vuda
Domaćin
- Poruka
- 3.387
Shta radi suradnja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... и сад вајчу јасво ђале!!!Bravo Dačiću![]()
Причекај још мало па да видиш одговор сарадника са супротне стране закона!!!Shta radi suradnja.
To su se ovi nasi novinari zaje*bali, nije bia nego c * i * a * .
BIA i DEA zaplenile skoro tri tone kokaina
BIA i DEA zaplenile skoro tri tone kokaina
Blic - Pre 60 minuta
Pripadnici BIA i američke DEA u međunarodnim vodama zajedničkom akcijom zaplenili su 2,8 tona kokaina, javlja B92.
Prema prvim informacijama droga je bila namenjena evropskom tržištu.
Uskoro opširnije...
http://vesti.krstarica.com/?rubrika...7c0072d5087cb3e55&dan=15&mesec=10&godina=2009
Zanimljivo.....u medjunarodnim vodama.....
Мислим да ће неко у ЦГ да бидне љут
ode silna lova namjenjena "razvoju" separatisticke organizacije, modernizovanju bolnice za vadjenje organa "na zivo", kupovina helikoptera za brz transport istih itd. ocekujem miting u pristini jer "opet neko" koci razvoj 
ma ja mislim da adem nije dzaba ostavio tri,cetri posta na temi. roba je od njegovog gazdeode silna lova namjenjena "razvoju" separatisticke organizacije, modernizovanju bolnice za vadjenje organa "na zivo", kupovina helikoptera za brz transport istih itd. ocekujem miting u pristini jer "opet neko" koci razvoj
![]()
Nema veze što je uhapšeno neoliko srpskih državljana i što su crnogoski karteli naručioci i platioci... Za nas su i dalje Albanci najveći dileri droge...![]()

pa lepse je na moru , a i bolja je robaOni na Atlantic ocean idu da bi radili posao,a kuci pred nosom imaju koliko hoces!![]()

Nema veze što je uhapšeno neoliko srpskih državljana i što su crnogoski karteli naručioci i platioci... Za nas su i dalje Albanci najveći dileri droge...![]()

pa normalno da smo najveci...vi jos radite sa tonama...![]()

ma ja mislim da adem nije dzaba ostavio tri,cetri posta na temi. roba je od njegovog gazdeode silna lova namjenjena "razvoju" separatisticke organizacije, modernizovanju bolnice za vadjenje organa "na zivo", kupovina helikoptera za brz transport istih itd. ocekujem miting u pristini jer "opet neko" koci razvoj
![]()

koja budalastina... ti mislis da cu ja dati slobodno popodne stotinama ljudi, zarad organizovanja mitinga pod geslom "ne uzimajte nam hleb iz ustiju" zbog par tona??![]()

aj u dvaes maraka da ne znas koja je sledeca mjerna jedinica veca od tone![]()

Nisu za nas
Nego za citav svet
Cuti bre![]()
)