BIA zaplenila 2,8 tona kokaina

BIA i DEA zaplenile skoro tri tone kokaina

BIA i DEA zaplenile skoro tri tone kokaina
Blic - Pre 60 minuta

Pripadnici BIA i američke DEA u međunarodnim vodama zajedničkom akcijom zaplenili su 2,8 tona kokaina, javlja B92.

Prema prvim informacijama droga je bila namenjena evropskom tržištu.

Uskoro opširnije...

http://vesti.krstarica.com/?rubrika...7c0072d5087cb3e55&dan=15&mesec=10&godina=2009

Zanimljivo.....u medjunarodnim vodama.....

ocigledno da su majstori zaobisli neke vazne ljude u eu vlastima, hteli sami da diluju, bez supervizije ;)

ma ja mislim da adem nije dzaba ostavio tri,cetri posta na temi. roba je od njegovog gazde:) ode silna lova namjenjena "razvoju" separatisticke organizacije, modernizovanju bolnice za vadjenje organa "na zivo", kupovina helikoptera za brz transport istih itd. ocekujem miting u pristini jer "opet neko" koci razvoj :per:

ma ja mislim da adem nije dzaba ostavio tri,cetri posta na temi. roba je od njegovog gazde:) ode silna lova namjenjena "razvoju" separatisticke organizacije, modernizovanju bolnice za vadjenje organa "na zivo", kupovina helikoptera za brz transport istih itd. ocekujem miting u pristini jer "opet neko" koci razvoj :per:

siptari uglavnom sluze kao postexpress za heroin afganistanac, ko ce njima da poveri kokain, ipak je to fina i skupa roba

koja budalastina... ti mislis da cu ja dati slobodno popodne stotinama ljudi, zarad organizovanja mitinga pod geslom "ne uzimajte nam hleb iz ustiju" zbog par tona??:dash::dash:

Back