Eh, koliko njih znam što se redovno pričešćuju, a nikakvi ljudi. I obratno.Кад се будеш причестио, разумећеш речи апостола Павла које сад не разумеш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, koliko njih znam što se redovno pričešćuju, a nikakvi ljudi. I obratno.Кад се будеш причестио, разумећеш речи апостола Павла које сад не разумеш.
Рекао сам ти као ти, не причам о другима. Причам о теби.Eh, koliko njih znam što se redovno pričešćuju, a nikakvi ljudi. I obratno.
Koliko? I obratno? Definiši nikakav i nekakav, i kako si došao do etalona?Eh, koliko njih znam što se redovno pričešćuju, a nikakvi ljudi. I obratno.
Druže, pročitao sam Bibliju. Taj bog me nije dojmio. A verovao ili ne, bio sam i na liturgiji i na pričešću. Not my cup of tea. Ništa loše ne mislim. Prosto lični utisak.Рекао сам ти као ти, не причам о другима. Причам о теби.
Зашто мислиш да хришћанин треба да буде савршен човек ?
U tome i jeste stvar. Nema etalona. Nebitno je da li si se pričestio ili ne, da li si hrišćanin, musliman ili hindus.Koliko? I obratno? Definiši nikakav i nekakav, i kako si došao do etalona?
Нисам ни питао да ли си прочитао Библију. Само сам ти рекао да ако покушаваш да гледаш на све то на тај начин на који ти гледаш, немој да очекујеш да нешто можеш разумети.Druže, pročitao sam Bibliju. Taj bog me nije dojmio.
Верујем, а верујем и да је било јако давно, али оставимо сада то.A verovao ili ne, bio sam i na liturgiji i na pričešću.
Pa mozda zato sto je sam Isus to nalozio svojim ucenicima...!?Рекао сам ти као ти, не причам о другима. Причам о теби.
Зашто мислиш да хришћанин треба да буде савршен човек ?
Pa sto bog stvori tu grozotu?Kaze da je to.odvratno grozota prava da se seksaju dva muskarca.Bog je taj otvor coveku napravio da tu izlazi kaka a ti nastavi dalje a da ne ulazi sta.
Шта је требао да уради, шта предлажеш ?Pa sto bog stvori tu grozotu?
Da napravi sve ljude bez hormonalnih poremećaja, ma bez svih poremećaja.Шта је требао да уради, шта предлажеш ?
То није било питање.Da napravi sve ljude bez hormonalnih poremećaja, ma bez svih poremećaja.
То није било питање.
Шта је требао да уради, шта предлажеш ?
Da napravi sve ljude bez hormonalnih poremećaja, ma bez svih poremećaja.
I šta kažeš to nije bilo pitanje.
Odgovoreno ti je tačno na pitanje koje si postavio.
Ako govorimo o Bogu iz Biblije i Kurana voli taj Bog da se iživljava nad ljudima.Da napravi sve ljude bez hormonalnih poremećaja, ma bez svih poremećaja.
– Ноmоѕеkѕuаlnоѕt је grіјеh јеr је орrеčаn nаčеlіmа ѕроlnоѕtі kоје је Воg uѕtаnоvіо.
– Ноmоѕеkѕuаlnоѕt је grіјеh јеr Віblіја gоvоrі о nјеmu kао о zlu. (1 Коr 6,9-10; Lеv 18,22-23; Rіm 1,21-27).
– Ноmоѕеkѕuаlnоѕt је grіјеh kојі роtраdа роd Воžјu оѕudu (Rіm 1,18; Роѕt 19,4-11; 24-25)
Віblіја јаѕnо tvrdі dа је hоmоѕеkѕuаlnоѕt grеh.
Komentari![]()
Pogotovo ovi koji na gej računarima gledaju gej sadržaj, tzv. vatikanske akcione filmove.Alan Turing je bio homoseksualac.
Čovek je osmislio računar i danas svi koristimo te njegove "GEJ" računare. Tako da smo svi grešnici.
Pogotovo ovi koji na gej računarima gledaju gej sadržaj, tzv. vatikanske akcione filmove.