Bezobrazluk

• Začetnik teme Začetnik teme crow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A otkud ti znas da zele da odu iz Srbije?

Sada me podsecas na SPSovce (da ne kazem milosevicevce ) sa ovako rigidnim i zatupljenim stavovima i etiketiranjima. Ja LDPovce smatram najvecim patriotama jer rade najtezi deo posla za Srbiju. Ukazuju joj na greske.

Ovo za nacionalizam je cinjenica pa si zato i preskocio.
Pogledaj sve domace stranke. One sve, osim nekih manjih idu narodu uz dlaku, a ovaj narod je otrovan kako socijalizmom tako i nacionalizmom u njihovom monstruoznom hibridu 90ih.

nacionalizam sam po sebi nije loš...pogledaj francuze...
znam ja neke ldpovce znam kako razmišljaju...
znaš li šta je fašizam?
zastupanje teze o genetskoj deponiji,želja za nasilnim prevaspitavanjem naroda...sve prisutno kod ldp-a...po meni čist fašizam...može da se svrsta i u nacizam...
znaš li ko je poslednji prevaspitavao svoj narod?
pinoče i pol pot...

Whatever helps you sleep at night...
Kad budes imao diplomu Filoloskog fakulteta i zvanje filologa specijalizovanog za engleski jezik, onda mozemo da raspravljamo o znacenjima odredjenih reci i izraza...
Until then:

po toj logici kad zaslužimo diplome politikologa na fpn-u pričaćemo o politici:lol:

nacionalizam sam po sebi nije loš...pogledaj francuze...

Ta teorija o Francuzima kao nacionalistima spada u nacionalne stereotipe.
Ne mogu se stvari posmatrati tako crno belo.
Francuski "nacionalizam" je liberalniji od srpskog "liberalizma".
90e su u nama ubile svaku vezu sa svetom i ucinile nas ostrvom u mentalnom smislu.
U Francuskoj zivi mnogo Afrikanaca, Arapa i drugih stranaca. Mi ne mozemo ni sa starosedeocima da se dogovorimo.

nacionalizam nigde us vetu ne vazi za pozitivnu karakteristiku i koristi se za obelezavanje nepozeljnih i opasnih lidera.

znaš li šta je fašizam?
zastupanje teze o genetskoj deponiji,želja za nasilnim prevaspitavanjem naroda...sve prisutno kod ldp-a...po meni čist fašizam...može da se svrsta i u nacizam...

Gluposti.
Niko ne zeli da nasilno prevaspitava narod vec da Srbiju usmeri u jednom drugom smeru.
Po tvojoj teoriji Sveti sava je bio antisrpski fasista jer je otvarao prve skole. Dositej takodje.
Nema nista vredno u zaostalosti i nazadnostio i prestanite da to pretvarate u nekakvu srpsku tradicionalnu vrednost.

Srbi trebaju biti deo razvijenog sveta.

Pol Pot je naspram onih koji su ti ubacili te ideje u glavu malo dete.

znam ja neke ldpovce znam kako razmišljaju...

Tek ces da znas... ;)

Gluposti.
Niko ne zeli da nasilno prevaspitava narod vec da Srbiju usmeri u jednom drugom smeru.
Po tvojoj teoriji Sveti sava je bio antisrpski fasista jer je otvarao prve skole. Dositej takodje.
Nema nista vredno u zaostalosti i nazadnostio i prestanite da to pretvarate u nekakvu srpsku tradicionalnu vrednost.

kako ono ide srbi će se civilizovati hteli to oni ili ne?
za to je mr.prokić zaslužio crveni karton(inače crvena je boja hrista,reče leka:mrgreen: )
Ta teorija o Francuzima kao nacionalistima spada u nacionalne stereotipe.
Ne mogu se stvari posmatrati tako crno belo.
Francuski "nacionalizam" je liberalniji od srpskog "liberalizma".
90e su u nama ubile svaku vezu sa svetom i ucinile nas ostrvom u mentalnom smislu.
U Francuskoj zivi mnogo Afrikanaca, Arapa i drugih stranaca. Mi ne mozemo ni sa starosedeocima da se dogovorimo.

nacionalizam nigde us vetu ne vazi za pozitivnu karakteristiku i koristi se za obelezavanje nepozeljnih i opasnih lidera.

video si multietničnost u francuskoj,nije davno bila proba
teško da je francuski nacionalizam liberalniji od srpskog liberalizma,francuzi se ne odriču marseljeze,korzike i francuskog:wink:

kako ono ide srbi će se civilizovati hteli to oni ili ne?
za to je mr.prokić zaslužio crveni karton(inače crvena je boja hrista,reče leka )

Zapravo rekao je da ce Srbija biti demokratska drzava sa Srbima ili bez njih.
I zaista Srbima preti istrebljenje, ali ne od balija, ustasa i Amerikanaca, Novog svetskog poretka i ko zna cega jos vec zbog velikih srBa i velikih pravoslavaca koji su dozvolili da ih narko dileri i sverceri vuku za nos i kradu 10 godina krijuci se iza izmisljenih pojmova poput "serBstva". Zato je danas Srbija najstarije drustvo i najnerazviojenije drustvo u evropi koje mladima ne pruza perspektivu.

Prema tome pamet u glavui samo rad, ucenje, menjanje, liberalizovanje, preispitivanje tradicionalnih koncepata prihvatanje novih vrednosti. Samo tako ce Srbija biti napredna zemlja.

video si multietničnost u francuskoj,nije davno bila proba

Tacno, ali tome je uzrok u nekim drugim stvarima i bolje da ne sirimo raspravu.

teško da je francuski nacionalizam liberalniji od srpskog liberalizma,francuzi se ne odriču marseljeze,korzike i francuskog

Na zalost jesu. Evo DS je prava konzervativna stranka koja u Srbiji glumi levicare jer 50% ljudi glasa za fasiste iz SRSa i klerikalce iz DSSa. U toj konkurenciji Ds jeste "najlevlje".
Za to vreme u "katolickoj" Spaniji Socijaldemokrate uvode brak homoseksualaca.

I Srbi ne treba nicega da se odricu, ali neko je Srbima rekao da su primitivizam i zaostalost njihove vrednosti i da ako neko u njih dirne dirnuce i u samu bit njihovog postojanja. Tako je jedan Velja Ilic ministar, Kostunica premijer.

Ipak srpske vrednosti treba da budu nesto drugo. Rad, razvoj, tehnologije.

Hayek:
Evo Elvine sada u ovom tvom odgovoru liberalki se vidi sve ono sto volis da prebacujes drugima.

1. Srbija jeste fasisticka zemlja u kojoj je vladajuca ideologija nacional-socijalizam, a individualne slobode su pod neprestanom pretnjom. Srbija je takodje zemlja koja je zapocela brdo ratova u skorijoj proslosti a nije spremna da sa tim rascisti.

2. Oni koji pozivaju nekoga da napusti Srbiju pokazuju da su deo te fasiticke klike koja istom vlada. To je netolerantni nacin razgovora i odnosa prema neistomisljenicima.
U Srbiji nema 98% nenormalnih, ali je 60 godina komunizma i 10 godina slobizma ostavilo posledice na mentalno stanje nacije. Ipak stvari se menjaju.

Citao sam ga. taj je forumaski Miroljub Albijanic. :lol:

P.S. Znam da se zezas samo mi smajliji nisu radili. ;)

1. Pročitaj topic Za preCednika, pa nadji "grupu gradjana"...
2. Ceo Svet vidi šta je Amerika, a vi čačkajte mečku ispod prečku i dalje...
3. Usrećiste Vijetnam, Somaliju, Avganistan, Srbiju, Irak ...
DOKAZ:
Zini nešto protiv u fašističkom uredjenju i odmah će te eliminisati kao neželjeni element!
LOGIKA:
A što bi ti pljuvao zemlju koja te hlebom hrani kad možeš svoj narod...

I zaista Srbima preti istrebljenje, ali ne od balija, ustasa i Amerikanaca, Novog svetskog poretka i ko zna cega jos vec zbog velikih srBa i velikih pravoslavaca koji su dozvolili da ih narko dileri i sverceri vuku za nos i kradu 10 godina krijuci se iza izmisljenih pojmova poput "serBstva". Zato je danas Srbija najstarije drustvo i najnerazviojenije drustvo u evropi koje mladima ne pruza perspektivu.

Prema tome pamet u glavui samo rad, ucenje, menjanje, liberalizovanje, preispitivanje tradicionalnih koncepata prihvatanje novih vrednosti. Samo tako ce Srbija biti napredna zemlja.

srbija može biti napredna zemlja samo na srpskim temeljima,ne američkim,ne ruskim,ne kineskim
srpskim
ako vi želite da budete amorfni građani sveta,ja i moji istomišljenici ne želimo...
vidiš neki bi hteli sada da još malo jašu narod sakriveni iza mondijalizma:wink:

Hayek:

Tacno, ali tome je uzrok u nekim drugim stvarima i bolje da ne sirimo raspravu.

Na zalost jesu. Evo DS je prava konzervativna stranka koja u Srbiji glumi levicare jer 50% ljudi glasa za fasiste iz SRSa i klerikalce iz DSSa. U toj konkurenciji Ds jeste "najlevlje".
Za to vreme u "katolickoj" Spaniji Socijaldemokrate uvode brak homoseksualaca.

I Srbi ne treba nicega da se odricu, ali neko je Srbima rekao da su primitivizam i zaostalost njihove vrednosti i da ako neko u njih dirne dirnuce i u samu bit njihovog postojanja. Tako je jedan Velja Ilic ministar, Kostunica premijer.

Ipak srpske vrednosti treba da budu nesto drugo. Rad, razvoj, tehnologije.

Za ono prvo da sam liberal 100 posto rekao bi ti da lupetas i da si neobrazovana budala, te da ucis i radis pa ces mozda shvatiti. To je njenim recnikom. A koje su to nove vrednosti drustva veliki ume? Homosi, jel to, sta izjasni se....

Za Spaniju pricas nebuloze, jer ne znas sta se tamo desava. Posle davanja prava homosima da usvajaju decu takvi su se skandali desili zadnjih godinu dana... idi malo netom pa vidi, da u parlamentu raspravljaju da retroaktivno vrate zakon koji im to zabranjuje. Toliko o argumentima.

srbija može biti napredna zemlja samo na srpskim temeljima,ne američkim,ne ruskim,ne kineskim
srpskim
ako vi želite da budete amorfni građani sveta,ja i moji istomišljenici ne želimo...
vidiš neki bi hteli sada da još malo jašu narod sakriveni iza mondijalizma

Tacno, ali to to sada pricas su fraze kada bih te pitao kakvi su to "srpski temelji" ne bi znao da mi kazes. Srbija se mora ekonomski i kulturno povezati sa ostatkom sveta i ukljuciti se u katalaksiju koja fukcionise nekad bolje nekad gore, ali van koje postoje Milosevic i njemu slicni.

Sto ne zelis da budes "gradjanin sveta"?
Sta uopste znaci "gradjanin sveta" uzemlji gde 70% studenata nije bilo van granica zemlje i gde ima 5% visokoobrazovanog stanovnistva.

Svet se smanjuje. Do tamo dokle ti je pre 20 godina trebalo 20 sati puta sada stizes za par sati. Informacije su prakticno besplatne. kapitala ima u izobilju, potrebne su ideje. vazno je samo nemati strah od sveta i postaces gradjanin istog bez da nestane tvoj osobeni identitet ili da izgubis svoje korene(ako su ti oni toliko vazni).

Mondijalizam nije nista lose. 90ih je Srbija bila ostrvo u kome su ljude plasili svime sto dolazi sa strane i svim novim da bi se odrzali na vlsti. Mondijalisticki znaci globalan,. svetski. taj trenutak dolazi, budi prvi da ga zgrabis i iskoristis njegove prednosti.
Napolju je jedan potpuno novi svet.

Elvin:
srpskim
vidiš neki bi hteli sada da još malo jašu narod sakriveni iza mondijalizma:wink:
Lepo si ovo rekao. Ne mozes u svet bez svoje zemlje. Zemlja ne moze bez nacionalizma i pravde. Samo prognani tumaraju po svetu a da pri tom nemaju svoju domovinu.

Back