- Poruka
- 55.168
Da li biste bili u seksalnoj i/ili emotivnoj vezi sa nekim ko je biseksualac?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih zeleo seks sa dokazanom lezbejkom.Interesuje me,kako vodi seks,da li moze da dozivi orgazam sa pravim muskarcem.Da li biste bili u seksalnoj i/ili emotivnoj vezi sa nekim ko je biseksualac?
Да жена кући доводи друге жене сличне њој?Da li biste bili u seksalnoj i/ili emotivnoj vezi sa nekim ko je biseksualac?
ако је права лезбејка неће с тобом гарант. Она је лезбејка са разлогом.Ja bih zeleo seks sa dokazanom lezbejkom.Interesuje me,kako vodi seks,da li moze da dozivi orgazam sa pravim muskarcem.
To je sad siroko pitanje,skrivanje.Niko to ne moze da zna i ne zavaravajte se ljudi.Koliko god nekad mislili da poznajete partnera, toliko se varate.
![]()
Stvarno ne znam kakve su statistike.Ne mislim da ima mnogo biseksualaca.Ima normalnih,homica i lezbejki.Tesko da je nekom isto,bio sa muskrcem ili zenom,i obrnuto.!
Nije prevara zato sto je pol drugi? Majke ti.Mozda. Mislim, da me zenska prevari sa drugom zenskom...nekako mi to nije prevara. Ne bih se osjecao prevarenim, vjerovatno bi mi bilo smijesno. Mislim da to i nije toliko strasno.
Ne znam. Ovako direktno da znam prije veze, ne, bolesno je.![]()
Pa nekako mi djeluje bezazlena prevara, nije mi konkurencija, ne mogu da se poredim...to dodje kao neki njen hir da bude sa zenskom...ja joj kazem da se uozbilji i predjem preko toga. Ako ne uradi to, raskidamo zato sto je neposlusna, uvrnuta, bolesna...sta god. No hard feelings. Nije isto...ovo dodje kao neka bezbolna prevara.Nije prevara zato sto je pol drugi? Majke ti.
Sta vise u toj jednacini,prevara se izgleda podrazumeva
Znaci polize pic.ku nekoj i ono kao sve ok,ipak ja imam ******.Pa nekako mi djeluje bezazlena prevara, nije mi konkurencija, ne mogu da se poredim...to dodje kao neki njen hir da bude sa zenskom...ja joj kazem da se uozbilji i predjem preko toga. Ako ne uradi to, raskidamo zato sto je neposlusna, uvrnuta, bolesna...sta god. No hard feelings. Nije isto...ovo dodje kao neka bezbolna prevara.![]()
Svaka zenska osoba,trebala bi da zna,da samo muskarci imaju Ud.Znaci polize pic.ku nekoj i ono kao sve ok,ipak ja imam ******.
Zaljubi se u drugu zenu,ali ja imam ******
Taj ****** bas mocna stvar,ko carobni stapic?
Hm,da.Svaka zenska osoba,trebala bi da zna,da samo muskarci imaju Ud.
Ne.Da li biste bili u seksalnoj i/ili emotivnoj vezi sa nekim ko je biseksualac?