BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Ajde eto ti si inteligencija od coveka,pa mi odgovori na to prosto pitanje,ko je ovde kompetentan za bilo sta,pored ostalog i za crkvu?

Ja se ne predstavljam kao ultra inteligentam, samo ne dozvoljavam da gluplji od mene mlate praznu slamu i laži. Ne dam da mi gluplji nameću svoje mišljenje.

Ko je GDE kompetentan? Na Krstarici ili u Bavarskoj?

dobro brate , ali ko smo onda mi da raspravljamo o Obrazu ?

Pazi kakvo pitanje:lol:
Po tebi je obraz, kao, neka institucija, neka veličina, nešto bitno. A to je skup klinaca koji ne umeju ni nos da obrišu, ali su hrabri u gomili i prilikom napada na one koji ne mogu da im uzvrate.
BIlo je više nego degutantno gledati ih onda kad je radovan uhapšen kako skakuću i pevaju ispred specijalnog suda, prete, vredjaju, pljuju....
To su očajnici, marginalna grupa.
Uz to čujem i d se krljaju ko će da bude novi vodja,hoće da smene onog peška:mrgreen:

Ti si pricao o limenkama , hajde otvori temu o njima ja cu je podrzati kada su ti toliko prirasle srcu .

Ja sam ih naveo kao ilustraciju pijane bagre koja pravi nered po beogradu dok maltretira ljude. Ti si se uhvatio limenki sa jevropom, jer nemate bolji argument. ja ih kasnije nisam ni pominjao.

Zanimljivo , a sta si ti ?

Građanin srbije, zaposlen i plaćam porez, domaćin i otac dvoje dece. Čovek koji završava sve svoje obaveze prema državi, narodu, porodici, firmi, komšijama i ljudima. Kosmopolita po opredeljenju, verujem u Boga, a u crkvu ne... itd... Još nešto te interesuje? Slobodno pitaj.

A ko si ti?

Sta ja imam sa Veljom . Uglavnom bolji je covjek od Tadica

Nije, Velja je lopovski gow.nar, nekulturni seljak i pi3da izdajnička. Ako su ti lopovi bolji od onih koji ne kradu, neka ti bude...

Po tebi je obraz, kao, neka institucija, neka veličina, nešto bitno. A to je skup klinaca koji ne umeju ni nos da obrišu, ali su hrabri u gomili i prilikom napada na one koji ne mogu da im uzvrate.
BIlo je više nego degutantno gledati ih onda kad je radovan uhapšen kako skakuću i pevaju ispred specijalnog suda, prete, vredjaju, pljuju....
Uz to čujem i d se krljaju ko će da bude novi vodja,hoće da smene onog peška:mrgreen:
.............oni opasni,a policija ubi coveka

Cuo ti , ja nisam , kako ti imas te informacije ,... strasno . :lol:
Ja ne smatram njih nekom velicinom , ali smatram da su njihovi potezi krajnje promisljeni i zato ih podrzavam .

Ja sam ih naveo kao ilustraciju pijane bagre koja pravi nered po beogradu dok maltretira ljude. Ti si se uhvatio limenki sa jevropom, jer nemate bolji argument. ja ih kasnije nisam ni pominjao.

Građanin srbije, zaposlen i plaćam porez, domaćin i otac dvoje dece. Čovek koji završava sve svoje obaveze prema državi, narodu, porodici, firmi, komšijama i ljudima. Kosmopolita po opredeljenju, verujem u Boga, a u crkvu ne... itd... Još nešto te interesuje? Slobodno pitaj.

A ko si ti?

Nije, Velja je lopovski gow.nar, nekulturni seljak i pi3da izdajnička. Ako su ti lopovi bolji od onih koji ne kradu, neka ti bude...

Stanovnik Republike Srpske , i vjecnog nepokornog Trebinja , pisem pjesme , pisem knjigu , vjerujem u Boga , i u crkvu kao mjesto koje ljude spaja sa Bogom . Licnosti unutar crkve postujem kako koje u zavsinost od toga dali rade za crkvu ili protiv iste . Postujem druge nacije , ukoliko one postuju mene i moju naciju , treniram kosarku . Prema svima isti , ne djelim ljude po vjeri vec po mozgu i pameti . Cjenim rad 1389 . Obraza , SRS , SNS ne zato sto se tako zovu , vec zbog programa . Blatim DS , LDP jer rade protiv interesa gradjana Srbije .

Kako nesposoban odrao tomu šolju kao zeca?
Dva puta.
Bez vađenja:mrgreen:

Dosadna si malo, pravi si patriJota opšte prakse, a meni su, za diskusiju, ipak draži ovi što su originalni:bye:

Jes vala, ovi gastarbaJter patriJote ubiše od mršenja meda... Original je ipak original... Nemože se napujdati Srbin protiv Srbina na nemačkom... Uvek nekako bude bledo :hahaha:

Srbija ima puno ljudi kompetentnih. U svim branšama. Časni i kompetentni teško da mogu da isplivaju na površinu od blata i mulja u Srbiji. konkretno, ne znam na koju oblast misliš, ali ako je Obraz pitanje, onda se i sam smatram kompetentnim da pričam o njima.
Verujem da ima kompetentnih ljudi,ali zasto tako ine rade,zasto ne rade u interesu drzave,ako imaju znanje i strucnost.Kazes ,tesko mogu da isplivaju na povrsinu........pa ko nam je na povrsini,sto ih koci,izvini,ali oni sto ste ih birali,i da zlobude vece,vi ih i dalje branite.Politicke stranke mogu da se svadjaju oko mnogo stvari,i to je normalno,alioko jedne stvari moraju biti jednoglasni,To su nacionalni interesi, i crkva..A ova vlast ne radi u korist nacionalnih interesa ,nego na stetu, i zato se pojavljuje Obraz,i slicni

Stanovnik Republike Srpske , i vjecnog nepokornog Trebinja , pisem pjesme , pisem knjigu , vjerujem u Boga , i u crkvu kao mjesto koje ljude spaja sa Bogom . Licnosti unutar crkve postujem kako koje u zavsinost od toga dali rade za crkvu ili protiv iste . Postujem druge nacije , ukoliko one postuju mene i moju naciju , treniram kosarku . Prema svima isti , ne djelim ljude po vjeri vec po mozgu i pameti . Cjenim rad 1389 . Obraza , SRS , SNS ne zato sto se tako zovu , vec zbog programa . Blatim DS , LDP jer rade protiv interesa gradjana Srbije .
Znači,smarač-gastarbajter:)Ima vas ko...Ima,znaš granica na drini i savi...Znaš za to...E,računaj sa tim da se ta granica neće promeniti:aha:...

e,legendo,jbla te granica
Nisam je ja odredio...:cool:
nemoj da nas "branis" od "Obraza"....brani nas od Kandicke i slicnih...
Prazna slama:cao:...Eto ,pre neki dan smo videli kako su u slučaju Srba koje su kasapili radi organa,naši predstavnici države više verovali ''proverenim'' kadrovima iz nekadašnje komunističke ere,posle slobistima,posle verovatno dss-ovcima,to je logičan sled, uglavnom, i nisu se mnogo cimali oko cele priče,sve do izlaska knjige ''Haške veštice''...A što se tiče ''naših zločina'' o kojima Kandićka priča,ljudi koji su ih činili su posle svih ''balkanskih'' ratova prešli u kriminalno podzemlje i naneli veću štetu Srbiji,kroz ubistvo Đinđića, i punjenje Srbije heroinom i kokainom, nego svi oni protiv kojih su se borili:roll::roll::roll:

Сад за коју недељу доносе закон о примени споразума СОФА - како НАТО може слободно да иде кроз Србију и улази у наше војне базе.
Онај исти НАТО од чијих бомби људи и дан данас умиру од рака, онај исти НАТО који поставља ракете око Русије, онај исти НАТО који није устао када се догодио геноцид на Осетинима већ стао уз Сакашвилија
Такође, треба у Скупштини да се усвоји Војвођански статут којим ова покрајина постаје држава у држави

Јесте ли прочитали тај Статут? Јесте ли прочитали приговоре на тај Статут? Апеле и упозорења?

А КО СЕ ПРЕДСТАВЉА КАО НАЈВЕЋИ ПРОБЛЕМ У ДРЖАВИ - ОБРАЗ? РАТКО МЛАДИЋ? НАВИЈАЧИ?

Back