BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Tachi nemoj da se uzbudjujes.
И шта сада и тебе да псујем, како можеш тако да причаш , како можеш бити толико ненормалан идиот и коњина..ПА ШТА СВЕ СРБИЈА НЕ ТРПИ.

Ово је невероватно!
Ненормални, моји ратују на КиМ-у са арбанашком гамади...неколико стотина година! Имамо жртава више него ти кољена, и ти си нашао да ****ш и неког називаш тачијем

nisam ja glup agime sto se nerviras odma.
imam ja mnogo toga da kazem, ali zasto da pricam simpanzama, ko da ce me razumeti.
bolje da pricam onom perfexu troslojnom u klonji svojoj, vise bi on razumeo nego ti.

Ма ти ненормални и мутави малоумни човече, немаш везе ни пертле да свезеш!
Какво само ****ње од тебе на овом форуму, па човече, мајка и отац те још издржавају, а ти неком нешта да говориш!

АЛОХА ШАБНЕ!

И шта сада и тебе да псујем, како можеш тако да причаш , како можеш бити толико ненормалан идиот и коњина..ПА ШТА СВЕ СРБИЈА НЕ ТРПИ.

Ово је невероватно!
Ненормални, моји ратују на КиМ-у са арбанашком гамади...неколико стотина година! Имамо жртава више него ти кољена, и ти си нашао да ****ш и неког називаш тачијем

Šalom

Ako ne budeš mogao da postuješ "hladne glave", pristojnim rečnikom, neću imati drugog izbora ...

Zato te molim da o tme povedeš računa.

Сву ДС гамад овом приликом поздрављам, нећете још дуго, сјеме вам се затрло!
Коњине човечије!

Али полако само!

Ne volim da kunem, proklinjem itd, nisam vracara....ali, u svakom slucaju, saljem ti slicne pozdrave s dodatkom da si se ovim postom spustio veoma nismo...mada, verujem ja u tebe i tvoj Obraz da mozete da se spustite jos nize...nama demokratama :)

Ма ти ненормални и мутави малоумни човече, немаш везе ни пертле да свезеш!
Какво само ****ње од тебе на овом форуму, па човече, мајка и отац те још издржавају, а ти неком нешта да говориш!

АЛОХА ШАБНЕ!

Сву ДС гамад овом приликом поздрављам, нећете још дуго, сјеме вам се затрло!
Коњине човечије!

Али полако само!
:lol:

Ljudi, u Nemackoj koja sada ima najostrije zakone sto se tice fasizma i nacizma legalno funkcionise NDP (National Democratic Party of Germany) Neo-nacisticka grupacija koja ima blizu 1000000 glasaca na izborima.
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Neonazimarch.jpg

Hocu da kazem da ne treba zabranjivati Neo-nacisticke organizacije sve dok se ponasaju u skladu sa zakonom.
Sto se obraza tice, sasvim je normalno zabraniti pokret koji izaziva nasilje i mrznju. Primer: NOVI SAD. Neka misli sta ko hoce i neka to javno iznosi ali samo dok je to u granicama normale,bez fizickih obracuna.

Ljudi, u Nemackoj koja sada ima najostrije zakone sto se tice fasizma i nacizma legalno funkcionise NDP (National Democratic Party of Germany) Neo-nacisticka grupacija koja ima blizu 1000000 glasaca na izborima.
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Neonazimarch.jpg

Hocu da kazem da ne treba zabranjivati Neo-nacisticke organizacije sve dok se ponasaju u skladu sa zakonom.
Sto se obraza tice, sasvim je normalno zabraniti pokret koji izaziva nasilje i mrznju. Primer: NOVI SAD. Neka misli sta ko hoce i neka to javno iznosi ali samo dok je to u granicama normale,bez fizickih obracuna.

ne slazem se da ih treba pustiti, jer bi onda njihova zabrana tek bila omogucena padom prvih zrtava. sta ako to bude neko tvoj?
upravo je sustina svega da se to satre u ranijem stadijumu od onog gde je vec poceo da nanosi nenadoknadivu stetu (zivote). milion u nemackoj od 90 miliona ljudi, nije isto sto i milion ipo u srbiji, koji su potpora takvoj struji.
inace budite sigurni da oni moraju jako dobro da paze sta rade tamo, i da velicanja nacizma i fasizma ne prodju neopazeno sto se tice krivicne odgovornosti.
a ovi ovde mogu na sva zvona da zvone o svojim firerima.

NORMALNO DA SE SLAZEM SA TOBOM DA IM NE TREBA DOZVOLITI DA DODJE DO ZRTAVA
Ono sto hocu da kazem je da u dosta zemalja postoji po neka ekstremno desno ili levo orjentisana partija pr:

Austrija - FPO (Freedom Party of Austria) 34.33% glasova
Francuska - National Front 10.44% glasova
Nemacka - NDP (National Democratic Party of Germany) 1.8% glasova
Slovenija - SNS (Slovenian National Party) 6.27%
itd...

Uostalom Srpska Radikalna Stranka je takodje ekstremno desno orjentisana.
Ja ne volim SRS daleko od toga ali samo kazem da nacionalisticke partije mogu da funkcionisu bez problema ako same ne predstavljaju problem.

da, na to sam mislio kada sam pisao. obicno ti koji se busaju u navodno crkvu, su upravo najtezi gresnici na svetu. ko kad ti se krimosi sa kilu zlata oko vrata sa sve brate i znaci, okupljaju u crkvama za "blagdane" i odma su najveci pravoslavci. a oni sto ne dodju u crkvu i nisu im usta puna crkve, ti su antisrbi i bezboznici.
a to sto vecina postenog sveta ipak postuje zapovesti kao moralne norme, ne kao religijske,
a oni krse svaku jednu od njih, to nije bitno.

opet kazem, treba posedovati vestinu citanja da bi znao za 10 zapovesti

e pa sada ako cemo o crkvi,skoro svaka 2 zena u srbiji izvrsi abortus(ubistvo)a posle se moli kao i kriminalci,sto veci kriminalac to veci krst nosi,ali samo sto je cela sadasnja vlast od 5 oktobra bazirana na prevari naroda sto je isto tako bozja zapovest-tako da o crkvi i postovanju ljudi te iste necemo jer na svetu ne postoji ni 0,01 pravih vernika

e pa sada ako cemo o crkvi,skoro svaka 2 zena u srbiji izvrsi abortus(ubistvo)a posle se moli kao i kriminalci,sto veci kriminalac to veci krst nosi,ali samo sto je cela sadasnja vlast od 5 oktobra bazirana na prevari naroda sto je isto tako bozja zapovest-tako da o crkvi i postovanju ljudi te iste necemo jer na svetu ne postoji ni 0,01 pravih vernika

nije bas svaka 2. zena, al nebitno, slazem se.
ali te iste zene ne idu okolo i nazivaju ostale bezboznicima izdajnicima i ne znam cime, a pritom sebe isticuci kao cuvare vrednosti

"По делима ћете их познати"
Најновије акције:

ПОМОЋ СРБИМА У ОРАХОВЦУ И ВЕЛИКОЈ ХОЧИ

У суботу 24. маја 2008, на дан Св. Ћирила и Методија, чланови Отачаственог покрета Образ посетили су србске енклаве у Ораховцу и Великој Хочи и манастире Пећка Патријаршија, Дечани и Зочиште. Том приликом становницима енклава допремљено је преко 10 тона помоћи.

Акција прикупљања помоћи за житеље Ораховца и Велике Хоче, коју је Отачаствени покрет Образ извео у сарадњи са људима добре воље из више србских градова, била је непосредан повод нашег боравка на Косову и Метохији. Благословом Божијим, обезбедили смо преко 10 тона основних животних намирница, више стотина књига духовне садржине и 300 кг разних слаткиша за децу која која већ девет година живе и расту окружена бодљикавом жицом и којима је на најбезобзирнији начин ускраћено право на нормалан живот. Међутим, ни тако тешки услови живота нису сломили дух деце из Ораховца и Велике Хоче. Колико нас је само одушевила њихова радост када смо им донели мајице са знаком Образа, а потом још и више смелост са којом су их обукли! Јер, за то је потребно имати храбрости чак и у "слободном" делу Србије, а камоли овде где се опасност просто осећа у ваздуху.

Кад је реч о самом путу, прва станица је била Косовска Митровица, одакле смо се, након срдачног поздрава са браниоцима града, легенрадним "Момцима са моста", запутили ка Пећи и Пећкој Патријаршији. Многи Образовци који су први пут крочили на тло Метохије били су запањени очигледном неправдом – усред најгорег варваризма којим је окупирана сама Пећ, налази се светиња неописиве лепоте, која на први поглед сама прича причу о Светим србским Архиепископима и Патријарсима, Светим Краљевима и Царевима, о сјају и слави Државе коју су створили, о њеном страдању, али и Васкрсењу! Јер, видевши веру и љубав које исијавају из Игуманије и монахиња Пећке Патријаршије, постаје јасно да ће Васкрсење, једнога дана, неминовно доћи!

Следеће одредиште на нашем путовању били су Високи Дечани. Ако је неко и постао малодушан видевши успут како су и колико су хорде клана Харадинај (тренутно неприкосновеног владара тог краја) загадиле Свету србску земљу, морао је изгубити све трагове те малодушности после поклоњења Светом Краљу Стефану Дечанском и заменити је тврдом вером у освету и победу!

Осокољени поклоњењем Светом Краљу, наставили смо пут за србску енклаву у Ораховцу. Тамо смо остали задивљени али и постиђени храброшћу и чврстином вере оних 350 Срба који су остали окружени са 30.000 Шиптара, не желећи да напусте своја огњишта и гробове својих предака упркос свим страхотама и недаћама кроз које пролазе и дан-данас. Неизмерна захвалност тих људи Образу, по њиховим речима "једином правом србском покрету", коју су исказивали на сваком кораку, само је подстакла нашу још већу захвалност њима који свакодневно животом бране и доказују тврдњу да је Косово и Метохија – Србија!

На свега пар километара од Ораховца налази се Велика Хоча, чисто србско село чијих 700 житеља чува и негује чак 12 цркава, винограде из чијег се грожђа и дан-данас прави чувено дечанско вино и винице (винска спремишта) подигнуте у доба Цара Душана. Након посете овом чудесном селу, наставили смо оближњем манастиру Зочиште, потпуно разореном у шиптарском погрому од 17. марта 2004. године. Трудом доскорашњег Игумана о. Петра Улемека манастир је обновљен и сада се поново на врху његовог звоника вијори србска тробојка! И док су изнад самог манастира, окруженог бодљикавом жицом и војницима КФОР-а, Шиптари направили депонију шута од срушених србских кућа, а испод манастирских зидина оскрнавили гробље и уништили све крстове и надгробне споменике, дотле се из ове Светиње, као у инат свему томе, уздиже мирис тамјана и молитва Богу за многострадални србски народ.

Након свега доживљеног и учињеног, дугујемо неизмерну захвалност како нашим домаћинима, тако и свим људима који су помогли у прикупљању и допремању помоћи. То посебно важи за браниоце Косовске Митровице, чувене "Момке са моста", уз чије пожтрвовање и несебичну помоћ смо успели да превазиђемо проблем због којег умало да останемо на пола пута, када се покварио један од аутобуса из наше колоне.

Захваљујући нашој браћи из Косовске Митровице који су још једном показали колико им је Образ на срцу, у касним вечерњим сатима смо кренули својим домовима. У мислима нам је остало наизглед тешко, тужно, али ипак лепо и поврх свега охрабрујуће ходочашће Светом србском земљом, Косовом и Метохијом. И ма колико србским непријатељима то било невероватно, нама је Шар-планина сваким даном све ближа и ближа...

Догодине у Призрену!

ЧЕКАМО ИХ!

Ево због чега "војвођански" сепаратисти траже нашу забрану, а толеришу мађарске фашисте

NORMALNO DA SE SLAZEM SA TOBOM DA IM NE TREBA DOZVOLITI DA DODJE DO ZRTAVA
Ono sto hocu da kazem je da u dosta zemalja postoji po neka ekstremno desno ili levo orjentisana partija pr:

Austrija - FPO (Freedom Party of Austria) 34.33% glasova
Francuska - National Front 10.44% glasova
Nemacka - NDP (National Democratic Party of Germany) 1.8% glasova
Slovenija - SNS (Slovenian National Party) 6.27%
itd...

Uostalom Srpska Radikalna Stranka je takodje ekstremno desno orjentisana.
Ja ne volim SRS daleko od toga ali samo kazem da nacionalisticke partije mogu da funkcionisu bez problema ako same ne predstavljaju problem.

kazes da nema problema na oni deluju sve dok rade po zakonu,a sta ako takvi dodju na vlast ocas posla oni promene zakone i pravila ponasanja.

"Familija srbskih navijača", "Pokret 1389.", "Dveri", "Obraz" i ko zna još kakve organizacije se moraju pod hitno zabraniti. Skupština Srbije mora doneti zakon kojim bi se svim prikrivenim fašističkim i nacionalističkim pokretima onemogućio rad i prodor u javnost. Ne treba to uraditi da bi se mi dodvorili Evropi, već to moramo uraditi zbog sebe samih. Jer, ako gosp. Vacić i njemu slični dođu u priliku da vrše vlast, tek će se tada videti koliko zlo predstavljaju njihove organizacije. Zato treba delovati na vreme, i eliminisati ih političkog života.

"Familija srbskih navijača", "Pokret 1389.", "Dveri", "Obraz" i ko zna još kakve organizacije se moraju pod hitno zabraniti. Skupština Srbije mora doneti zakon kojim bi se svim prikrivenim fašističkim i nacionalističkim pokretima onemogućio rad i prodor u javnost. Ne treba to uraditi da bi se mi dodvorili Evropi, već to moramo uraditi zbog sebe samih. Jer, ako gosp. Vacić i njemu slični dođu u priliku da vrše vlast, tek će se tada videti koliko zlo predstavljaju njihove organizacije. Zato treba delovati na vreme, i eliminisati ih političkog života.

Е онда треба забранити 90% НВО, Кандићку стрељати, забранити и ЛДП, ЛСВ, Гаргамела.... Може тако?

Ја сам на форуму б92 видео више позива на линч него било где другде. Најновији је да се избеглице из Београда стрпају у конц. логоре. Пре неколико месеци један грађански талибан је предложио да се стреља свако ко се изјашњава као националиста и још је табелу направио, коме каква казна. Теофил Панчић је у једној својој књизи децу националиста назвао бубашвабама (или нешто врло слично), да не причам о позиву у Пешчанику да се на Србе баци хидрогенска бомба па до најновијих претњи како се неће дозволити да на власт дође изборна већина која не одговара глобалистичком блоку. Има пуно примера, само треба отворити очи...

Ја сам на форуму б92 видео више позива на линч него било где другде. Најновији је да се избеглице из Београда стрпају у конц. логоре. Пре неколико месеци један грађански талибан је предложио да се стреља свако ко се изјашњава као националиста и још је табелу направио, коме каква казна. Теофил Панчић је у једној својој књизи децу националиста назвао бубашвабама (или нешто врло слично), да не причам о позиву у Пешчанику да се на Србе баци хидрогенска бомба па до најновијих претњи како се неће дозволити да на власт дође изборна већина која не одговара глобалистичком блоку. Има пуно примера, само треба отворити очи...
Форум Б92 је право легло латентних фашиста, тек тамо се види колико би то демократска земља била када би ови маргиналци из ЛДП-а дошли на власт, тада би орвелова 1984. изгледала као земља мира, просперитета и демократије.

"По делима ћете их познати"
Најновије акције:

ПОМОЋ СРБИМА У ОРАХОВЦУ И ВЕЛИКОЈ ХОЧИ

podrzavam dostavljanje materijalne pomoci ugrozenima,
ali ne podrzavam zlostavljanje tamosnje dece za reklamu obraza. zasto im niste podelili normalnu odecu a ne svoja fasisticka obelezja kojima trujete tamosnju omladinu? Njima je najlakse manipulisati, socijalno ugrozenim, frustriranim, istraumiranim i uplasenim ljudima.

ne mogu dovoljno da izrazim svoje gadjenje kada procitam srbski umesto srpski.
parolu srbija ili evropa, necu ni komentarisati.

uopste me ne cudi sto se u toj navijacko-huliganskoj ideologiji slavi zastrasivanje pripadnika LDP, i oznacava kao velika pobeda to sto je jedan polupismeni militantni celavi dripac otisao da se obracunava fizicki, jer umno svakako da ne moze. vama niko nije objasnio da mi ne zivimo u plemenskom drustvu, te se nesuglasice ne resavaju toljagama vec mozgom.
ko ga nema, uzece toljagu. vi ste najbolji primer toga.

p.s. "predsednik" ldp-a koji je u svom "kukavickom cinu" pozvao policiju, je verovatno trebao da izvadi automatsku pusku iz standa i pokosi obrazovce, medjutim sumnjam da bi vam i tada bio po volji.

Poslednja izmena:
Ко каже да их је напао? Само је дошао и питао их како их није срам да тако нешто пропагирају у Краљеву, а јуначине (којима је само сопствена ****** важна - знате ону паролу "ја сам(тојест моја ******) срце Србије) су се престрашиле због саме појаве припадника Образа и побегле док је њихов несрећни председник, оставши сам, позвао полицију

militantni celavi dripac
Заборавих да питам. Зар ви грађански талибани нисте велики борци против предрасуда? Јел видиш можда неког "ћелавца" на било којој нашој слици? Да ли си икада видео групу "ћелавих" Образоваца па себи дозвољаваш да пишеш тако нешто?

Заборавих да питам. Зар ви грађански талибани нисте велики борци против предрасуда? Јел видиш можда неког "ћелавца" на било којој нашој слици? Да ли си икада видео групу "ћелавих" Образоваца па себи дозвољаваш да пишеш тако нешто?

juče sam postavio temu, sa ciljem da se razjasni...ko i zašto naziva "Obraz"- fašističkom organizacijom...zatvorena je!

odmah su okarakterisani kao "skinheadi" i nekke faš. grupe...što nije istina.:rtfm:

pa sebi dozvoljavam svasta, pa i to posto su takvi oni koje sam ja video. tacnije svi koji se pozivaju na njih i velicaju ih, a video sam ih, tako izgledaju. i cesto imaju neki beleg ili zig na glavi ne znam kakav ali nije pecat od veterinara, ne moze ni to da se dobije lako.

ti meni gledas u citap oko predrasuda,
a sta ja da kazem za to sto ti mene nazivas gradjanskim talibanom, ne znam kako taj naziv uopste da shvatim:roll:

crkva bi trebala da vas tuzi sto joj kaljate ugled koji i inace nije sjajan,
i sto uz te poganosti sto vam iz usta izlaze spominjete crkvu i svece(mnozina od svetac).
ne znam da li vam je neko objasnio, ali:

- crkva i uopste cela prica o hriscanstvu Ne pociva na principu skupljanja poena za zagrobni zivot
- toj istoj crkvi i Bogu nije bitno koliko si ti puta bio u crkvi i koliko si tacno iskopirao neki crkveni ritual, vec ono sto ti u sebi osecas i mislis
- 10 zapovesti stoje da bi ih se pridrzavao u potpunosti, ili nikako sto je uvek izbor ali onda batali price o crkvi, a nije predvidjena mogucnost selektivnog postovanja istih
- da li zivis svoj zivot i usmeravas misli i dela prema tim zapovestima, odredjuje da li je za tebe vecna furuna ili raj
- ni tu se ne boduju zapovesti
- da verujete u to sto govorite da verujete, ne biste zvonili po forumima o tome kako ste pomogli tim ljudima dole. zbog koga ste im pomogli? zbog njih ili sebe i medijskog prostora?

mislim da je odgovor jasan

Back