Bezobrazluk

• Začetnik teme Začetnik teme crow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
2 liberal one hundred percent

vau srbija je fašistička zemlja,koja notorna glupost...

jel ti čedica rekao da je fašistička?

ako ti se ne sviđa putuj igumane,neće vas 2% "normalnih",da maltretira nas 98% "nenormalnih"...

Hayek:
E bre elvine pa bar procitaj kako valja.
Tvojom analogijom se dolazi do "cedaovac".

Ovim ti samo demonstriram koliko ti je logika u ovom slucaju nakaradna.
ja sesam LDPovac ali nisam Cedista.
jbt koji ste vi likovi:shock:
ja se zezam,a ti ozbiljno...

što duh sekire nije tu....obradovaće se sutra ima ovde posla za njegov centar:lol:

Elvin:
i rarely agree with mr. king7,but in this case he is right you are wrong, you started the fight...he asked you two or three times to lay off,you kept coming
shame on you:mrgreen:

Kao diplomirani filolog of the English language, i prevodilac molila bih ucesnike foruma da engleski jezik ne koriste ako ne vladaju njime...
Neka prvo nauce svoj jezik, pa onda mogu da predju na teze stvari.

PS.He doesn't have what it takes to make me come...Trust me. 8) 8-)

Evo Elvine sada u ovom tvom odgovoru liberalki se vidi sve ono sto volis da prebacujes drugima.

1. Srbija jeste fasisticka zemlja u kojoj je vladajuca ideologija nacional-socijalizam, a individualne slobode su pod neprestanom pretnjom. Srbija je takodje zemlja koja je zapocela brdo ratova u skorijoj proslosti a nije spremna da sa tim rascisti.

2. Oni koji pozivaju nekoga da napusti Srbiju pokazuju da su deo te fasiticke klike koja istom vlada. To je netolerantni nacin razgovora i odnosa prema neistomisljenicima.
U Srbiji nema 98% nenormalnih, ali je 60 godina komunizma i 10 godina slobizma ostavilo posledice na mentalno stanje nacije. Ipak stvari se menjaju.

što duh sekire nije tu....obradovaće se sutra ima ovde posla za njegov centar

Citao sam ga. taj je forumaski Miroljub Albijanic. :lol:

P.S. Znam da se zezas samo mi smajliji nisu radili. ;)

Kao diplomirani filolog of the English language, i prevodilac molila bih ucesnike foruma da engleski jezik ne koriste ako ne vladaju njime...
Neka prvo nauce svoj jezik, pa onda mogu da predju na teze stvari.

ja engleskim vladam savršeno...srpskim takođe.

PS.He doesn't have what it takes to make me come...Trust me.
nisam mislio na taj način,izvinjavam se ako je došlo do nesporazuma...

2 DITA
ode ambasador i nastane ršum u galaksiji da nam je makar tu ZAO....samo nas tri Jedaja,mogli bi i neki padawani da se priključe borbi...

Evo Elvine sada u ovom tvom odgovoru liberalki se vidi sve ono sto volis da prebacujes drugima.

1. Srbija jeste fasisticka zemlja u kojoj je vladajuca ideologija nacional-socijalizam, a individualne slobode su pod neprestanom pretnjom. Srbija je takodje zemlja koja je zapocela brdo ratova u skorijoj proslosti a nije spremna da sa tim rascisti.

2. Oni koji pozivaju nekoga da napusti Srbiju pokazuju da su deo te fasiticke klike koja istom vlada. To je netolerantni nacin razgovora i odnosa prema neistomisljenicima.
U Srbiji nema 98% nenormalnih, ali je 60 godina komunizma i 10 godina slobizma ostavilo posledice na mentalno stanje nacije. Ipak stvari se menjaju.

vidiš problem je u tome što većina simpatizera ldp-a(da ne kažem ldp-ovaca:mrgreen: )hoće da ode iz srbije...a pokušavaju nama koji želimo da živimo u srbiji da nametnu svoje ideale...
ovo za nacional-socijalizam neću ni da komentarišem...:cool:

Do nesporazuma je doslo jer ne vladas jezikom "savrseno".
Da je to slucaj, NIKADA ne bi napravio takvu gresku...

do nesporazuma je došlo zato što može da se shvati na dva načina...nisam razmišljao o drugoj konotaciji reči "keep coming"...kad pričam o politici ja mislim na politiku:wink:
ja se ne spuštam toliko nisko,veruj mi.ubuduće ću ti se obraćati isključivo na srpskom ili eventualno latinskom,za marlona ne mogu da garantujem:lol:...

Liberal 100%:
Ti treba da se lecis, najozbiljnije... :shock:
To su najobicniji fasisti. Oni i dalje nece da priznaju, kao ni vecina uostalom, da je kralj Milutin bio pedofil... Pitajte se koji je to greh hteo tako ocajnicki da opere pa je podigao Gracanicu? Simonidu je seksualno iskoriscavao od njenog detinjstva...
Ма дај ви чедисти само булазните једну ствар. КЛЕРО ПА КЛЕРО, ајде реци шта је клеро и откада Фашизам датира.???????????
Ево једноставноје ШТА ЈЕ ФАШИЗАМ, А ШТА КЛЕРО????????????
Ко од бас ДЕМОНОКРАТА ЗНА ДА МИ ОДГОВОРИ, АЛИ НЕ ЧЕДИНИМ И МИРЕ МАРКОВИЋ РЕЧИМА

Бл:
Ма дај ви чедисти само булазните једну ствар. КЛЕРО ПА КЛЕРО, ајде реци шта је клеро и откада Фашизам датира.???????????
Ево једноставноје ШТА ЈЕ ФАШИЗАМ, А ШТА КЛЕРО????????????
Ко од бас ДЕМОНОКРАТА ЗНА ДА МИ ОДГОВОРИ, АЛИ НЕ ЧЕДИНИМ И МИРЕ МАРКОВИЋ РЕЧИМА
BL brate ima jedan lep film " Klerino koleno" od Erica Rohmera ... poetika cista o zaljubljivanju i vezi devojcice od 16 godina i starijeg muskarca.. dobio nagradu u Cannesu...mozda i to ima veze sa KLEROM :lol: :lol: :lol:

Elvin:
vidiš problem je u tome što većina simpatizera ldp-a(da ne kažem ldp-ovaca:mrgreen: )hoće da ode iz srbije...a pokušavaju nama koji želimo da živimo u srbiji da nametnu svoje ideale...
ovo za nacional-socijalizam neću ni da komentarišem...:cool:

A otkud ti znas da zele da odu iz Srbije?

Sada me podsecas na SPSovce (da ne kazem milosevicevce ;) ) sa ovako rigidnim i zatupljenim stavovima i etiketiranjima. Ja LDPovce smatram najvecim patriotama jer rade najtezi deo posla za Srbiju. Ukazuju joj na greske.

Ovo za nacionalizam je cinjenica pa si zato i preskocio. ;)
Pogledaj sve domace stranke. One sve, osim nekih manjih idu narodu uz dlaku, a ovaj narod je otrovan kako socijalizmom tako i nacionalizmom u njihovom monstruoznom hibridu 90ih.

Elvin:
do nesporazuma je došlo zato što može da se shvati na dva načina...nisam razmišljao o drugoj konotaciji reči "keep coming"...kad pričam o politici ja mislim na politiku:wink:
ja se ne spuštam toliko nisko,veruj mi.ubuduće ću ti se obraćati isključivo na srpskom ili eventualno latinskom,za marlona ne mogu da garantujem:lol:...

Whatever helps you sleep at night...
Kad budes imao diplomu Filoloskog fakulteta i zvanje filologa specijalizovanog za engleski jezik, onda mozemo da raspravljamo o znacenjima odredjenih reci i izraza...
Until then:

020305_lips.gif

Back