SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Cisto da se razumemo, i klerofasisti imaju svoja prava. Zabrana "Obraza" ni teoretski ne bi mogla da se desi u SAD.
Зато је ту Србија - бастион демократије!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cisto da se razumemo, i klerofasisti imaju svoja prava. Zabrana "Obraza" ni teoretski ne bi mogla da se desi u SAD.

Када ће да се забрани ЛДП због нарушавања устава тражећи да се призна Косово као независно ?!

Oni su tiha podrška nasilju i diskriminaciji. Samo što sam sad umoran od posla i spava mi se, inače bih natrljao nos sagovornicima pomoću citata sa sajta Zveri koji pozivaju na diskriminaciju i rat.
Elem,svako ko nacini neko krivicno delo treba da odgovara.Medjutim,zabraniti neku organizaciju,ma kakva bila,zbog toga sto su neki njeni clanovi osumnjiceni za cinjenje krivicnih dela i zbog drugacijeg nacina razmisljanja od onog koje propagira odredjena vladajuca struktura podseca na totalitarizam.Zabrana bilo kakve organizacije je udar na slobodu misli i organizovanja...

Добро су урадили али чисто сумњам да ће суд у Стразбуру пресудити у њихову корист![]()
Kad i ako i oni budu nasilni.A kad će komuniste da zabrane?
Kad i ako i oni budu nasilni.
Da,ali su ovde u Vojvodini,njihovom pojavom i jacanjem najvise isfrustrirani ljudi iz LSV-a,jer su Dveri jedine pokrenule pitanje koje se ne sme pokrenuti,a to je pitanje izvora finansiranja LSV-a i pokrajinskog DS-a,tj.pitanje potrebe za autonomijom...Ja ne znam ko je ko ovde ali diskutujem sa stavovima, bez obzira ciji su.
Pojavom Dveri su frustrirani mnogi. Zato su ih potpuno medijski izolovali.
Da,ali su ovde u Vojvodini,njihovom pojavom i jacanjem najvise isfrustrirani ljudi iz LSV-a,jer su Dveri jedine pokrenule pitanje koje se ne sme pokrenuti,a to je pitanje izvora finansiranja LSV-a i pokrajinskog DS-a,tj.pitanje potrebe za autonomijom...
Oni su tiha podrška nasilju i diskriminaciji. Samo što sam sad umoran od posla i spava mi se, inače bih natrljao nos sagovornicima pomoću citata sa sajta Zveri koji pozivaju na diskriminaciju i rat.
Naravno da je njihova pojava opasna jer ne pripadaju zatvorenom krugu ljudi koji je ved davno uspostavljen i organizovan u borbi za sopstvene interese i lobiranje za interese ljudi koji ne misle dobro narodu u Srbiji.Toliko puta su se na izborima pojavljivale neke nove politicke organizacije i pojedinci,pa niko iz vlasti i opozicije nije obracao paznju na njih.Sada kada su se pojavile Dveri,svi,na sve nacine pokusavaju da ih zaustave i diskredituju...Tebi je ta situacija poznatija jer zivis u Vojvodini.
Ja vidim isfrustriranost pojavom Dveri na drzavnom nivou. Jer, kako drugacije objasniti da od 02.maja na NIJEDNOJ TV sa nac. frekvencijom niko iz Dveri nema prestup? Da nije bilo Piramide (gde su zbog ocuvanja nekih pravila emisije morali da ugoste Vladana Glisica) ljudi bi zaista pomislili da su Dveri "nestale".
Usput se pustaju "pouzdane informacije" o njima. Najnovija je navodno iz DB da je Vladan Glisic zaposlen kao savetnik u Ministarstvu finansija. Ocito je njihova pojava postala opasna za ustaljene seme partokratskog pljackanja i zamajavanja naroda (gradjana)!
A kad će komuniste da zabrane?
Tim majmunima iz Obraza treba lomiti vilice i kolena; kakve zabrane, kakvi bakraci.

Poceli su sa Obrazom, uskoro ced a zabrane i SPC samo zato sto je Amfilohioje rekao ono sto je rekao. Progon hriscana se nastavlja...a izopacenosti se stite.
Elem,svako ko nacini neko krivicno delo treba da odgovara.Medjutim,zabraniti neku organizaciju,ma kakva bila,zbog toga sto su neki njeni clanovi osumnjiceni za cinjenje krivicnih dela i zbog drugacijeg nacina razmisljanja od onog koje propagira odredjena vladajuca struktura podseca na totalitarizam.Zabrana bilo kakve organizacije je udar na slobodu misli i organizovanja...
Znaci i "Otporasima" je trebalo lomiti vilice i kosti, a ja zbog toga nisam glasala za Slobu.![]()

Ne Otporasima, nego Obrazovcima; jer su agresivci, batinasi, i ljudi koji prete razumeju samo takav jezik. Nikakve zabrane njih nece spreciti da prebiju coveka na ulici, ili da dodju na neku tribinu i da prete ljudima. To je obicna bagra picolina.
Nesto se ne secam kada je neki otporas palio albanske pekare ili dzamije po Srbiji
Tj. mozda jeste on kao pojedinac, ali ne zato sto je bio otporas, nego zato sto je obrazovac.
Ne Otporasima, nego Obrazovcima; jer su agresivci, batinasi, i ljudi koji prete razumeju samo takav jezik. Nikakve zabrane njih nece spreciti da prebiju coveka na ulici, ili da dodju na neku tribinu i da prete ljudima. To je obicna bagra picolina.
Nesto se ne secam kada je neki otporas palio albanske pekare ili dzamije po Srbiji
Tj. mozda jeste on kao pojedinac, ali ne zato sto je bio otporas, nego zato sto je obrazovac.
Што 'подсећа' кад јесте тоталитаризам.
Знаш ону пресуду кад се судија осврнуо на наше тежње, чежње и тенденције ка ЕУ и укорио изгредника јер их не дели?
stražni sudija Raša Jankovic je doneo Rešenje:
Ki 2260/10 kojim je Luki Loncaru iz Beograda (star 22 godine) odredio pritvor, sudija Raša Jankovic,
kao razlog za odredivanjem pritvora za privedenog, navodi: "Razmatrajuci navedeni predlog tužilaštva
za odredivanje pritvora istražni sudija je našao da je isti osnovan smatrajuci da postoje osobite okolnosti
koje ukazuju na to da bi okrivljeni Loncar Luka na slobodi ponovio izvršenje krivicnog dela koje mu se stavlja na teret,
a koje proizilazi iz cinjenice da se ocigledno isti protivi zapadnim civilizacijskim vrednostima kojima ova država teži,
te bi puštanjem na slobodu ponovio izvršenje krivicnog dela imajuci u vidu da se koliko vec danas, a nakon ovoga,
ocekuje dolazak još predstavnika zapadnih zemalja, ciji dolazak ce izazvati neka protestna okupljanja koja ce okrivljeni
iskoristiti za istovrsno ponašanje kao i prilikom dogadaja od 10.10.2010. godine, zbog cega svega je odluceno kao u izreci
rešenja a na osnovu clana 142. st.1 tac. 3. ZKP-a..."
Prvi put cujem da su Obrazovci palili dzamije, pogotovu u Nisu. Ljudi su se spontano okupili jer je to bio revolt, i te kako opravdan.
Zato sam i postavila jedno slicno pitanje u okviru teme veceras na "religiji". Koje su granice nereagovanja na gadost, "Sodom i Gomor"?
Drugo, i otporasi su bili nasilni na svoj nacin, ali nikako ne opravdavam njihovo prebijanje od strane milicije jer su mladi. Sada isto tako mislim za Obraz, s tim sto zelim da se ogradim od onih ekstremnih koje ne treba svrstavati u Obraz, nego u navijacke grupe koje zloupotrebljavaju masu (i kradu ili se tuku, jednostavno nevaspitani. Obrazovci mi ne lice na nevaspitane, naprotiv.)
Јес' вала, било боље ономад кад није било забрана: