Biblija o Zemlji

Dokaz da je zemlja okrugla

KCS272.jpg

Ovo je prikaz da je osa Zemljine rotacije i celog Sunčanog sistema usmerena ka Polarisu.

Sunčev sistem je samo jedan maleni zvrčak čija osa rotacije gađa Polaris.

A zvezde na noćnom nebu koje se kreću od istoka ka zapadu pokazuju koliko se mi vrtimo. Samo one oko Polarisa ostaju gde jesu, nislim prave mala pomeranja jer nam osa rotacije gađa pravo ka tom zazvežđu.

Za stanovnike Australije južno nebo je drugačije, i oni na krajnjem jugu mogu videti zvezde koje se ne pomeraju , koje su na liniji ose rotacije Zemlje..

Šta tu ima nejasno ?

Zemlja je podnožije osi za kotač YHVH dok vrh osi je Polaris.Oko te osi se YHVH pokreće.

Zemlja je kocka. Oko nje se okreću demoni.

Zemlja kocka 2.jpg

- - - - - - - - - -

Najgluplja tema na forumu i dalje nije zatvorena. Tuga.

A da li se YHVH okreće oko Sunca ili Sunce oko nje ?

Diskutuješ sa čovekom koji deli 0 sa 0 da bi dobio 1000.

- - - - - - - - - -

Pogledaj fotografiju i sam zakljuci sta se oko cega okrece
polaris.png

Zvezda Severnjača se ne vidi sa južne polulopte.... zato što je Zemlja sferična i rotira oko svoje ose, a Severnjača se nalazi skoro pa na toj osi sa severne strane lopte. Sa južne strane postoji druga zvezda koja se vidi sa južne polulopte, i naziva se Sigma Oktantis (magnituda preko 5, dakle znatno slabije vidljiva od Severnjače koja ima magnitudu 2 - što manja magnituda, to je nebesko telo bolje vidljivo).

- - - - - - - - - -

Ovo je prikaz da je osa Zemljine rotacije i celog Sunčanog sistema usmerena ka Polarisu.

Sunčev sistem je samo jedan maleni zvrčak čija osa rotacije gađa Polaris.

A zvezde na noćnom nebu koje se kreću od istoka ka zapadu pokazuju koliko se mi vrtimo. Samo one oko Polarisa ostaju gde jesu, nislim prave mala pomeranja jer nam osa rotacije gađa pravo ka tom zazvežđu.

Za stanovnike Australije južno nebo je drugačije, i oni na krajnjem jugu mogu videti zvezde koje se ne pomeraju , koje su na liniji ose rotacije Zemlje..

Šta tu ima nejasno ?

Za one koji ništa ne znaju sve je nejasno.

Ne može se imati drugačije mišljenje o tome da je 1+1=2. I tačka. O tome se ne može filozofirati. Niko ne može da veruje da je 1+1=3. Ovi takozvani ravnozemljaši (ali “ravnozemljaši”, aha ha ha ha ha ha ha, kako neko može sam sebe tako da nazove) su tipična sekta. Tako se ponašaju i tako funkcionišu. Svi se mi ovde pomalo zezamo i izlazimo iz okvira svakodnovnog lepog ponašanja... ali pojedini ljudi stvarno imaju problem u glavi. Ne znam više koliko puta sam napisao da učenja o “ravnoj Zemji” dolaze od savremene američke sekte koju je osnovao teški ludak (ali bukvalno ludak). Retorika sekte je opasna, jer je slatka i prijemčiva. Dok neko ko ne zna mnogo o astronomiji shvati da je izgubio razum obično bude kasno. Sektaši pecaju lakoverne ljude nedovoljnog znanja iz oblasti biologije, matematike, fizike i drugih prirodnih nauka. Na žalost, većina ljudi je nesposobna da koristi zdravu logiku. Ravnozemljaši (bar ove jadne ovce koje se lepe na priču) su neznalice i naivci. Uzalud sam pisao X puta da su ovi metodi vrbovanja široko poznati, koriste se čak i u marketingu. Mislim, mene baš zabole što je tamo neki anonimac sa Interneta totalno pukao... on treba radi sebe da se zapita kuda je krenuo. Ako ga baš toliko zanima ova tematika, neka uzme knjigu i krene od osnove... ali znam da neće, jer je nauka teška za većinu. Lakše je upijati naizgled logične gluposti i glumiti intelektualca, bez imalo napora, nego zaista nešto naučiti. Tačka.

Prosto mi dođe neprijatno kako sve te svetske kompanije iz oblasti avio-transporta još uvek nisu upoznate sa dostignućima ravnozemljaške sekte, već lete po modelu sferične Zemlje... i brodovi se kreću po mapama projekcija sferične Zemlje... i artiljerija obračunava putanje granata uračunavajući uticaj Koriolisove sile, koja se javlja usled rotacije Zemlje, a za koju oni nisu ni čuli... a ne znaju kakvi su genijalci u sekti ravna Zemlja...

Teško je da oni na nižem nivou svesti to mogu da shvate, ali čovek je životinja kao i sve druge životinje i, ma koliko apsurdno zvučalo, kao i sve druge životinje, i ovde i na drugim planetama, nastao je kao produkt i stvaranja i evolucije, i to u odnosu 51:49 ili 50:50. Naime, duh je nastao buđenjem svesti, usled prvog impulsa, odnosno želje prve svesti (Akaše) da sve ponovo pokrene sa mrtve tačke (što sve religije nazivaju „početak“, a i u Bibliji i Kuranu piše „U početku...“), te buđenjem iz neograničenog sna izazvanog uništenjem prethodne apsolutne celine, gde je buđenjem ostalih svesti od strane Akaše zapravo došlo do ponovnog stvaranja svih svesti, odnosno duhova, deljenja univerzuma na svemir i antisvemir, odnosno duhovni i materijalni univerzum, gde je u materijalnom univerzumu, po prirodnim zakonima uspostavljenim od strane Akaše, putem evolucije, nastao život kao takav; zatim, nakon pobune i pada velikog broja svesti iz duha u materiju, veliki broj duhovnih bića ulazi u tela i imamo ovo što sada imamo: dokaz su pećinski ljudi na našoj planeti koji su bili bez svesti do jednog momenta kada su pobunjene i pale svesti ušle u njihova tela, te kada su, otprilike u istom vremenskom periodu, svi pećinski ljudi počeli da slikaju po zidovima pećina, da prave kipove i organizuju prve primitivne religije... itd. itd. Naravno, za sve one koji se bave posledicama, a ne uzrocima, naime Adamom i Evom, zmijom, čarobnim drvetom, trivijalnim tra la la pričicama, verom u krv, kao i blentavim uverenjem da će živeti večno u telu - sve ovo je špansko selo. I kreacionizam i evolucija su izašli iz iste kuhinje i ravnopravni su... i u odnosu 51:49 ili 50:50. Ko zna zna. Ko ne zna neka robuje mentalnim programima.

Da, svaka čast Miroljubu Petroviću, on nosi gaće na glavi...

:hahaha: :rotf: :hahaha1:

bruno.gif

Ova osoba, pogledajte je dobro jer vas jos vecina veruje istom, je pisao u svoje doba - "Zemlja rotira oko svoje osi". Do tada, ucenja zapadne hriscanske crkve su poducavala da je Zemlja ravna, istocna crkva isto tako.

Back