Biblija je falsifikovana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imate ljude koji vas teraju u zlo i negativnost, i one koji vas teraju u ljubav i dobrotu... Ali nigde nemate one koji vas uče balansu, koji je potpuno prirodan za celokupnu kreaciju, pa i za nas, već vam odvlače pažnju na to da je balans beskrajna ljubav i samo ljubav, što nikako nije tačno. Kraće rečeno, mnogo ste polarizovani. Mrzeti zlo u sebi znači mrzeti polovinu sebe samoga... totalno pogrešno.

Ne postoji ni greh ni kazna za greh.

Bog i Isus Hrist nemaju nikakve zajedničke tačke. Ako je bio bogoborno i bogohulno obrezan, Isus je bio na nižem nivou od svih ljudi koji se nisu obrezali. Čovek koji inicira obrezivanje (onaj koji obrezuje recimo svoje dete) polazi od toga da je bog pogrešio u anatomiji ljudskog tela, te da se on drznuo da tu grešku ispravi. Dakle, sa punim pravom se može smatrati da je obrezivanje bogohulni, bogoborni i protivprirodni čin, usmeren, u krajnjem slučaju, direktno protiv božanske ličnosti. Nadam se da će bog oprostiti onim ljudima koji su obrezali Isusa i Muhameda, ali i ostale nesrećnike koji se nisu pitali o tome. Izuzetak je neki muškarac koji bi zbog braka sa Jevrejkom ili muslimankom, recimo, obrezao sam sebe; njemu nema oproštaja. Treba spomenuti i ovo. Kada se neko obreže, njemu se zatvaraju srčana čakra i sve ostale gornje čakre (grlena, “treće oko” i krunska čakra), pa pomenuti bogoborni, bogohulni i protivprirodni čovek postaje prizemno živo biće, koje može da se bavi samo osnovnim, životinjskim nagonima. Pored toga, oni božji protivnici koji su izmislili obrezivanje se nisu obrezivali, niti su obrezivali (skrnavili) svoju decu. Ima nekih verskih fanatika koji su me pitali zašto sečem nokte i kosu. Odgovorio sam im da to radim iz istog razloga iz koga golubovi čupaju sami sebi ofucano perje ili zmija menja košuljicu. Kad bih video da golubovi sami sebi čupaju kljun ili prste na nogama, ili da zmija sama sebi čupa zube ili kesu sa otrovom - onda bi me mogli ubediti da i čovek treba da secka kožicu sa glavića. Bog je stvorio sve delove tela za neku funkciju, a ne za seckanje. Znam da mnogima ovde smeta ova tužna istina, ali nijedan neobrezan vegan, koji jede samo voće i povrće, ne može se nikako spasiti preko obrezanog Isusa Hrista, koji je jeo meso, mleko i jaja. Šta će meni, kao neobrezanom veganu, krv obrezanog Isusa Hrista, koja je bila puna mesa, mleka i jaja, kad je moja krv čista? Ne treba mi uopšte. Ni meni niti bilo kom veganu. Ljudi koji jedu samo voće i povrće ne treba da slede ljude koji jedu meso, mleko i jaja. Onaj ko se hrani na takav način ne može se baviti duhovnošću i ne može doživeti prosvetljenje. Kad se životinja kolje ona nabija strahove u mišiće. Onaj ko jede meso unosi u sebe smrt, životinjske strahove i strah kao takav - a sa strahom i strahovima nema prosvetljenja. Kraj priče.

Čuo to već više puta. Ništa novo.

- - - - - - - - - -

Ne postoji nikakav "božji zakon" u obliku bilo kakve knjige ili bilo kog ljudskog formata. Bogu svaka čast, a demonima koji su se neukim ljudima predstavili kao bog i od njih tražili da im kolju i prinose krv poklanih volova, ovnova i golubova, sve najgore. Bogu ne treba ničija krv. A taj "zakon" koji pominješ, da li on važi i za one silne bezbožnike, što glume moralne vernike, a podmeću neistine u ime sagovornika, i istorijske falsifikate u ime istoričara, mislim na neuspele propovednike, nedovoljno obučene u svojim beznačajnim protestantskim verskim zajednicama, koji namerno i svesno, sa predumišljajem, konzumiraju industrijsko GMO mleko sa farme, iz tetrapaka, puno kravlje krvi i gnoja? Božji zakon zabranjuje konzumaciju krvi. Zašto je onda konzumirate iz mleka?

Zašto ne poštuješ "eto taj zakon"?

Zakon ne zabranjuje konzumiranje mleka. Da Bog tako razmišlja kao ti onda bi to i rekao. Ovako to nije rekao. To što je rekao to poštujem.

E onda mu je sada ostalo jedino da se pobrine da vanzemaljci ne dođu do nas,
da ih ne ukvarimo, pošto je čitava planeta utočište za grešnike.

Ti Božije zakone vidiš jednako kao i ljudske zakone. Boga jednako kao i bilo
kog diktatora, osim što ga moćnijim smatraš. I teže je tu tvoju ''promisao'' shvatiti
nego Božiju.

Al neću Zorana da nerviram na njegovoj temi.

Evo ćutim.. :kafa:

Razumem i tebe. Ali kada bi samo malo razmislila o svrsishodnosti Božijeg Zakona i kontekstu prevencije zla videla bi da ima itakako rezona u onome što zakon uči. Samo pogledaj poplavu zla i nevolja koje snalazi čovečanstvo i zamisli kako bi bilo kada bi Zakon imao svoju ulogu i primenu da li bi ovog nemorala i zla bilo. Gradovi utočišta bi dobro bilo primeniti za "zlo" koje je u procvatu...Božanska preventiva je nabolje rešenje. z:).

Svako dobro

Čuo to već više puta. Ništa novo.

- - - - - - - - - -

Zakon ne zabranjuje konzumiranje mleka. Da Bog tako razmišlja kao ti onda bi to i rekao. Ovako to nije rekao. To što je rekao to poštujem.

Čuo i ja tvoje nebuloze mnogo puta. Ništa novo.

To nije ono mleko iz tog vremena, to je današnje GMO mleko sa farme i iz tetrapaka: http://i21.servimg.com/u/f21/19/25/11/41/gnoj10.jpg . Fuj. Hipokritu. Puno je kravlje krvi. Bljak. Ako znaš sve ovo, a znaš, i piješ ovo - postaješ božji neprijatelj. Za razliku od mene. Bolji sam od tebe i svih vas. U svemu. Nisi mi do članaka. Niste mi ni do kolena. Došao si na ovu temu da se teraš sa mnom na ličnoj osnovi. Dobro, Prihvatam izazov. Razbiću te argumentima i poniziti, kao nedavno.

- - - - - - - - - -

Razumem i tebe. Ali kada bi samo malo razmislila o svrsishodnosti Božijeg Zakona i kontekstu prevencije zla videla bi da ima itakako rezona u onome što zakon uči. Samo pogledaj poplavu zla i nevolja koje snalazi čovečanstvo i zamisli kako bi bilo kada bi Zakon imao svoju ulogu i primenu da li bi ovog nemorala i zla bilo. Gradovi utočišta bi dobro bilo primeniti za "zlo" koje je u procvatu...Božanska preventiva je nabolje rešenje. z:).

Svako dobro

Ne razumeš ti ništa. Ona razume sve. Ja za svojih 40 i nešto godina nisam video nijednog jedinog vidovnjaka, vrača, pogađača, proroka, božjeg čoveka, ili ne znam kakvog već samozvanog šarlatana, koji jede meso, mleko i jaja, pije kafu, puši duvan, pije alkohol, uzima ko zna kakve sve lekove, neretko uživa i u drogama, i laže kao pas, koža mu se raspada od otrovnih isparenja, da mu ne bih dao ni da me izmasira, pa čak se ne bih ni rukovao sa njim, da mi ne prlja kožu i ne remeti auru, da je pogodio bilo šta što će se dogoditi u budućnosti. Nikada. Niko. Nema ih, niti će ih ikada biti. Samo se poturaju "proroci" koji su nešto "pogodili", a to nešto se dogodilo. Čikam nekoga da pogodi bilo šta u budućnosti. Evo, JS recimo već decenijama se brukaju time da hoće da pogode datum Armagedona, koga realno nikada neće ni biti, i uvek promaše. Zašto? Zato što nijedan "prorok" nije sposoban da pogodi bilo šta u budućnosti. Nego kad se nešto dogodi on tvrdi kako je to pogodio.. tra la la...

Ojha. Ende.

To nije ono mleko iz tog vremena, to je današnje GMO mleko sa farme i iz tetrapaka: http://i21.servimg.com/u/f21/19/25/11/41/gnoj10.jpg . Fuj. Hipokritu. Puno je kravlje krvi. Bljak. Ako znaš sve ovo, a znaš, i piješ ovo - postaješ božji neprijatelj. Za razliku od mene. Bolji sam od tebe i svih vas. U svemu. Nisi mi do članaka. Niste mi ni do kolena. Došao si na ovu temu da se teraš sa mnom na ličnoj osnovi. Dobro, Prihvatam izazov. Razbiću te argumentima i poniziti, kao nedavno.

Ma ne zanimaš me zaista. Ja pričam ovde sa Glisticom:). Ti ako se uklučiš...nemam ništa protiv ali nema svrhe...voliš pisati kilometarske tekstove bez milimetra važnosti. Zato uživaj i piši šta želiš...ako osetim potrebu odgovoriću ponekad. Pozdrav.

Ma ne zanimaš me zaista. Ja pričam ovde sa Glisticom:). Ti ako se uklučiš...nemam ništa protiv ali nema svrhe...voliš pisati kilometarske tekstove bez milimetra važnosti. Zato uživaj i piši šta želiš...ako osetim potrebu odgovoriću ponekad. Pozdrav.

Mene zanima da ukažem na to ko si i šta si, jer si mi se prvi obratio. Jadan je taj tvoj nekakav bog ako si mu ti potreban, da u njegovo ime podmećeš neistine u moje ime, kao i istorijske falsifikate u ime poznatih istoričara. Nećeš ni jedno ni drugo. Prodaješ ovde priče o nekakvom "božjem zakonu", a ne poštuješ ga. Taj zakon zabranjuje konzumaciju krvi u bilo kom obliku, a ti ga konzumiraš (i svi vi ga konzumirate) preko mleka iz tetrapaka, punog kravlje krvi i gnoja: http://i21.servimg.com/u/f21/19/25/11/41/gnoj10.jpg . Fuj. Masoni su ovo namerno uradili, naime odlučili da se mleko puno krvi stavlja u svu industrijsku hranu u kutijama, da bi sve vas robove sistema pretvorili u sataniste. Za mene ova njihova odluka ne važi, mojom odlukom, jer ja jedem samo voće i povrće. Bolji sam i od tebe i od svih vas. Biblija je falsifikovana, a ni original nije bio nešto naročito. Dokazao sam ovom temom. Ojha. Ende.

- - - - - - - - - -

Ali ovo zaista, zaista... kao iz lošeg prevoda Biblije. Koje ispiranje mozga. :rida:

Zoran Jov

Baš me briga ko prevodi i kako prevode.- Prevodi postoje. Smešni su kao crtani film. A ja nisma hrišćanin i meni su smešni. A svi su oni hrišćani. Ili se barem nazivaju tako. Ali vode se kao hrišćani. Biblija je falsifikovana i dalje se falsifikuje. Nema pardona.

Samo sto nisu. Biblija se na falsifikuje i nikada se nije falsifikovala. Mogu samo da se falsifikuju prevodi. No to za samu Bibliju uopste nije relevantno.

Dokazali smo da je Biblija falsifikovana. Ojha.

Niste.

Biblija nije falsifikovana ,nego su razni novotarski prevodi falsifikat ,laz ,da bi negirali da je Hristos Bog ,da bi falsifikovali svoja uverenja o tome da dusa "spava"i "ceka"nesto....

- - - - - - - - - -

Povraca mi se od vegana

Biblija je X puta prepravljana kroz istoriju, dakle falsifikovana. Da ne govorim o tome kako autori Biblije nisu znali za Severnu i Južnu Ameriku, Australiju i Antarktik, i kako su svoje neznanje predstavili kao božje znanje. Strašno. Biblijski bog, koji je od Mojsija tražio zaklane volove, ovnove i golubove, sa krvavih oltara, što je ovaj opisao u Trećoj Knjizi Mojsijevoj, od I do XI poglavlja, a u Indiji je tražio ljudske žrtve (Mojsije je sve ovo preuzeo iz indijskog kulta Kali Ma), najverovatnije je bio neki demon. Šta će bogu bilo čija krv? I govorio je kroz magarce. Šta je „rekao“ Bileamu? „Bileame, zašto me tučeš? Šta sam ti skrivila?“ Kakva božanska „mudrost“, izrečena kroz magaricu. O, da, savetovao je Mojsija kako da zakopava izmet iza šatora u pustinji, a žene kako da se čiste od menstruacije. Baš bogovski posao. Mak se, časti ti.

Povraća mi se od tetoviranih i pirsingovanih robova koji piju industrijsko mlekosa farmi, iz tetrapaka, puno kravlje krvi i gnoja: http://i21.servimg.com/u/f21/19/25/11/41/gnoj10.jpg . Fuj. Biblija zabranjuje konzumaciju krvi u bilo kom obliku. Licemeri, ne poštujete biblijske zapovesti. Meni takvi neće prodavati duhovnost. Nisu mi ni do članaka.

- - - - - - - - - -

Samo sto nisu. Biblija se na falsifikuje i nikada se nije falsifikovala. Mogu samo da se falsifikuju prevodi. No to za samu Bibliju uopste nije relevantno.

Niste.

Na ovoliku temurinu napisao si svega nekoliko rečenica. Na ovolike dokaze samo "Biblija se na falsifikuje"... Što ti se tresu ruke dok pišeš? Au kako si nas razbio argumentima. Na žalost po tebe i po vas očigledno je ko je koga.

Jesmo. Odgovor u tvom stilu.

Biblija je X puta prepravljana kroz istoriju, dakle falsifikovana. Da ne govorim o tome kako autori Biblije nisu znali za Severnu i Južnu Ameriku, Australiju i Antarktik, i kako su svoje neznanje predstavili kao božje znanje. Strašno. Biblijski bog, koji je od Mojsija tražio zaklane volove, ovnove i golubove, sa krvavih oltara, što je ovaj opisao u Trećoj Knjizi Mojsijevoj, od I do XI poglavlja, a u Indiji je tražio ljudske žrtve (Mojsije je sve ovo preuzeo iz indijskog kulta Kali Ma), najverovatnije je bio neki demon. Šta će bogu bilo čija krv? I govorio je kroz magarce. Šta je „rekao“ Bileamu? „Bileame, zašto me tučeš? Šta sam ti skrivila?“ Kakva božanska „mudrost“, izrečena kroz magaricu. O, da, savetovao je Mojsija kako da zakopava izmet iza šatora u pustinji, a žene kako da se čiste od menstruacije. Baš bogovski posao. Mak se, časti ti.

Povraća mi se od tetoviranih i pirsingovanih robova koji piju industrijsko mlekosa farmi, iz tetrapaka, puno kravlje krvi i gnoja: http://i21.servimg.com/u/f21/19/25/11/41/gnoj10.jpg . Fuj. Biblija zabranjuje konzumaciju krvi u bilo kom obliku. Licemeri, ne poštujete biblijske zapovesti. Meni takvi neće prodavati duhovnost. Nisu mi ni do članaka.

- - - - - - - - - -

Na ovoliku temurinu napisao si svega nekoliko rečenica. Na ovolike dokaze samo "Biblija se na falsifikuje"... Što ti se tresu ruke dok pišeš? Au kako si nas razbio argumentima. Na žalost po tebe i po vas očigledno je ko je koga.

Jesmo. Odgovor u tvom stilu.

Tresu mi se ruke jer od jutros nisam nista konzumirao masno. Ocigledan nedostatak jaja i cokoladnog mleka u meni.

Preporucuje se citanje Biblije po onom kako se sad zove?
Znam da je iz Austrije i da je dobijao Bozanske objave.....
Jevandjelje po Jakovu Lorberu........

Ako je još neki u nizu "proroka" koji pogađaju prošle događaje, ne mogu da pogode buduće, a razvaljuju se od mesa, mleka i jaja, ja ga ne bih uvažio.

- - - - - - - - - -

Naravno da nemam pored takvih argumenata. I onda mi samo ostaje :rida: i spamovanje da bi se nekako odrzao na povrsini.

Tako kaži, da znamo koji ti je nivo. Nisi mi ni delovao kao ozbiljan diskutant. Rečenice tipa "Nisi u pravu uopšte", zatim "Nije tako", zatim "Niste" i "Nije", i tome slično, ne uvažavaju se kao argumenti. Nije smešno, žalosno je. Problem je u tome što su većina vernika ovakvi. :rida:

Ako je još neki u nizu "proroka" koji pogađaju prošle događaje, ne mogu da pogode buduće, a razvaljuju se od mesa, mleka i jaja, ja ga ne bih uvažio.

- - - - - - - - - -

Tako kaži, da znamo koji ti je nivo. Nisi mi ni delovao kao ozbiljan diskutant. Rečenice tipa "Nisi u pravu uopšte", zatim "Nije tako", zatim "Niste" i "Nije", i tome slično, ne uvažavaju se kao argumenti. Nije smešno, žalosno je. Problem je u tome što su većina vernika ovakvi. :rida:

Nisam ja ni kazao da nisi u pravu uopste. Ti si razvalio argumentima pa su mi popovi savetovali da ti spamujem temu. Kazu da si nas provalio skroz i da nasu Bogom danu veru mozemo samo spamovanjem da odbranimo.

Nisam ja ni kazao da nisi u pravu uopste. Ti si razvalio argumentima pa su mi popovi savetovali da ti spamujem temu. Kazu da si nas provalio skroz i da nasu Bogom danu veru mozemo samo spamovanjem da odbranimo.

Da li je nekada neko od vas čuo za cyber jaja i cyber piliće?

Ovako. Uzme se kućište od starog kompjutera, u njega se stavi malo slame, i jedno dve kokoši. Potreban je i pevac, da ih posećuje s vremena na vreme. (Naravno, celu ovu operaciju treba da izvede samo i jedino onaj ko razlikuje kokoš od pevca.) I onda svako jutro u kućištu osvane barem po jedno jaje. To su vam cyber jaja. Ako ih stavite pod kokoš, pod sebe ili pod nekoga, a onda izležete pile - to vam je onda cyber pile.

E, sad, morate da numerišete sva jaja brojevima 1 i 0; tako se prave binarna jaja. Numerisanje jaja vrši se tako što se sva jaja provlače kroz okrugle minđuše. Ono koje može da prođe označava se brojem 0, dok se ono koje ne može da prođe označava brojem 1. Nivelisanje jaja, u smislu da li su vodoravno ili horizontalno postavljena, vrši se u odnosu na petlova pernata jaja, koja su referentna tačka. Ona se hrane kompjuterskom energijom iz kućišta. Svaka reč ili svaki broj mogu se izraziti uz pomoć binarnog niza. Zavisno od broja slova ili brojeva.

Ako se neka ženska zove, recimo, Jovanka, šta mislite koliko treba da joj se utera jaja i svega oko jaja da bi joj se ime napisalo u binarnom nizu? Izvinjavam se Titovoj udovici i još nekim gološijankama.

A da li jaja smeju da se probuše i nanižu na konac da bismo dobili pravi pravcati binarni niz?

Mislite o tome.

Ko je stvarno bolji, nema potrebu da govori da je bolji.

Isus je bio čovek iz naroda a ne iz crkve...

Knjiga - ftp://ftp.universelles-leben.org/pub/Srpski/s006se.pdf

“Ovo je Moja Reč - Alfa i Omega” - jevanđelje Isusovo - Hristova objava koju poznaju istinski hrišćani širom sveta. Ova knjiga nije falsifikovana od Jeronima i nije prevedena od strane teologa. Ona je inspirisana od Isusa Hrista.

Iz sadržaja...

* Obilje do sada nepoznatih aspekata iz Isusovog života

* Beseda na gori, sada još protumačena i produbljena od strane Isusa Hrista

* Osnovno o životu nakon smrti

* Zakon setve i žetve kao pomoć za svakodnevnu samospoznaju

* Ishrana i zdravlje po Božijem zakonu

* Odricanje i fanatizam

* Primena sile i prolivanje krvi su protiv Božijeg zakona

* Isusove mogućnosti i granice kod buđenja mrtvih

* Nema večnog prokletstva

* Preduslovi za lečenje iz Duha Božijeg

* Ko su proždrljivi vuci u jagnjećoj koži

* Upozorenje na zloupotrebu Hristovog imena za nehrišćanske ciljeve

* Dublji aspekti braka i partnerstva pred Bogom

* Čovekova slobodna volja

* Doba Svetlosti koje dolazi

* Zašto je Isus mogao da bude uhvaćen i razapet

* Ko zna Boga u sebi, tome nisu potrebne zemaljske vođe

* Carstvo mira Isusa Hrista nastaje preko ljudi koji vrše Božiju volju

* I još mnogo toga drugog.

Namaste.

Ne može da se otvori fajl daj drugi link.

Ko je stvarno bolji, nema potrebu da govori da je bolji.

Ne može da se otvori fajl daj drugi link.

Ada, ma, je li, bogoti? Ma je li, časti ti? A što to ne napišeš bratu po Hristu? I on je to isto napisao protiv mene. Nećeš, jer obojica pijete mleko puno kravlje krvi i kršite božje zakone iz Biblije. Hipokriti. I da, bolji sam od svih onih koji piju kravlju krv iz mleka. Tačka.

Ne znam zašto ne može.

Dobro jutro Kolumbo. Ne samo Biblija, svaka knjiga, iz svih sfera, je izmenjena. Kada su menjali recepte u Pelagicevoj knjizi o lekovitom bilju zar nece menjati Bibliju staru nekoliko hiljada godina.

Nema boljeg primera da zivimo u gnusnoj lazi od primera Kolumba. Od Kineza koji su bili na americkom severnoamerickom kontinentu do nasih moreplovaca koji su bili pre ovog katolika pa do svih ostalih.

Vekovima su Bibliju pisali i prepravljali zaludni popovi, sada je ti zaludan porices. Tacno je da ona nema osnova u stvarnom zivotu, ali zasto si se uzbudio kao uspaljena klimakterusa. Jedi ti sta je tebi volja, niko te ne bije po usesima da jedes sto ne zelis. Uspaljen si kao klimaskterusa dokazujuci jedno te isto od kakio si se pojavio na ovom PDF. Pa sta ako neko uziva da konzumira krvavice, sta se to tebi koj moj tice.Uspaljen si kao da si u klimakterijumu. Pa nek jede ko sta hoce i ko sta voli. Nije tvoje da zabadas tu tvoju njusuku u svaki tanjir. OJHA. ENDE.

Vekovima su Bibliju pisali i prepravljali zaludni popovi, sada je ti zaludan porices. Tacno je da ona nema osnova u stvarnom zivotu, ali zasto si se uzbudio kao uspaljena klimakterusa. Jedi ti sta je tebi volja, niko te ne bije po usesima da jedes sto ne zelis. Uspaljen si kao klimaskterusa dokazujuci jedno te isto od kakio si se pojavio na ovom PDF. Pa sta ako neko uziva da konzumira krvavice, sta se to tebi koj moj tice.Uspaljen si kao da si u klimakterijumu. Pa nek jede ko sta hoce i ko sta voli. Nije tvoje da zabadas tu tvoju njusuku u svaki tanjir. OJHA. ENDE.

A sta su to tacno popovi prepravljali i zbog cega?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back