BIBLIJSKO PONIŽAVANJE BOGA

Da li si svestan toga kakve si sve gluposti ovde napisao i koliko se svojim pisanjem uklapaš u naslov ove teme?

Мени је јако смешно кад ми отворени обожаватељ екс-Луцифера напише да лупам глупости.:lol:

Мој ти је савет да што пре набавиш противпожарно одело...

meni nikako nisu jasni nesrecnici kojima ne smeta sto su im neki smradovi bombardovali zemlju i pobili tolike sunarodnike i ne pada im na pamet ni da kritikuju takve spodobe ali se ovde nalaze pozvanim da "preispituju" poteze Boga??!!strasno.....:think:

Kao prvo to bog nije.

Drugo: Onaj koji porobljuje svjest kao crkva i njen nauk iskrivljeni je uzrok tome,i protiv toga sam .
Jasno i glasno.

Iz toga je nastalo ono što ti spominješ.

Ispaštat će Samarija jer se protiv Boga svoga pobunila. Od mača past će oni, djecu će njihovu smrskati, žene trudne rasporiti.(Hošea 13,16)

Nebesa ću potresti, maknut će se zemlja s mjesta od srdžbe Jahve nad Vojskama u dan kad se izlije gnjev njegov. I tada, kao gazela preplašena, kao ovce koje nitko ne prikuplja, svatko će se vratit' svom narodu, svatko će u zemlju svoju pobjeći. Koga stignu, probost će ga: koga uhvate, mačem će sasjeći; pred očima smrskat će im dojenčad, opljačkati kuće, silovati žene. Svi će mladići biti pokošeni, sve djevojke zatrte. Na plod utrobe neće se smilovati, nad djecom im se oko neće sažaliti.
Izaija 13,16

Peglaj dalje i ne brini.
Dolaze nove snage svjetla.
Ne samo ovde već svugdje.

Dobro došao brate.

Мени је јако смешно кад ми отворени обожаватељ екс-Луцифера напише да лупам глупости.:lol:

Мој ти је савет да што пре набавиш противпожарно одело...

Otvoreni obožavatelj satane bio je Mojsije, i to sve lepo opisao u Trećoj knjizi Mojsijevoj.

Protivpožarno odelo za šta? Telo gori samo jedanput - na kremaciji. Mašala, nisi valjda vatrogasac.

meni nikako nisu jasni nesrecnici kojima ne smeta sto su im neki smradovi bombardovali zemlju i pobili tolike sunarodnike i ne pada im na pamet ni da kritikuju takve spodobe ali se ovde nalaze pozvanim da "preispituju" poteze Boga??!!strasno.....:think:

Ovo je pdf Religija. Pdf Politika je na drugom kraju foruma. Ipak, da ti odgovorim. Meni smetaju smradovi iz moje zemlje koji su naručili bombardovanje. A više volim da diskutujem o bogu nego o političarima. Bar za sada.

Eleleth,ako te wajs poshtuje i ceni,mozda ne bi bilo lose da opet preispitas svoje stavove....:D

Ne razumem na šta ciljaš.

Ispaštat će Samarija jer se protiv Boga svoga pobunila. Od mača past će oni, djecu će njihovu smrskati, žene trudne rasporiti.(Hošea 13,16)

Nebesa ću potresti, maknut će se zemlja s mjesta od srdžbe Jahve nad Vojskama u dan kad se izlije gnjev njegov. I tada, kao gazela preplašena, kao ovce koje nitko ne prikuplja, svatko će se vratit' svom narodu, svatko će u zemlju svoju pobjeći. Koga stignu, probost će ga: koga uhvate, mačem će sasjeći; pred očima smrskat će im dojenčad, opljačkati kuće, silovati žene. Svi će mladići biti pokošeni, sve djevojke zatrte. Na plod utrobe neće se smilovati, nad djecom im se oko neće sažaliti.
Izaija 13,16

A posle mi Pagani divljaci.:ljutko: Garantujem da to ne bi uradio ni jedan Stari Sloven.:) Za Germane i ostale ne garantujem.:roll:

Peglaj dalje i ne brini.
Dolaze nove snage svjetla.
Ne samo ovde već svugdje.

Nešto su mi zanimljive te ...snage svetla ili da preciziram RADNICI SVETLOSTI.U vezi sa tim radnicima svetlosti podeljenih na neke odredjene kategorije ima i jedna koja se naziva....UŠETAČI.

Ti ušetači su neka specifična kategorija viših bića koja koja na zemlju dolaze tako što preuzimaju tela onih koji su svojom voljom prekinuli inkarnaciju odnosno izvršili samoubistvo.No da se ne petljam u to previše.Ti ušetači tamo odnekud izgledaju ovako...pa malo podsečaju na tu i tamo nešta.
Radnici10.gif

Da li bi mogao da se identifikuješ u smislu doktrine učenja koje slediš a koje na malo neuobičajen način promovišeš radniče svetlosti.Pa da onda malo ozbiljnije popričamo o ...snagama svetlosti.Imaš li hrabrosti da jasno napišeš...ja verujem u...pa onda naznačiš bilo koje i bilo kakvo učenje...Pozdrav.
373016-Felix_the_.gif

Nešto su mi zanimljive te ...snage svetla ili da preciziram RADNICI SVETLOSTI.U vezi sa tim radnicima svetlosti podeljenih na neke odredjene kategorije ima i jedna koja se naziva....UŠETAČI.

Ti ušetači su neka specifična kategorija viših bića koja koja na zemlju dolaze tako što preuzimaju tela onih koji su svojom voljom prekinuli inkarnaciju odnosno izvršili samoubistvo.No da se ne petljam u to previše.Ti ušetači tamo odnekud izgledaju ovako...pa malo podsečaju na tu i tamo nešta.
Radnici10.gif

Da li bi mogao da se identifikuješ u smislu doktrine učenja koje slediš a koje na malo neuobičajen način promovišeš radniče svetlosti.Pa da onda malo ozbiljnije popričamo o ...snagama svetlosti.Imaš li hrabrosti da jasno napišeš...ja verujem u...pa onda naznačiš bilo koje i bilo kakvo učenje...Pozdrav.
373016-Felix_the_.gif

:rotf:

Mogu se i ja smejati ...ušetačiama...ali koliko da znaš to je iz jedne knjige koju odredjena grupa ljudi proučava veoma ozbiljno.No to nije bitno.

Ima li šanse da se izjasniš o tome ČIJE ti učenje slediš...
373016-Felix_the_.gif

Zvali su ga ISUS dok je bio u tijelu na zemlji.

Donio nam je savjet za živjeti u LJUBAVI.

Napravili su religiju od toga jednostavnog učenja,iskrivili na sve moguće načine
prilagodili vladanju nad masama.

Back