Biblija i nauka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Okultni simboli? Sve onostrano ima veze sa simbolima, ali sa okultizmom nema.Okultizam je prakticna saradnja sa demonima, simboli su samo slikovne predstave ovog i onog svijeta.
Vidim nisi mnogo upucen u masone i kompaniju, pa nisi mnogo svestan da su mnogi simboli potekli iz njihove 'bujne maste'....trebalo bi da procitas knjigu koju sam ti dao, pa da malo razmislis.
Da li ti ovo ima veze sa bogom?
annuitcoeptissmall.jpg

Tri Vesice Pisces

To su tri osnovne boje, nisu simboli: crvena, plava, zelena i njihovim mijesanje dobijemo zutu, ljubicasti i bijelu.

Crvena je boja ognja koji je izvoriste svjetlosti: "Bog je oganj koji sazize"

Plava
je boja vode: Hristos je ljudima voda zivota

Zelena je boja zive prirode koju odrzava Duh Sveti Zivotvorni

Bijela boja je zajednica ovih triju boja, simbol Svete Trojice.

Poslednja izmena:
To su tri osnovne boje, nisu simboli: crvena, plava, zelena i njihovim mijesanje dobijemo zutu, ljubicasti i bijelu.

Crvena je boja ognja koji je izvoriste svjetlosti: "Bog je oganj koji sazize"

Plava
je boja vode: Hristos je ljudima voda zivota

Zelena je boja zive prirode koju odrzava Duh Sveti Zivotvorni

Bijela boja je zajednica ovih triju boja, simbol Svete Trojice.

Pa ima tri ribe u presjeku.
Tri Vesice..

Vidim nisi mnogo upucen u masone i kompaniju, pa nisi mnogo svestan da su mnogi simboli potekli iz njihove 'bujne maste'....trebalo bi da procitas knjigu koju sam ti dao, pa da malo razmislis.
Da li ti ovo ima veze sa bogom?
annuitcoeptissmall.jpg

To je oko DZ. Vasingtona, jednog od vodecih osnivaca Amerike i njenog prvog predsjednika.Ispod je trinaest redova kamena, prvih trinaest drzava SAD-a,. U prvom redu je ispisana godina osnivanja Amerike: 1786.

I to je okultni simbol...nije sigurno simbol Boga....Boziji simboli su duhovni simboli!
O krstu i ostalim okultnim znakovima mozes naci u pomenutoj knjizi!

6 Васељенски:
Правило 73

Пошто нам је животворним крстом откривено спасење, ми морамо све старање наше уложити, да се одаје достојна част Oноме, средством кога смо се спасли од старога пада. Према томе, одавајући часноме Крсту поклонење и умом, и ријечју, и осјећајем, заповједамо, да са свијем морају бити изглађене слике крста, што неки на поду цртају, да се, кад стају ногама они што иду, не наноси увриједа знамењу побједе наше. Ради тога наређујемо да се одлуче сви они, који у напријед буду цртали на подовима слике крста

Krst je sredstvo kojim se odaje cast Onome, tj. Isusu Hristu.

Znam ja vise, nego sto u toj preporucenoj knjizi pise!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back