BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Nikakav revolt gde se pali dzamija nije opravdan, pa ni taj u Nisu. U Nisu ih nema toliko, jer je jug Srbije pre svega depresivan i letargican, pa to nije bas preterano plodno tle da ta bagra bude jaka. Najjaci su na severu Srbije, gde organizuju prebijanja Albanaca, prete, i ostale gadosti. Olos ljudski.

Otporasa koji je prebio Albanca samo zato sto je Albanac- ako je toga bilo, naravno da je Cobi trebao da mu lomi kolena.

Obrazovci su organizacija koja JAVNO govori da ce da prebija, ubija, i pusta krv gejevima, ako se ovi usude da organizuju paradu. Onda, i zaista pokusa da ostvari svoju pretnju. Takva organizacija i njeni clanovi ne da nisu vaspitani, nego su agresivci i olosi.

Pa dobro ali kako se ratosiljati te posasti - homoseksualaca, tj. parade njihove? Kako drugacije?

Dragoljub Milanovic je lopov koji je prebijen zato sto je lopov. Sto jeste glupo, i govori o gluposti tih koji su ga prebijali (umesto da ga hapse, ili da se utale sa njim i uzmu kintu, sto je racionalno ponasanje),

Питам се да ли би то исто тврдио и у случају да се презивао Краснићи? :think:

Тешка дилема, е? :lol: Знаш да не би, а опет - не можеш против оних који имају сва права јер мисле као ти.

Питам се да ли би то исто тврдио и у случају да се презивао Краснићи? :think:

Тешка дилема, е? :lol: Знаш да не би, а опет - не можеш против оних који имају сва права јер мисле као ти.

Pa neki lopov koji se preziva Krasnici u Srbiji ne bi bio prebijen zato sto je lopov, vec zato sto je Siptar- to je bar jasno.:telefon:

:zcepanje:

А у нормалних људи је нормално да парадирају? :lol:

Ako mislis na seksualnu orijentaciju, heteroseksualci paradiraju svaki dan sa svojim heteroseksualizmom.

Ako mislis na ovo ostalo, masa drugih drustvenih grupa paradira, pa zasto to ne bi radili i normalni gejevi?:dontunderstand: Barem nece da mi nedelju dana ogranicavaju slobodu kretanja kao oni tupavi vojnici zbog tupave vojne parade, nego samo par sati.

Ne zezam, oni nisu nikakva cudovista pa da im zabranjujemo da izadju na ulice.

Nije im zabranjeno da izadju na ulice, ali zasto da paradiraju? Da pokazuju svoju nenormalnost, bolest?

A i da su normalni, kao sto kazes, ko normalan ima potrebu za "potvrdjivanjem" na paradi? Nemoj.

Ne.

To nije nikakav dvostruki arsin, nego cinjenica.

Ja sam objektivan, za razliku od vecine vas koji na svet gledate kroz oci koje su obojene nacionalnom pripadnoscu.

Nema to veze sa nacionalnom pripadnoscu, gejevi su zavladali svetom.

Nije im zabranjeno da izadju na ulice, ali zasto da paradiraju? Da pokazuju svoju nenormalnost, bolest?

A i da su normalni, kao sto kazes, ko normalan ima potrebu za "potvrdjivanjem" na paradi? Nemoj.

To nije nenormalnost i bolest, to ti je isto kao kada si levoruk/a.

Nije to nikaka potrba za potvrdjivanjem, nego zelja da se pokaze javni stav. Heteroseksualci svakodnevno na ulici ispoljavaju svoju seksualnost, i to nikome ne smeta.

To nije nenormalnost i bolest, to ti je isto kao kada si levoruk/a.

Nije to nikaka potrba za potvrdjivanjem, nego zelja da se pokaze javni stav. Heteroseksualci svakodnevno na ulici ispoljavaju svoju seksualnost, i to nikome ne smeta.

Meni smeta.

Za mene je navaspitano i kad se dvoje ljube na ulici besomucno.

Zato mi smeta i ovo, kudikamo vise, jer je nevaspitano i ruzno.

Ne.

To nije nikakav dvostruki arsin, nego cinjenica.

Ja sam objektivan, za razliku od vecine vas koji na svet gledate kroz oci koje su obojene nacionalnom pripadnoscu.

Твоје очи су обојене националном припадношћу, али туђом. Ето, кад би се неком десило да га батинају зато што је лопов, ти би прво питао како се презива па би онда одлучио да ли су батинаши "клерофашисти", или "демократски делиоци правде".

Meni smeta.

Za mene je navaspitano i kad se dvoje ljube na ulici besomucno.

Zato mi smeta i ovo, kudikamo vise, jer je nevaspitano i ruzno.

Pa ja onda nigde nisam video obrazovca koji ce da prebije heteroseksualni par koji se ljubi na ulici jer je to ruzno i nevaspitano. Ocigledno je da heteroseksualci zbog toga nemaju problema, a homoseksualci imaju.

E to su pravi dvostruki arsini, a ne ovo za sta mene SUR optuzuje:mrgreen:

Твоје очи су обојене националном припадношћу, али туђом. Ето, кад би се неком десило да га батинају зато што је лопов, ти би прво питао како се презива па би онда одлучио да ли су батинаши "клерофашисти", или "демократски делиоци правде".

Jok, nego poznajem napaljene i agresivneSrbe. Taj ce da bije lopova samo ako mu je usput i spavao sa zenom, a Albanca ce da prebije kad god mu se ukaze prilika za to.

Јавни став о интимним стварима? Апсурд.

:tick: ovo je poenta svega.

Pa ja onda nigde nisam video obrazovca koji ce da prebije heteroseksualni par koji se ljubi na ulici jer je to ruzno i nevaspitano. Ocigledno je da heteroseksualci zbog toga nemaju problema, a homoseksualci imaju.

E to su pravi dvostruki arsini, a ne ovo za sta mene SUR optuzuje
mrgreen.gif

Ne budi siguran da nece i takve da osudjuju. Ali takvi bar ne paradiraju, znaju da su nepristojni i zato cute.

Ti se nikada nisi poljubila na ulici SUR?:eek:

У образ јесам, сматрам да је другачији пољубац на улици непристојан. Увек ми је било одвратно да гледам нечије крајнике и слушам "цврчање кромпирића", а при том се бале растежу, при јавном испољавању "нежности". Кад видим млади пар како у парку седи - она раширених ногу преко његових, ваћаре се и ******е, а около их деца радознало гледају, позли ми.
Интима једноставно није за очи јавности, и тачка.

У образ јесам, сматрам да је другачији пољубац на улици непристојан. Увек ми је било одвратно да гледам нечије крајнике и слушам "цврчање кромпирића", а при том се бале растежу, при јавном испољавању "нежности". Кад видим млади пар како у парку седи - она раширених ногу преко његових, ваћаре се и ******е, а около их деца радознало гледају, позли ми.
Интима једноставно није за очи јавности, и тачка.

Tako je. :zag:

P.S. Ma dobro, i da je u usta, ali kratko.

Laku noc, Surbel.

Poslednja izmena:

Back