gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
"Zadruzno Borbena Organizacija Rada" 
borbena??!!???
i pogledajte, ima 666 postova

borbena??!!???

i pogledajte, ima 666 postova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Прави сарадници немачког окупатора су заправо били сами комунисти, јер је СССР био у савезу са Немачком, све док им Хитлер није напао драги им Совјетски савез. Чињеница је да су англофили (међу њима и будући равногорци) учествовали у организовању 27. марта 1941. а да припадници комунистичке партије и други русофили нису учествовали у томе па су чак били и против тога (иако су пар година касније говорили сасвим супротно). Чињеница је да су домаћи комунисти тесно сарађивали са немачким окупатором све док Хитлер није напао СССР. Чињеница је, дакле, да отпор комуниста према немачком окупатору почиње не одмах када је нападнута Југославија него онда када је нападнут СССР (то довољно говори о СССР-у). Чињеница је да Српски добровољачки корпус (тзв. "љотићевци") никада није ишао у борбу против Руса. Итд., итд. ...
Кад већ помињемо неке чињенице, не требамо заборавити ни неке друге. Мало објективности молим.
Иначе, Љотић никада није био стрељан. Толико о твојој обавештености. А убедљиво највећи злочинац је био Тито, заједно са својим крволочним комунистичким бандитима.
@Зборко; nojkic_problem
'Ajde vas dvojica stručnjaka za KPJ nađite na netu nešto o Prvom ratnom proglasu CK KPJ-u narodima Jugoslavije od 15. aprila '41. a onda (ako vama nije baš previše teško) i o Majskom savjetovanju KPJ-u u Zagrebu iste godine.
Međutim hajde da pretpostavimo da je to o saradnji komunista sa Švabama tačno.
Pitanje koje se tada nameće je slijedeće - ko su veća govna, oni koji su sa njima sarađivali do 22. juna '41. ili Ljotić i njegova raja koja je tu saradnju nije nikada ni prekinula?

@Зборко; nojkic_problem
'Ajde vas dvojica stručnjaka za KPJ nađite na netu nešto o Prvom ratnom proglasu CK KPJ-u narodima Jugoslavije od 15. aprila '41. a onda (ako vama nije baš previše teško) i o Majskom savjetovanju KPJ-u u Zagrebu iste godine.
Međutim hajde da pretpostavimo da je to o saradnji komunista sa Švabama tačno.
Pitanje koje se tada nameće je slijedeće - ko su veća govna, oni koji su sa njima sarađivali do 22. juna '41. ili Ljotić i njegova raja koja je tu saradnju nije nikada ni prekinula?
Ma jok, ali imam je na mobilnom kao zvono ... nego ne odgovori ti meni ko su veća govna?Признај да свако вече пре спавања певаш ону "По шумама и горама"![]()
Ma jok, ali imam je na mobilnom kao zvono ... nego ne odgovori ti meni ko su veća govna?

Признај да свако вече пре спавања певаш ону "По шумама и горама"![]()
evo jedna za Aleksandra patriOtUUU

Па никако да се ви договорите, јесам ли ја четник или партизан!?
![]()
Четник никако ниси. Ти си комуниста. Али ми на питање још ниси одговорио.

Па никако да се ви договорите, јесам ли ја четник или партизан!?
![]()

sad su naredu navijaci (citaj: narko dileri i neinteligentni besposlicari) 

Samo udri bagru i ostale radikalne.![]()