BIBLIJA...KOLIKO ZNAMO O NJOJ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vi ovde opravdavate Zle ljude a Boga optuzujete :aha:

Kao, Zlikovci jadni zasto ih je Bog kaznio a oni tako nevini samo ubijali neke ljude, zrtvovali decu laznim bogovima, otimali od slabijih, pljackali i silovali etc a Bog ih kaznjava :rida:

Stvarno je nepravedan :aha:

Budi malo u toku. Mojsije nije Bog, zar ne...Trenutno se optužuje Mojsije za krivično delo ubistva...a on je valjda bio samo...čovek...

Nisam ni pisao o tome da Bog nešta tripuje...Tripovao je Mojsije...čovek...

tripovao ili ne napravi on zbirku propisa i zakona i dovede stvarno izraelce u obecanu zemlju a ko bi rekao s obzirom da je trajalo putovanje 40 godina...jes da on nije to doziveo ali to nije ni bitno...deset bozijih zapovesti i dan danas su osnova moralnih vrednosti ukljucujuci zabranu ubistva kradje i preljube...jel utripovao to mojsije..pa nije ljudi..drzavnik i vojskovodja i svestenik i sudija to je bio mojsije...ko je veci drzavink od njega?..ni putin a ni obama u 21 veku nisu do kolena coveku koji je ziveo u onim surovim okolnostima pre 3000 godina...

Kad bi Sotona Zavladao :per: ovo bi sve bilo po zakonu dozvoljeno znam :mrgreen:

I zato vam on prija vise od Boga, jer Zakon ne volite vec Bezakonje :zaljubljena:

U tvojoj bruklinskoj bibliji sotona se piše sa početnim velikim ''S''...slučajno li ...

Marko 4:15...

'' Оно уз пут, где је посејана реч, то су они који је чују, али одмах затим долази Сатана и узима реч која је била посејана у њих''

Da ne bi bilo da ja lažem pogledaj ...O V D E ...

Da li je moguće da si ovako zamenio teze...

Nisam ja negirao Isusovu bezgrešnost već naprotiv. Stavljajući akcenat na tu bezgrešnost i njegovo savršenstvo sam pitao zašto je morao da bude kršten..

Da bi bilo jasno pitao sam ovako...

I čemu Glasniče sada ovakvo pisanje...čemu...

U tvom pitanju se krije i indirektno pitanje da nije bio bezgresan.
Jer da je bio zasto bi ga krstio.
A ako tvrdis da je bio bezgresan ?
Cemu ova rasprava?

Isus ti kaze da nam treba svaku pravdu ispuniti.
Pre nego sam ista napsiao pogledao sam strucne, neutralne komentare koji komentarisu originalne reci Biblijskog teksta.
I ono sto sam napisao je tako.
A ako neces da prihvatis tvoje pravo.

Pozdrav

U tvojoj bruklinskoj bibliji sotona se piše sa početnim velikim ''S''...slučajno li ...

Marko 4:15...

'' Оно уз пут, где је посејана реч, то су они који је чују, али одмах затим долази Сатана и узима реч која је била посејана у њих''

Da ne bi bilo da ja lažem pogledaj ...O V D E ...

To sa gramatikom ko kako pise mozes okaciti macki o rep :lol:

Drugo i neznas da kazes :aha:

Bitna je sustina o onome sto pisem a ne pravopis :)

tripovao ili ne napravi on zbirku propisa i zakona i dovede stvarno izraelce u obecanu zemlju a ko bi rekao s obzirom da je trajalo putovanje 40 godina...jes da on nije to doziveo ali to nije ni bitno...

Nije doživeo jer je morao da umre zamisli po naredebi...a zna se i zašto...A što se tiče Izlasaka to postoji...samo u Bibiliji...samo u Bibliji...A ta priča o Izlasku to mu ga je ono tipa kao kada bi ja izašao iz Užica i doputovao u Beograd u tripu da sam izlazeći iz Užica i dolaskom u Beograd ...izašao iz Srbije i došao u neku...novu zemlju.

deset bozijih zapovesti i dan danas su osnova moralnih vrednosti ukljucujuci zabranu ubistva kradje i preljube...jel utripovao to mojsije..pa nije ljudi..drzavnik i vojskovodja i svestenik i sudija to je bio mojsije...

Bio je veliki vojskovodja ...i zapovedao ovako...

Brojevi 31:17...

''Zato sada pobijte svu decu mušku, i sve žene pobijte, koje su poznale čoveka.''

Na nekim drugim brdima neki drugi koji su se zvali drukčije takodje su primili neke zakone od nekih drugih bogova...no da ne komplikujem u vezi sa tim.

tripovao ili ne napravi on zbirku propisa i zakona i dovede stvarno izraelce u obecanu zemlju a ko bi rekao s obzirom da je trajalo putovanje 40 godina...jes da on nije to doziveo ali to nije ni bitno...deset bozijih zapovesti i dan danas su osnova moralnih vrednosti ukljucujuci zabranu ubistva kradje i preljube...jel utripovao to mojsije..pa nije ljudi..drzavnik i vojskovodja i svestenik i sudija to je bio mojsije...ko je veci drzavink od njega?..ni putin a ni obama u 21 veku nisu do kolena coveku koji je ziveo u onim surovim okolnostima pre 3000 godina...

Preko 600 propisa a ne 10,,,
A od tih 600 dođe ti da povratiš na barem 500-ina no s obzirom koje je vrijeme onda bilo razumljivo je.
Poslije Rim je izdvojio koje im pašu i dalje jak marketing uz primjenu sile tih 10 ..
Ništa čudno.

U starom zavetu Bognije masovna ubistva i uništenja celih naroda činio i naredjivao zbog nečijih grehova već zbog nekog obećanja da će zemlje tih naroda ustupiti ...njegovom izabranom narodu.

Koje li nebuloze...Ja se recimo po tvom uverenju bojim božije osude...:hahaha1:

Ta unistenja su bila Bozija volja jer su ti narodi bili zlikovacki - Bezbozni koji nisu slusal Boga vec su cinili sta god su hteli :)

Ubijali pljackali zrtvovali ljude i ostale djavolske radnje :)

Prema tome Bog je imao prava da takvom zlom narodu sudi za svoja dela :manikir:

A uz put je svom izabranom narodu predao te zemlje jer je sva Zemlja Bozija i moze je dati kome god pozeli :)

Poslednja izmena:
Mojsije je bio po Bozijoj volji princ Egipta da bi oslobodio svoj narod kasnije ...Bozija namera :)

Opet branis zlikovce koji drze citav narod u ropstvu :manikir:

podseti me ovaj princ egipta na konstantina velikog rimskog cara...na isti nacin progura se hriscanstvo i to na velika vrata a ko bi rekao...a eto desilo se ...bozija namera...a ceka nas jos iznenadjenja....nije ovo kraj....

A da se ne bojis nebi svakog dana osporavao Bozije zakone :mrgreen:

Nego su ti trn u oku zato sto se boljis njih :lol:

Da nije tako nebi nikada pisao ovo sve protiv Biblije i Boga nego bi te boleo tuki za sve :)

Al te kopka stalno ono " Da nije mozda ipak istina " pa da je oboris al ti uzlud trud :lol:

Jer Bog zakon nece promeniti zbog tebe ili bio koga :aha:

Nije doživeo jer je morao da umre zamisli po naredebi...a zna se i zašto...A što se tiče Izlasaka to postoji...samo u Bibiliji...samo u Bibliji...A ta priča o Izlasku to mu ga je ono tipa kao kada bi ja izašao iz Užica i doputovao u Beograd u tripu da sam izlazeći iz Užica i dolaskom u Beograd ...izašao iz Srbije i došao u neku...novu zemlju.

Bio je veliki vojskovodja ...i zapovedao ovako...

Brojevi 31:17...

''Zato sada pobijte svu decu mušku, i sve žene pobijte, koje su poznale čoveka.''

Na nekim drugim brdima neki drugi koji su se zvali drukčije takodje su primili neke zakone od nekih drugih bogova...no da ne komplikujem u vezi sa tim.

pobijeni su i njegovi po njegovoj naredbi..oko 130 hiljada izraelaca i to bas u vezi tih midejanaca...navodio ih prorok balam na krivi put pa se izraelci klanjali tom njihovom bogu balu.......i oni koji su navodili izraelce na greh a i oni koji su naseli strasno su kaznjeni....poruka iz ove price....ne veruj strancu jer ce ti rasturi kucu i porodicu....zanimljiva je ovo prica o proroku balamu a balam i znaci rasturac domova...pisi ti ako imas vremena....

Pa kleveta je kažnjiva i u nas se dobije 5000 evra za to.
Baš mi trebaju,samo ti nastavi ,
Tadić Josipović uspostavljaju konačno pravne države..

Kakva kleveta majke ti m ? Jesam tebi nesto rekao licno ? :eek: Fantaziras nesto :lol:

A i tvoje pretnje me nece spreciti da govorim istinu :manikir:

znam da vam je Sotona Boss pa mu se zalite koliko zelite :manikir:

Ja pisem o Bibliji i o Bogu ne o tebi i bilo kom ovde :hvala:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back