BG INSOMNIA

a moja ispala za sundjera.. hahahha.. koji sam ja debil.. kad se pojavio.. ja nisam ni gledala . niti sam znala kako se zove..nego videla njega samo.. i razmisljam, sta ce sir na dnu mora.. onaj sir sa rupicama... :D :D
i posle mi decko kaze, debilu pa to je sundjer.. kakav sam kreten.. .:D

MASTERMIND:
ne gledam ni ja,ali mi je uvek ukljuchen tv :)
chuo sam da oni to mogu da nam spakuju u podsvest,kao poseduju te moći i sve to... :)
a i telefon je poskupeo,ali za to me zabole :) ,ono...nisam vishe na dial-up :P

e, pazi ovo šinko:

Način prezentacije oglasnih poruka i TV prodaje

Član 54. (II) , 4. član

Zabranjeno je oglašavanje usmereno na podsvest, preporučivanje proizvoda i usluga tokom emisija koje nisu namenjene oglašavanju i drugi oblici skrivenog oglašavanja.

:lol: a ja mislila zayebavaju se kad kenayju o podsvesnim porukama....nama to pričao prof. u gimnaziji, kao - vodite računa i sl..

ima sa koka kolom luđa fora - kad ucrtaju u mehure golu ženu, ali tako da je zaista samo oštro oko može videti! Reklama je izazvala skandal, ali kokakoličari su, po običaju, profitirali...ili beše neko duvanje qrca....hahaha...

evo ga nađoh scandal :mrgreen:
pushenje ovde

postoji breeeee
ahh.gif

:)

Betty:
ima sa koka kolom luđa fora - kad ucrtaju u mehure golu ženu, ali tako da je zaista samo oštro oko može videt! Reklama je izazvala skandal, ali kokakoličari su, po običajku, profitirali...ili beše neko duvanje qrca....hahaha...

evo ga nađoh scandal :mrgreen:
poster.asp

http://www.snopes.com/cokelore/poster.asp

bez :) da nisam hteo da "citiram" ne bi video link,a bas sam hteo da pitam o chemu se radi :) :P

Back