Odakle ti ovo? Neko Satansko "Sveto pismo"?
Haha je.
Biblija brale na djelu,sveto pismo.
Zafrkaješ me?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle ti ovo? Neko Satansko "Sveto pismo"?
Od Biblije i zbog nje su sve Sotone i nastale .
Daj da je onda pocepamo ,pa da postanemo bolji ljudi.
Nisam ni to rekao , ali to je moralo tako biti , s promenom vlasti se menjaju i zlikovci , bar se to dobro zna u zemlji Srbiji kako se satanizuje kad se menja vlast bez mere i razuma .
A pre svega sam mislio na stara bozhanstva koja su pretvorena u djavole i pale andjele.
Haha je.
Biblija brale na djelu,sveto pismo.
Zafrkaješ me?
Mozda i nisi, ali ja kazem , ako je ona kriva za sve, daj da je bacimo i promenimo sebe.
Religija dole , vera gore.
Uradila je religija dobra , ali i zla , sad shkakljivo je to mjerenje kolko je zla a kolko je dobra.
Najveci duhovnici i ostali dobri ljudi su sve radili pre svega zbog vere ili uverenja .
Religija dole , vera gore.
Uradila je religija dobra , ali i zla , sad shkakljivo je to mjerenje kolko je zla a kolko je dobra.
Najveci duhovnici i ostali dobri ljudi su sve radili pre svega zbog vere ili uverenja .
Ove stihove procitao nisam nigde. Iz tvojih prethodnih postova,zakljucio sam da ti i ja ocito nemamo isto izdanje Svetog pisma.
Naravno,cinjenica je da je Stari Zavet bio posve uvrnut i nerazumljiv mnogima,ali kao sto rece moj dobri prijatelj Bullet,Od Biblije nastase sve Sotone,a i nije da je Biblija ostala nepromenjena posle 1000 godina.
Da, vera , nada i ljubav, ali mora se i znati zbog koga , jer inace mozda bude uzaludno.
Da, vera , nada i ljubav, ali mora se i znati zbog koga , jer inace mozda bude uzaludno.
Meni je stari zavet i novi zavet kristalno jasan.
Nemam ja tih problema.
Tu je sve jasno ko hoće da gleda.
Pa bolje pokusati nego se pitati celog zivota. Znas kako kazu: Ko trazi,naci ce.
O da,jasni su oba kristalno. Ono sto nije jasno je zasto se medjusobno potiru.
Vidiš već sam govorio o tome i izgleda nije nitko ni pročitao to.
Ljude ne zanima ništa izgleda,zadovoljni su s ovakim svijetom gdje su ovce za šišanje.
Nažalost
Ako je alternativa tvoje ucenje,radije bih ostao zaglupljen.
Levitski zakonik BIBLIJA
I. ŽRTVENI OBREDNIK
Žrtva paljenica
" Ako bi htio prinijeti Jahvi ptice kao žrtvu paljenicu, neka onda prinese grlicu ili golubića. Neka ga svećenik prinese k žrtveniku i, zavrnuvši mu vratom, otkine glavu i na žrtveniku sažeže. Zatim neka mu krv iscijedi žrtveniku sa strane. Neka ga raspori duž obaju krila, ali neka ih ne rastavlja. Onda neka ga svećenik na žrtveniku sažeže na drvima što su na vatri. To je žrtva paljenica, žrtva paljena Jahvi na ugodan miris."
Lev 1,15
Da iz tebe istrijebim pravedna i bezbožna, trgnut ću evo mač iz korica na svako tijelo, od sjevera do juga. I svako će tijelo spoznati da sam ja, Jahve, isukao mač svoj iz korica i da ga više neću u njih vratiti! A ti, sine čovječji, kukaj kao da su ti sva rebra polomljena, kukaj gorko, njima na oči! I dođe mi riječ Jahvina: Za klanje naoštren, osvjetlan da sijeva. Osvjetlan da ga ruka prihvati, mač naoštren, osvjetlan da se stavi u ruke ubojici. Dođe kušnja, i odbačenoga žezla više biti neće - riječ je Jahve Gospoda.
A ti, sine čovječji, prorokuj i rukama plješći. Neka se udvostruči, neka se utrostruči taj mač pokolja, mač pokolja golema što ih odasvud okružuje. Da zadršću srca, da bude žrtava nebrojenih, na svaka sam vrata postavio mač, pripravljen da k'o munja sijeva, za pokolje naoštren. Natrag! Desno! Naprijed! Lijevo! I ja ću pljeskati rukama, iskaliti gnjev svoj na njima! Ja, Jahve, rekoh!" Ezekijel 21,9-22