Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Ne mogu da kažem striktno NE, zato što možda i bih jer ne osuđujem. Ali na prvu loptu je tripozno, ono kad ti kaže "idem do druga"
Ali OK, ako je pošten, čestit mladić pa... zašto NE? Ako ima poverenja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,da kod drugara ides?!Ne mogu da kažem striktno NE, zato što možda i bih jer ne osuđujem. Ali na prvu loptu je tripozno, ono kad ti kaže "idem do druga"Ali OK, ako je pošten, čestit mladić pa... zašto NE? Ako ima poverenja...
Da igrate goli na mesečini, je liDa,da kod drugara ides?!bem ti sve
Užas jbt hahaDa igrate goli na mesečini, je li![]()
ne jer treba da postoji neki respektDa li biste bili u seksalnoj i/ili emotivnoj vezi sa nekim ko je biseksualac?
Svima nam jeNekako ne bih.
Zanimljivo mi je da mi je ženska biseksualnost prihvatljivija od muške. Nekako...
To nije bila lezbejkaNe znam,da li je neko probao,da vodi ljubav sa lezbejkom.Uveravam one,koji nisu,da je vrlo zanimljivo i interesanttno......
Da.Da li biste bili u seksalnoj i/ili emotivnoj vezi sa nekim ko je biseksualac?
Možda je procentualni udeo takav-i-takavNe mislim da ima mnogo biseksualaca.Ima normalnih,homica i lezbejki.Tesko da je nekom isto,bio sa muskrcem ili zenom,i obrnuto.!
Da li biste bili u seksalnoj i/ili emotivnoj vezi sa nekim ko je biseksualac?