- Poruka
- 673
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaju oni to al' se prave loodi...
pa ima veze. pokazujem vam/ti da u "kolevci demokratije" americi nacisti imaju svoju registrovanu partiju i da deluju slobodno u okviru zakona drzave. a vi bi da zabranjujete
znaci ako si pravi demokrata podrzaces i osnivanje nacisticke partije u srbiji![]()
Otkad je to Amerika kolevka demokratije? Mora da si prespavao chas istorije...pa ima veze. pokazujem vam/ti da u "kolevci demokratije" americi nacisti imaju svoju registrovanu partiju i da deluju slobodno u okviru zakona drzave. a vi bi da zabranjujete...
Otkad je to Amerika kolevka demokratije? Mora da si prespavao chas istorije...![]()
Inače za zabranu neke organizacije potrebno je dokazati neku njenu krivičnu odgovornost ili da potstiču
ljudi na krivična dela.
Barem u demokratskom svetu?
Obraz ne učestvuje na izborima i ne namerava. Vođa Nacionalnog stroja je već krivično osuđen.Šta je ''Obraz''?
Politička organizacija, stranka koja učestvuje u izbornom procesu?
Šta predstavljaju likovi u Evropi kao što su Le Pen u Francuskoj ili Hajder u Austriji?
Zašto u skupštini Italije sede poslanici neofašističke stranke, zašto ultra-desnica ima svoj poslanički
klub u Savetu Evrope?
Demokratija je komplikovana, još za nas.
Zašto razne NVO koje vode Nataša Kandić, Aleksandra Vučo, Sonja Biserko vređaju inteligenciju Srbije
i zalažu se za rušenje ustavnog poredka.
Zašto se Nataši Kandić, ''Obrazu'', Sonji Biserko, ''Nacionalnom stroju'' daje tolika medijska pažnja
u Srbiji?
Zar su je te marginalne grupe koje okupljaju po nekoliko stotina ljudi zaslužile?
Inače za zabranu neke organizacije potrebno je dokazati neku njenu krivičnu odgovornost ili da potstiču
ljudi na krivična dela.
Barem u demokratskom svetu?
Koliko ja znam jeste odavno i vodi se kao teroristička organizacija.Koliko ja znam KKK nije zabranjen.
Obraz ne učestvuje na izborima i ne namerava. Vođa Nacionalnog stroja je već krivično osuđen.
Ovaj prespavao istoriju onaj tamo prespavao matematiku.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5129686&postcount=16
Spavali na časovima pa sad glasaju naopako i još im neko drugi kriv što ne mogu da žive.
Da li znaš kako i kada se prati pojedinac/grupa od strane države?
Cekaj, ti imas stav da su USA demokratska drzava!?Oh, boy...![]()

Kada postoji osnovana sumnja da će neka grupa počiniti neko krivično delo i ugroziti ustavni poredak.
Medijska hajka i zabrane, dale bi takvim organizacijama na značaju i sve više ljudi bi počelo da se
intersuje za njih.

Koliko ja znam jeste odavno i vodi se kao teroristička organizacija.
Ja sam za cistu Srpsku rasu....![]()
Na koji istorijski period misliš? Pre nego što smo došli na Balkan?
E pa takvi su odavno pokojni.
Ne bih baš rekao.
Ima u USA svašta.
Što bi kod nas rekli neka cveta hiljade cvetova.
Upravo tako KKK, nije zabranjen...
In a July 2005 incident, a Hispanic man's house was burned down in Hamilton, Ohio, after accusations that he sexually assaulted a nine-year-old white girl. Klan members in Klan robes showed up afterward to distribute pamphlets. In May 2006, a Ku Klux Klan group led an anti-immigration march in Russellville, Alabam[/I]
Tridesetih godina prošlog veka, s usponom Hitlerovog
režima u Nemačkoj, antisemitska kampanja postala je i u srpskom
društvu organizovanija. Ovu kampanju je predvodio fašistički pokret
Zbor, uz nekoliko pronemačkih urednika novina (npr. Stanislav Krakov i
Danilo Gregorić, urednici lista Vreme, Miodrag M. Savković, urednik
lista Male novine itd.) koje je podržavalo nemačko Ministarstvo
propagande i njegovi predstavnici u Nemačkoj ambasadi u Beogradu.
Najznačajniji i najradikalniji srpski desničarski pokret tog vremena
bio je Zbor, koji je osnovao Dimitrije Ljotić . Danas se
Ljotić smatra glavnim arhitektom i predstavnikom srpskog fašizma od
pre Drugog svetskog rata.
Strahinja Janjić, okupacioni predsednik kragujevačke opštine i istaknuti ljotićevac, zdušno je predlagao osnivanje srpskog SS odreda i njegovo slanje na staljingradski front.
Zabeleženo je i učešće pripadnika srpskog fašističkog pokreta „Zbor“ u streljanju nekoliko hiljada talaca u Kragujevcu, među kojima i đaka izvedenih iz školskih klupa, oktobra 1941.