim WWII ja se malo lecnem... ali ako radnje idu uporedo, a jos je i dobio nagradu za Malu smrt u Lisabonu... pa sto da ne. Samo da je ima u mojoj biblioteci.
A pitacu i za Slepog coveka iz Sevilje. Neki citaoci odnosno citalice cak kazu da je mnogo bolja od Male smrti...
Odustala od Keplera Dzona Banvila. Nemam toliko vremena... A i resila sam jednu stvar da ako mi se knjiga ne dopadne, da prekinem...
Da neko ne pomisli da ne citam klasike, to sam odavno odradila, zato sam non-stop u savremenoj knjizevnosti.
Klasike cu ponoviti kada postanem baka, tako sam odlucila.
A ``Sloboda`` Frenzenova je veliki izazov za mene. Em veliki format, em kompleksno delo.
Da li je mozda neko cita?

moram to da ispravim brzo.Procitala sam Caka Palahnjuka i ostala odusevljena njegovim romanom Zagrcnut.
A pisao ga je pocetkom dvehiljaditih.
A sve isto i desetak godina kasnije.
Odusevio me je.
Sad moram da trazim Bljuc da bi me ponovo odusevio.
Sigurno je nema u bibliotekama, tek je nedavno izdata.
Sad ste me napalile na Vilsona. Mada sam ga svojevremeno merkala, ali cim vidim WWII ja se malo lecnem... ali ako radnje idu uporedo, a jos je i dobio nagradu za Malu smrt u Lisabonu... pa sto da ne. Samo da je ima u mojoj biblioteci.
A pitacu i za Slepog coveka iz Sevilje. Neki citaoci odnosno citalice cak kazu da je mnogo bolja od Male smrti...
Odustala od Keplera Dzona Banvila. Nemam toliko vremena... A i resila sam jednu stvar da ako mi se knjiga ne dopadne, da prekinem...
Da neko ne pomisli da ne citam klasike, to sam odavno odradila, zato sam non-stop u savremenoj knjizevnosti.
Klasike cu ponoviti kada postanem baka, tako sam odlucila.
A ``Sloboda`` Frenzenova je veliki izazov za mene. Em veliki format, em kompleksno delo.
Da li je mozda neko cita?

Uzimam u razmatranje...Hvala.
A knjigu koju tražiš, često sam vidjala na Limundu..naravno..![]()
Ima je i na L i K, samo pise Vileta II.
Nisam znala da postoji i drugi nastavak... proveri Elefterijo.

moja, cim ti procitas Breg, ja ga uzimam. 
) tražila na net-u koji je aktuelni Henri u knjizi, ko je čije dete, bla, bla,...

)stalno imam osećaj da viču...nastavljam Crvenu kraljicu,,, i sinoć isključim komp kako bih se naterala da čitam....
i onda se iznerviram jer sam pre čitanja(pre 2 meseca) tražila na net-u koji je aktuelni Henri u knjizi, ko je čije dete, bla, bla,...
ne mogu da se setim
pa sam tako besna čitala![]()
.Svi se sa nečim mučimo. Emocija sa Saramagom, Lamar sa Bregom, ja sa Ruždijem. Pitam se čemu ti i ima li smisla. Taman rešim da odustanem od Mavrovog poslednjeg uzdaha, pa naidjem na malo zanimljiviji deo. Onda opet uguši. Ovo je prva Ruždijeva knjiga koju čitam i pitam se da li je on postao popularan samo zbog fatve.

Doduse, muce me neke druge stvari ali knjige nisu medju njima.