john doe
Veoma poznat
- Poruka
- 14.018
Ajde eto ti si inteligencija od coveka,pa mi odgovori na to prosto pitanje,ko je ovde kompetentan za bilo sta,pored ostalog i za crkvu?
Ja se ne predstavljam kao ultra inteligentam, samo ne dozvoljavam da gluplji od mene mlate praznu slamu i laži. Ne dam da mi gluplji nameću svoje mišljenje.
Ko je GDE kompetentan? Na Krstarici ili u Bavarskoj?

Ima vas ko...Ima,znaš granica na drini i savi...Znaš za to...E,računaj sa tim da se ta granica neće promeniti
...
...Eto ,pre neki dan smo videli kako su u slučaju Srba koje su kasapili radi organa,naši predstavnici države više verovali ''proverenim'' kadrovima iz nekadašnje komunističke ere,posle slobistima,posle verovatno dss-ovcima,to je logičan sled, uglavnom, i nisu se mnogo cimali oko cele priče,sve do izlaska knjige ''Haške veštice''...A što se tiče ''naših zločina'' o kojima Kandićka priča,ljudi koji su ih činili su posle svih ''balkanskih'' ratova prešli u kriminalno podzemlje i naneli veću štetu Srbiji,kroz ubistvo Đinđića, i punjenje Srbije heroinom i kokainom, nego svi oni protiv kojih su se borili